מפרידה את העלה הירוק מהגבעול הבהיר
קוצצת דק את הגבעולים, קוצצת דק בצל גדול או כרישה
מטגנת לאט את הבצל יחד עם הגבעולים הקצוצים
קורעת את העלים לפיסות גדולות לקערה גדולה
בוזקת מעט מלח אטלנטי גס
משפשפת את העלים במטרה שיפרישו נוזלים
אחרי כרבע שעה העלים הירוקים יפרישו מיץ ירוק זרחני, סוחטת טוב את העלים ושומרת על המיץ הזרחני
מעבירה את העלים הסחוטים למחבת עם הגבעולים המקורמלים
המיץ הזרחני שנשאר בקערה בתוספת מעט קמח זה הדבק שישמור על העלים יחד
מוסיפה כף גדושה של קמח חופשי מגלוטן. זה יכול להיות קמח אפונה ירוקה שיש בו חלבון ועמילן
זה יכול להיות קמח קוקוס עם אתן בפרוטוקול הדוק, וזה יכול להיות קמח אורז שהוא אמנם לא פליאו קלאסי אבל לא אלגן
אפשר להוסיף כורכום ופלפל שחור עם בא, רק לא להוסיף עוד מלח
מחזירה את תכולת המחבת לקערה עם הדבק
מערבבת טוב בידים תוך כדי לישה, כדי להדביק טוב את קרעי העלים והגבעולים המקורמלים
משמנת נייר אפיה, מניחה ערימות יפות מהתערובת, אין צורך לשטח
אפשר וכיף לפזר מעל גרעיני דלעת או חמניה
לתנור בחום של 200 מעלות לחצי שעה
אחרי כעשרים דקות הופכת לעוד עשר דקות בצד השני
בודקת שהשולים קיבלו צבע מגרה - מגישה
אפשר לעבות את התערובת בקישוא מגורד סחוט אחד, נותן לביבה יותר אורירית
כיף להגיש עם רוטב לימוני ועלים ירוקים טריים ליד
אפשר כמובן גם לטגן בשמן זית על אש קטנה בחום נמוך מכוסה
Ingredients
Directions
מפרידה את העלה הירוק מהגבעול הבהיר
קוצצת דק את הגבעולים, קוצצת דק בצל גדול או כרישה
מטגנת לאט את הבצל יחד עם הגבעולים הקצוצים
קורעת את העלים לפיסות גדולות לקערה גדולה
בוזקת מעט מלח אטלנטי גס
משפשפת את העלים במטרה שיפרישו נוזלים
אחרי כרבע שעה העלים הירוקים יפרישו מיץ ירוק זרחני, סוחטת טוב את העלים ושומרת על המיץ הזרחני
מעבירה את העלים הסחוטים למחבת עם הגבעולים המקורמלים
המיץ הזרחני שנשאר בקערה בתוספת מעט קמח זה הדבק שישמור על העלים יחד
מוסיפה כף גדושה של קמח חופשי מגלוטן. זה יכול להיות קמח אפונה ירוקה שיש בו חלבון ועמילן
זה יכול להיות קמח קוקוס עם אתן בפרוטוקול הדוק, וזה יכול להיות קמח אורז שהוא אמנם לא פליאו קלאסי אבל לא אלגן
אפשר להוסיף כורכום ופלפל שחור עם בא, רק לא להוסיף עוד מלח
מחזירה את תכולת המחבת לקערה עם הדבק
מערבבת טוב בידים תוך כדי לישה, כדי להדביק טוב את קרעי העלים והגבעולים המקורמלים
משמנת נייר אפיה, מניחה ערימות יפות מהתערובת, אין צורך לשטח
אפשר וכיף לפזר מעל גרעיני דלעת או חמניה
לתנור בחום של 200 מעלות לחצי שעה
אחרי כעשרים דקות הופכת לעוד עשר דקות בצד השני
בודקת שהשולים קיבלו צבע מגרה - מגישה
אפשר לעבות את התערובת בקישוא מגורד סחוט אחד, נותן לביבה יותר אורירית
כיף להגיש עם רוטב לימוני ועלים ירוקים טריים ליד
אפשר כמובן גם לטגן בשמן זית על אש קטנה בחום נמוך מכוסה