הרעיון של הלביביות הכיפיות האלו הוא היכולת של פיסת העלה להחזיק את שאר הטעמים, זה נישאר קריספי, החלקים המעובים של העלה עוברים ריכוך וכירמול וחוזרים לעלהים ומתאחדים בעזרת קמח מאפונה\קוקוס
בוחרת שנים שלושה עלים לפי העונה ומה שיש, חשוב שלפחות אחד יהיה עלה שיש לו גבעול עבה, כמו מנגולד, בקצוי, עלי ברוקולי, תרד טורקי, עלי סלק, קייל
מפרידה את העלה הירוק מהגבעול הבהיר, קוצצת דק את הגבעולים, קוצצת דק בצל או כרישה, מטגנת לאט את הבצל יחד עם הגבעולים הקצוצים
קורעת את העלים לפיסות גדולות לקערה גדולה. בוזקת מלח אטלנטי גס, משפשפת את העלים במטרה שיפרישו נוזלים, מחכה רבע שעה, מאחדת את העלים והגבעולים המקורמלים
מוסיפה כף או שתים של קמח אפונה או קמח קוקוס. קמח אפונה פחות מתאים לפרוטוקול ההדוק, קמח קוקוס כן
מערבבת טוב בידים תוך כדי לישה, כדי להדביק את קרעי העלים בנוזלים שהופרשו ומעובים בקמח האפונה\קוקוס
משמנת נייר אפיה, מניחה ערימות יפות מהתערובת, אין צורך לשטח
לתנור בחום של 200 מעלות לחצי שעה
בודקת שהשולים קיבלו צבע מגרה - מגישה
חומרים
אופן ההכנה
בוחרת שנים שלושה עלים לפי העונה ומה שיש, חשוב שלפחות אחד יהיה עלה שיש לו גבעול עבה, כמו מנגולד, בקצוי, עלי ברוקולי, תרד טורקי, עלי סלק, קייל
מפרידה את העלה הירוק מהגבעול הבהיר, קוצצת דק את הגבעולים, קוצצת דק בצל או כרישה, מטגנת לאט את הבצל יחד עם הגבעולים הקצוצים
קורעת את העלים לפיסות גדולות לקערה גדולה. בוזקת מלח אטלנטי גס, משפשפת את העלים במטרה שיפרישו נוזלים, מחכה רבע שעה, מאחדת את העלים והגבעולים המקורמלים
מוסיפה כף או שתים של קמח אפונה או קמח קוקוס. קמח אפונה פחות מתאים לפרוטוקול ההדוק, קמח קוקוס כן
מערבבת טוב בידים תוך כדי לישה, כדי להדביק את קרעי העלים בנוזלים שהופרשו ומעובים בקמח האפונה\קוקוס
משמנת נייר אפיה, מניחה ערימות יפות מהתערובת, אין צורך לשטח
לתנור בחום של 200 מעלות לחצי שעה
בודקת שהשולים קיבלו צבע מגרה - מגישה