Print Options:

טאקו דגים

Yields3 ServingsPrep Time30 minsCook Time20 minsTotal Time50 mins

ארוחת טאקו דגים מאוד ורסטילית שהבסיס שלה דגים מאודים וטורטיות קטנות מקמח קסאבה. כיף גם יחד עם חברים או משפחה

אצל הדייג
 1 פורל שלם
 2 פילטים של לברק
ירקות וממרחים
 12 יח' שעועית ירוקה או אספרגוס
 בצל סגול
 כפית סומק, רבע כפית מלח
 צנצנת רוטב ירוק: גוקמולי \ פסטו \ טחינה ירוקה
להכנת הדגים
1

אפשר להשתמש בכל דג שבא לכן, שלם או מפולט
השתמשתי בפורל מהדן ובלברק מפולט
מניחה עלה חסה או כרוב בסלסלת אידוי מבמבוק, מניחה את הדג מעל
את הסלסלה מניחה מעל סיר עם מים רותחים, בישול עדין של כרבע שעה עד עשרים דקות עד שהדג ניפרד מהאידרת
אחרי כעשר דקות מוסיפה את הפילטים של הלברק כי הם צרכים פחות זמן
מוציאה לקרש ומנקה את הדגים מעור ועצמות, יוצאים צ'נקים לחים ועסיסים
אפשר להכניס לסלסלת האידוי ירקות כמו שעועית ירוקה, אספרגוס ברוקולי, שיתאימו ללויו הדג

רטבים וירקות
2

יתאימו כאן רוטב ירוק כלשהוא
גואקמולי או פשוט אבוקדו מעוך עם מעט לימון ובצל קצוץ
טחינה ירוקה עם המון כוסברה ולימון
פסטו בזיליקום ואגוזי מלך
מה שיש או מתאים לכן מבחינת התזונה
סלט קטן של בצל סגול אחד פרוס דק עם כפית סומק ורבע כפית מלח
עוד סלט קרנצ'י
חמוצים ביתיים
מצורף מתכון לטורטיות ולסלטים ורטבים

Nutrition Facts

Servings 3