השילוב של ביקון וכרוב ניצנים הוא פשוט מושלם
חצי קילו כרוב ניצנים טרי
150 גרם ביקון בפרוסה אחת
שומן בקר
מלח ים
1
מחממת מחבת ברזל כבדה וממיסה בו כף שומן בקר
חותכת את חתיכת הביקון לקוביות קטנות
מוסיפה למחבת קוביות קטנות של ביקון, מטגנת עד לקריספ ומוציאה את הביקון
מכניסה כרוב ניצנים, עדיף טרי (עם קפוא להפשיר תחת מים חמימים כדי שיצא הריח של המקפיא) מטגנת עד להשמחה ומוסיפה את הביקון, מוכן
חומרים
חצי קילו כרוב ניצנים טרי
150 גרם ביקון בפרוסה אחת
שומן בקר
מלח ים
אופן ההכנה
1
מחממת מחבת ברזל כבדה וממיסה בו כף שומן בקר
חותכת את חתיכת הביקון לקוביות קטנות
מוסיפה למחבת קוביות קטנות של ביקון, מטגנת עד לקריספ ומוציאה את הביקון
מכניסה כרוב ניצנים, עדיף טרי (עם קפוא להפשיר תחת מים חמימים כדי שיצא הריח של המקפיא) מטגנת עד להשמחה ומוסיפה את הביקון, מוכן