טבולה כרובית

הכנות15 mins

 חצי כרובית בינונית קצוצה לפירורים
 מלפפון לא מקולף קצוץ לקוביות קטניות
 עגבניה קצוצה לקוביות קטניות
 1 צרור פטרוזיליה טריה קצוץ דק
 15 עלי נענע קצוצים דק
 3 ענפי בצל ירוק קצוצים דק
 חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
 רבע כוס שמן זית ארומטי
 חצי כוס מיץ לימון טרי
 מלח אטלנטי גס

1

קוצצת את הכרובית במעבד מזון בפולסים עד שמתקבלים פרורים שדומים לקוסקוס
מעבירה לכערה, מוסיפה פטרוזיליה נענע ובצל ירוק קצוץ דק, אפשר להוסיף גם כוסברה או רוקט
מוסיפה קוביות קטנות של עגבניה ומלפפון
אפשר במקום עגבניה להוסיף חמוציות קצוצות. מוסיפה גם אגוזי מלך מושרים וקצוצים דק
מעכינה רוטב ממיץ לימון סחוט טרי שמן זית ומלח
מוסיפה רוטב ומערבבת , מוכן אחרי רבע שעה של התמזגות

חומרים

 חצי כרובית בינונית קצוצה לפירורים
 מלפפון לא מקולף קצוץ לקוביות קטניות
 עגבניה קצוצה לקוביות קטניות
 1 צרור פטרוזיליה טריה קצוץ דק
 15 עלי נענע קצוצים דק
 3 ענפי בצל ירוק קצוצים דק
 חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
 רבע כוס שמן זית ארומטי
 חצי כוס מיץ לימון טרי
 מלח אטלנטי גס

אופן ההכנה

1

קוצצת את הכרובית במעבד מזון בפולסים עד שמתקבלים פרורים שדומים לקוסקוס
מעבירה לכערה, מוסיפה פטרוזיליה נענע ובצל ירוק קצוץ דק, אפשר להוסיף גם כוסברה או רוקט
מוסיפה קוביות קטנות של עגבניה ומלפפון
אפשר במקום עגבניה להוסיף חמוציות קצוצות. מוסיפה גם אגוזי מלך מושרים וקצוצים דק
מעכינה רוטב ממיץ לימון סחוט טרי שמן זית ומלח
מוסיפה רוטב ומערבבת , מוכן אחרי רבע שעה של התמזגות

טבולה כרובית