דנוור קאט חתיך

נתח קטן ומשוייש, המשך של מכסה האנטריקוט לכיוון האונטריב. הרבה טעם צליה חזקה וקצרה. אחד האהובים

הכנות20 mins
 700 גרם דנוור קאט בטמפרטורת החדר
 פלפל שחור גרוס גס ומלח ים
 1 כרישה בינונית קצוצה דק לטבעות
 סלסלת פיטריות שיטקי טריות
 סלסלת פטריות שמפיניון/פורטבלו טריות
 חצי כוס יין לבן
 עלה דפנה
1

מחממת מחבת ברזל כבדה, בנתיים ממליחה ומפלפלת את הנתח היטב מכל הכיוונים. שהמחבת רותחת מכניסה את הנתח וצורבת מכל הכיוונים. הדנוור הוא לא נתח עבה ככה ששבע שמונה דקות יספיקו לקבל קרסט יפה מכל הכיוונים
מוציאה ומניחה את הנתח בצד מכוסה
מכניסה למחבת את הכרישה, שתתטגן בנוזלים שהפריש הבשר, שקיבלה קצת צבע מוסיפה את הפיטריות ומקפיצה, שהפיטריות מתחילות לאבד מהנוזלים שלהם מוסיפה את היין ומלח במידת הצורך
מכסה לשלוש ארבע דקות שהנוזלים יתצמצמו
בנתיים חותכת את הנתח לפרוסות רוחב, כנגד כיוון הסיבים
להגשה, מניחה את תערובת הפטריות בפירקס, ומעל את פרוסות הבשר החתוכות. מוכן

Ingredients

 700 גרם דנוור קאט בטמפרטורת החדר
 פלפל שחור גרוס גס ומלח ים
 1 כרישה בינונית קצוצה דק לטבעות
 סלסלת פיטריות שיטקי טריות
 סלסלת פטריות שמפיניון/פורטבלו טריות
 חצי כוס יין לבן
 עלה דפנה

Directions

1

מחממת מחבת ברזל כבדה, בנתיים ממליחה ומפלפלת את הנתח היטב מכל הכיוונים. שהמחבת רותחת מכניסה את הנתח וצורבת מכל הכיוונים. הדנוור הוא לא נתח עבה ככה ששבע שמונה דקות יספיקו לקבל קרסט יפה מכל הכיוונים
מוציאה ומניחה את הנתח בצד מכוסה
מכניסה למחבת את הכרישה, שתתטגן בנוזלים שהפריש הבשר, שקיבלה קצת צבע מוסיפה את הפיטריות ומקפיצה, שהפיטריות מתחילות לאבד מהנוזלים שלהם מוסיפה את היין ומלח במידת הצורך
מכסה לשלוש ארבע דקות שהנוזלים יתצמצמו
בנתיים חותכת את הנתח לפרוסות רוחב, כנגד כיוון הסיבים
להגשה, מניחה את תערובת הפטריות בפירקס, ומעל את פרוסות הבשר החתוכות. מוכן

דנוור קאט חתיך