נתח קטן ומשוייש, המשך של מכסה האנטריקוט לכיוון האונטריב. הרבה טעם צליה חזקה וקצרה. אחד האהובים
מחממת מחבת ברזל כבדה, בנתיים ממליחה ומפלפלת את הנתח היטב מכל הכיוונים. שהמחבת רותחת מכניסה את הנתח וצורבת מכל הכיוונים. הדנוור הוא לא נתח עבה ככה ששבע שמונה דקות יספיקו לקבל קרסט יפה מכל הכיוונים
מוציאה ומניחה את הנתח בצד מכוסה
מכניסה למחבת את הכרישה, שתתטגן בנוזלים שהפריש הבשר, שקיבלה קצת צבע מוסיפה את הפיטריות ומקפיצה, שהפיטריות מתחילות לאבד מהנוזלים שלהם מוסיפה את היין ומלח במידת הצורך
מכסה לשלוש ארבע דקות שהנוזלים יתצמצמו
בנתיים חותכת את הנתח לפרוסות רוחב, כנגד כיוון הסיבים
להגשה, מניחה את תערובת הפטריות בפירקס, ומעל את פרוסות הבשר החתוכות. מוכן
חומרים
אופן ההכנה
מחממת מחבת ברזל כבדה, בנתיים ממליחה ומפלפלת את הנתח היטב מכל הכיוונים. שהמחבת רותחת מכניסה את הנתח וצורבת מכל הכיוונים. הדנוור הוא לא נתח עבה ככה ששבע שמונה דקות יספיקו לקבל קרסט יפה מכל הכיוונים
מוציאה ומניחה את הנתח בצד מכוסה
מכניסה למחבת את הכרישה, שתתטגן בנוזלים שהפריש הבשר, שקיבלה קצת צבע מוסיפה את הפיטריות ומקפיצה, שהפיטריות מתחילות לאבד מהנוזלים שלהם מוסיפה את היין ומלח במידת הצורך
מכסה לשלוש ארבע דקות שהנוזלים יתצמצמו
בנתיים חותכת את הנתח לפרוסות רוחב, כנגד כיוון הסיבים
להגשה, מניחה את תערובת הפטריות בפירקס, ומעל את פרוסות הבשר החתוכות. מוכן