כבישה לקטית חישוב תמיסת מלח למלפפונים מתכון מצולם

3/03/2020

מתכון מצולם לחישוב אחוזי המלח בכבישה לקטית של מלפפונים. מסביר בתמונות איך מודדים. יוצא מדויק עם תסיסה טובה וחזקה

Prep Time10 mins

 מלפפונים שטח דקים טריים מאוד
 מלח אטלנטי הימלאיה
 מים ללא כלור מסוננים או מינרלים
 עלים טרים של גפן או עלי דפנה
 שיני שום
 גבעולי שמיר

1

מניחה את הצינצנת מעל משקל
מאפסת

2

מכניסה פנימה את המלפפונים השום גבעולי השמיר ועלי הגפן

3

מוסיפה מים
המים צרכים להיות ללא כלור שמפריע לתסיסה. מים מינרלים זה מצוין

4

רושמת בצד את משקל הירקות בצינצנת פלוס המים שמקיפים אותם

5

החישוב הוא המשקל של המלפפונים והמים חלקי 100 כפול שנים
זו כמות המלח שיש להוסיף כדי ליצור תמיסה מדויקת
שוקלת את המלח
מוציאה את המים מהצינצנת וממיסה את המלח במים
מחזירה לצינצנת
מוודא שהמים מגיעים עד הסוף והצינצנת אטומה

6

למתכון המלא שמספיר על בחירת המלפפונים, הכבישה והטעמים

Ingredients

 מלפפונים שטח דקים טריים מאוד
 מלח אטלנטי הימלאיה
 מים ללא כלור מסוננים או מינרלים
 עלים טרים של גפן או עלי דפנה
 שיני שום
 גבעולי שמיר

Directions

1

מניחה את הצינצנת מעל משקל
מאפסת

2

מכניסה פנימה את המלפפונים השום גבעולי השמיר ועלי הגפן

3

מוסיפה מים
המים צרכים להיות ללא כלור שמפריע לתסיסה. מים מינרלים זה מצוין

4

רושמת בצד את משקל הירקות בצינצנת פלוס המים שמקיפים אותם

5

החישוב הוא המשקל של המלפפונים והמים חלקי 100 כפול שנים
זו כמות המלח שיש להוסיף כדי ליצור תמיסה מדויקת
שוקלת את המלח
מוציאה את המים מהצינצנת וממיסה את המלח במים
מחזירה לצינצנת
מוודא שהמים מגיעים עד הסוף והצינצנת אטומה

6

למתכון המלא שמספיר על בחירת המלפפונים, הכבישה והטעמים

כבישה לקטית חישוב תמיסת מלח למלפפונים מתכון מצולם
עוף שלם מושלם

מתכונים נבחרים

קיש כרישה וסלמון

קיש כרישה וסלמון

כרישות צעירות הן נפלאות, ריכוך קל בחלב קוקוס מתובל וזה ירק מפתיע בעדינות שלו. היה שישי בערב אז הוספנו פרחים של דג סלמון ובצק קריספי משקדים לפינוק. חגיגי ועדין

עוגת דבש ודלעת צלויה פליאו, מושלמת לראש השנה

עוגת דבש ודלעת צלויה פליאו, מושלמת לראש השנה

את החיבור בין דלעת ודבש כבר עשו בשבילינו בראש השנה. זו עוגת דבש חופשיה מגלוטן דגנים עמילנים או סוכרים מעובדים, יציבה ריחנית ומאוד טעימה. יש בה דלעת צלויה וזרעי דלעת טחונים שמוסיפים לעסיסיות ולעומק הטעמים