Print Options:

כרוב ברוקולי ביקון

Yields1 Servingהכנות10 minsזמן בישול10 minsזמן כולל20 mins

מנה מהירה שעושה שימוש בשומן של הביקון ובטעמי העישון שלו, יחד עם ברוקולי וכרוב ששניהם בדרך זו או אחרת מבקרים יום יום. נקניקית פליאו או המבורגר ביתי זו ארוחה מהירה בריאה ומספקת

 כוס וחצי פרחי ברוקולי
 כוס וחצי כרוב פרוס דק
 5 פרוסות ביקון חתוכות לקוביות
 מחצי כפית מלח ים אטלנטי
1

מפרקת את ראש הברוקולי לפרחים בגודל ביס ומכניסה לסיר קטן עם מים ומלח, מביאה לרתיחה ומבשלת חמש דקות, זה צריך להיות אל דנטה, שהפרח עדין יציב לגמרי ולא מתפרק
קוצצת את הביקון לקוביות ומכניסה למחבת ברזל, השומן נמס הריח נפלא ומתחיל להיווצר קראנצ' לחתיכות הביקון. מוסיפה את הכרוב הקצוץ ומקפיצה ככה שיצופה בשומן מהביקון, מוסיפה את פרחי הברוקולי וממשיכה להקפיץ, מעט הנוזלים שבאו עם הפרחים תורמים לאמולסיה. שהכרוב נכנע ומאבד את הקראנצ' שלו זה הרגע להוריד מהאש. קצת מלח וזהו