טעמים פשוטים ונעימים שהולכים נהדר עם סלט ואבוקדו. לביבות שכיף להכין מהן כמות ולהקפיא לארוחה נוסעת
כעשר לביבות
קולפת וחותכת גדול בטטה כתומה בינונית, מכניסה לסיר מכסה במים ומבשלת כרבע שעה עד לריכוך. מוציאה ומועכת במזלג
במעבד מזון עם להב ברזל, את הדג טרי חתוך לפיסות גדולות, את הכוסברה והבצל הירוק חתוכות גס, את הג'ינגר המגורד. סוגרת ומפעילה בכמה פולסים בודדים. בעדינות כדי שישארו קוביות קטנות של סלמון, יתרום לטקסטורה כיפית
בפעם הראשונה אפשר להכניס את הכוסברה והבצל הירוק ולעבד עד שקצוץ לטעמכן ורק אז להוסיף את הסלמון ולהוסיף כמה פולסים בודדים, זה יתן מרווח ביטחון כדי לשמור על הטקסטורה
מוציאה לכערה ומוסיפה את הבטטה קמח קוקוס מלח וקוקנט אמיני, אם אין אפשר מעט מיפל ויותר מלח במקום
מערבבת טוב את העיסה ומניחה במקרר לחצי שעה
מוציאה ובידים רטובות יוצרת קציצות רכות. מדי פעם מרטיבה שוב את הידים
אפשר לטגן בשמן זית על אש בינונית, או לאפות על נייר אפיה משומן כעשרים דקות
Servings 10