לביבות כרובית כמון וכורכום חופשיות מדגנים וגלוטן

22/11/2021

הלביבות האלו הן הומאז' ללביבות של אוטולנגי מהעשור הקודם. טעימות בטרוף וממכרות בזכות שילוב התבלינים המיוחד שלהן. החלפתי את הכרובית השלוקה במים בכרובית שלימה אפויה בתנור עם העלים, כמו שלמדתי מאיל שני. טוב זה מושלם, כן!

Prep Time30 minsCook Time30 mins

חומרים ל26 לביביות צהובות מקסימות
 2 כרוביות קטנות
 1 בצל סגול קטן
 3 כפות פטרוזליה קצוצה
 3 ביצים אורגניות גדולות
 1 כוס קמח שקדים
 שמן זית לטיגון
תבלינים
 כפית כמון
 כפית וחצי כורכום
 רבע כפית קינמון
 מעט פלפל שחור
 חצי כפית מלח אטלנטי

הכנת הכרובית
1

זו פשוט הכרובית של איל שני
כדאי להשאיר את העלים החיצונים הם תורמים לשלל המרקמים
מלטפת את הראש הלבן בשמן זית, מפזרת מעט מלח
לתנור לחצי שעה עד 40 דקות בחום גבוהה על טורבו
מה שחשוב זה לשמור על כרובית יציבה מה שניקרא אל דנטה
כרובית מושי תפספס כאן משהו מעושר המרקמים

הכנת הבלילה
2

נותנת לכרובית להתקרר
טוחנת אותה בפולסים במג'ימיקס
יוצאת תערובת פרורית רבת מרקמים ועשירה

3

קוצצת פטרוזליה ובצל סגול או שלוט ומוסיפה לתערובת

4

תבלינים
כמון וכורכום זה די טבעי יחד, הזוית של הקינמון מזכירה במשהו רס אל חנות, זה נותן
את הטוויסט
כדאי לא להגזים עם הקינמון, רק זוית טעם שנידמה לי שהיא שמיצרת את ההתמכרות
אז בקערית קטנה מערבבת את התבלינים ומוסיפה אותם לתערובת הכרובית

5

בצד טורפת שלוש ביצים וכוס קמח שקדים
מוסיפה לכרובית
עכשיו יש תערובת ריחנית צהובה וטעימה מאוד

6

בחרתי לטגן
על אש קטנה במעט שמן זית, שלוש ארבע דקות ואז מהצד השני עוד כשלוש דקות
לביבות לא גדולות מדי, מניחה כף גדושה ומשטחת אותה
את המוכנות מעבירה לנייר סופג

7

זה מושלם כן, ממכר יפה רב טעמים. ואני גם די מרוצה שניתלתי באילנות גבוהים

Ingredients

חומרים ל26 לביביות צהובות מקסימות
 2 כרוביות קטנות
 1 בצל סגול קטן
 3 כפות פטרוזליה קצוצה
 3 ביצים אורגניות גדולות
 1 כוס קמח שקדים
 שמן זית לטיגון
תבלינים
 כפית כמון
 כפית וחצי כורכום
 רבע כפית קינמון
 מעט פלפל שחור
 חצי כפית מלח אטלנטי

Directions

הכנת הכרובית
1

זו פשוט הכרובית של איל שני
כדאי להשאיר את העלים החיצונים הם תורמים לשלל המרקמים
מלטפת את הראש הלבן בשמן זית, מפזרת מעט מלח
לתנור לחצי שעה עד 40 דקות בחום גבוהה על טורבו
מה שחשוב זה לשמור על כרובית יציבה מה שניקרא אל דנטה
כרובית מושי תפספס כאן משהו מעושר המרקמים

הכנת הבלילה
2

נותנת לכרובית להתקרר
טוחנת אותה בפולסים במג'ימיקס
יוצאת תערובת פרורית רבת מרקמים ועשירה

3

קוצצת פטרוזליה ובצל סגול או שלוט ומוסיפה לתערובת

4

תבלינים
כמון וכורכום זה די טבעי יחד, הזוית של הקינמון מזכירה במשהו רס אל חנות, זה נותן
את הטוויסט
כדאי לא להגזים עם הקינמון, רק זוית טעם שנידמה לי שהיא שמיצרת את ההתמכרות
אז בקערית קטנה מערבבת את התבלינים ומוסיפה אותם לתערובת הכרובית

5

בצד טורפת שלוש ביצים וכוס קמח שקדים
מוסיפה לכרובית
עכשיו יש תערובת ריחנית צהובה וטעימה מאוד

6

בחרתי לטגן
על אש קטנה במעט שמן זית, שלוש ארבע דקות ואז מהצד השני עוד כשלוש דקות
לביבות לא גדולות מדי, מניחה כף גדושה ומשטחת אותה
את המוכנות מעבירה לנייר סופג

7

זה מושלם כן, ממכר יפה רב טעמים. ואני גם די מרוצה שניתלתי באילנות גבוהים

לביבות כרובית כמון וכורכום חופשיות מדגנים וגלוטן
עוף שלם מושלם

מתכונים נבחרים

קיש כרישה וסלמון

קיש כרישה וסלמון

כרישות צעירות הן נפלאות, ריכוך קל בחלב קוקוס מתובל וזה ירק מפתיע בעדינות שלו. היה שישי בערב אז הוספנו פרחים של דג סלמון ובצק קריספי משקדים לפינוק. חגיגי ועדין

עוגת דבש ודלעת צלויה פליאו, מושלמת לראש השנה

עוגת דבש ודלעת צלויה פליאו, מושלמת לראש השנה

את החיבור בין דלעת ודבש כבר עשו בשבילינו בראש השנה. זו עוגת דבש חופשיה מגלוטן דגנים עמילנים או סוכרים מעובדים, יציבה ריחנית ומאוד טעימה. יש בה דלעת צלויה וזרעי דלעת טחונים שמוסיפים לעסיסיות ולעומק הטעמים