מניחה את הצינצנת מעל משקל
מאפסת
מכניסה פנימה את המלפפונים השום גבעולי השמיר ועלי הגפן
מוסיפה מים
המים צרכים להיות ללא כלור שמפריע לתסיסה. מים מינרלים זה מצוין
רושמת בצד את משקל הירקות בצינצנת פלוס המים שמקיפים אותם
החישוב הוא המשקל של המלפפונים והמים חלקי 100 כפול שנים
זו כמות המלח שיש להוסיף כדי ליצור תמיסה מדויקת
שוקלת את המלח ומוסיפה לצנצנת
מוודא שהמים מכסים את המלפפונים והצינצנת אטומה
שאו ברכה עוד חמישה ימים מוכן
בחורף קצת יותר
Ingredients
Directions
מניחה את הצינצנת מעל משקל
מאפסת
מכניסה פנימה את המלפפונים השום גבעולי השמיר ועלי הגפן
מוסיפה מים
המים צרכים להיות ללא כלור שמפריע לתסיסה. מים מינרלים זה מצוין
רושמת בצד את משקל הירקות בצינצנת פלוס המים שמקיפים אותם
החישוב הוא המשקל של המלפפונים והמים חלקי 100 כפול שנים
זו כמות המלח שיש להוסיף כדי ליצור תמיסה מדויקת
שוקלת את המלח ומוסיפה לצנצנת
מוודא שהמים מכסים את המלפפונים והצינצנת אטומה
שאו ברכה עוד חמישה ימים מוכן
בחורף קצת יותר