כרוב ברוקולי ביקון

2/11/2020

מנה מהירה שעושה שימוש בשומן של הביקון ובטעמי העישון שלו, יחד עם ברוקולי וכרוב ששניהם בדרך זו או אחרת מבקרים יום יום. נקניקית פליאו או המבורגר ביתי זו ארוחה מהירה בריאה ומספקת

Prep Time10 minsCook Time10 mins

 כוס וחצי פרחי ברוקולי
 כוס וחצי כרוב פרוס דק
 5 פרוסות ביקון חתוכות לקוביות
 מחצי כפית מלח ים אטלנטי

1

מפרקת את ראש הברוקולי לפרחים בגודל ביס ומכניסה לסיר קטן עם מים ומלח, מביאה לרתיחה ומבשלת חמש דקות
כדאי שיהיה אל דנטה, שהפרח עדין יציב לגמרי ולא מתפרק

2

קוצצת את הביקון לקוביות ומכניסה למחבת ברזל, השומן נמס הריח נפלא ומתחיל להיווצר קראנצ' לחתיכות הביקון. מוסיפה את הכרוב הקצוץ ומקפיצה ככה שיצופה בשומן מהביקון, מוסיפה את פרחי הברוקולי וממשיכה להקפיץ, מעט הנוזלים שבאו עם הפרחים תורמים לאמולסיה

3

שהכרוב נכנע ומאבד את הקראנצ' שלו זה הרגע להוריד מהאש. קצת מלח וזהו

Ingredients

 כוס וחצי פרחי ברוקולי
 כוס וחצי כרוב פרוס דק
 5 פרוסות ביקון חתוכות לקוביות
 מחצי כפית מלח ים אטלנטי

Directions

1

מפרקת את ראש הברוקולי לפרחים בגודל ביס ומכניסה לסיר קטן עם מים ומלח, מביאה לרתיחה ומבשלת חמש דקות
כדאי שיהיה אל דנטה, שהפרח עדין יציב לגמרי ולא מתפרק

2

קוצצת את הביקון לקוביות ומכניסה למחבת ברזל, השומן נמס הריח נפלא ומתחיל להיווצר קראנצ' לחתיכות הביקון. מוסיפה את הכרוב הקצוץ ומקפיצה ככה שיצופה בשומן מהביקון, מוסיפה את פרחי הברוקולי וממשיכה להקפיץ, מעט הנוזלים שבאו עם הפרחים תורמים לאמולסיה

3

שהכרוב נכנע ומאבד את הקראנצ' שלו זה הרגע להוריד מהאש. קצת מלח וזהו

כרוב ברוקולי ביקון
עוף שלם מושלם

מתכונים נבחרים

קיש כרישה וסלמון

קיש כרישה וסלמון

כרישות צעירות הן נפלאות, ריכוך קל בחלב קוקוס מתובל וזה ירק מפתיע בעדינות שלו. היה שישי בערב אז הוספנו פרחים של דג סלמון ובצק קריספי משקדים לפינוק. חגיגי ועדין

עוגת דבש ודלעת צלויה פליאו, מושלמת לראש השנה

עוגת דבש ודלעת צלויה פליאו, מושלמת לראש השנה

את החיבור בין דלעת ודבש כבר עשו בשבילינו בראש השנה. זו עוגת דבש חופשיה מגלוטן דגנים עמילנים או סוכרים מעובדים, יציבה ריחנית ומאוד טעימה. יש בה דלעת צלויה וזרעי דלעת טחונים שמוסיפים לעסיסיות ולעומק הטעמים