דנוור קאט וירקות בווק

12/07/2020

הרבה ירקות מעט בשר, דנוואר קאט עם שומן טעים, פטריות, נבטים מצליבים. ארוחת צהרים פשוטה וטעימה. שאר בני הבית יכולים לאכול מעל אורז לבן

Prep Time25 minsCook Time15 mins

 חצי קילו בשר בקר מסוג דנוור קאט או שייטל
 1 קישוא גדול חתוך לגפרורים
 1 גזר גדול חתוך לגפרורים
 רבע דלעת יפנית או דלורית חתוכה לגפרורים
 חופן פטריות משני סוגים
 שעועית ירוקה או לוביה חתוכה למקטעים קטנים
 1 כוס פרחי ברוקולי מפורקים לפרחים של ביס
 1 בצל סגול גדול חתוך דק
 6 שיני שום קצוצות
 אצבע ג'ינגר מגורדת דק
 נבטי מש חופן גדול
 בצל ירוק וכוסברה קצוצים דק
 1 כף חומץ תפוחים
 1 כף קוקנט אמיני
 2 כפות שמן קוקוס

1

מתחילה בחיתוך הבשר, הפרוסות צריכות להיות מאוד מאוד דקות אני מעדיפה דנוור קאט משוייש בזכות השומן שבו, גם שייטל יהיה מוצלח בזכות הרכות שלו
חותכת גם את הירקות לזוליאנים או פיסות קטנות כדי שיתבשלו מהר על חום גבוהה וישמרו אל הקרנץ שלהם

2

את הבשר צורבת צריבה קלה של חצי דקה מכל צד על מחבת ברזל חמה מניחה בצד מכוסה

3

מלהיטה ווק באש הכי גדולה, מוסיפה שמן קוקוס ואת הבצל השום והג'ינגר, שיש ריח חזק וטוב מוסיפה את הירקות, קודם גזר וברוקולי, מעל פטריות וקישוא דלעת ושעועית
מוסיפה את החומץ מלח וקצת קוקנט אמיניו, מכסה ונותנת חמש דקות

4

פותחת ומוסיפה נבטים וירוקים, מערבבת, מוסיפה את הבשר מערבבת וסוגרת את האש
משאירה עם מיכסה לאיחוד טעמים עוד כמה דקות עד שאוכלים
אפשר להגיש עם אורז למי שזה מתאים

Ingredients

 חצי קילו בשר בקר מסוג דנוור קאט או שייטל
 1 קישוא גדול חתוך לגפרורים
 1 גזר גדול חתוך לגפרורים
 רבע דלעת יפנית או דלורית חתוכה לגפרורים
 חופן פטריות משני סוגים
 שעועית ירוקה או לוביה חתוכה למקטעים קטנים
 1 כוס פרחי ברוקולי מפורקים לפרחים של ביס
 1 בצל סגול גדול חתוך דק
 6 שיני שום קצוצות
 אצבע ג'ינגר מגורדת דק
 נבטי מש חופן גדול
 בצל ירוק וכוסברה קצוצים דק
 1 כף חומץ תפוחים
 1 כף קוקנט אמיני
 2 כפות שמן קוקוס

Directions

1

מתחילה בחיתוך הבשר, הפרוסות צריכות להיות מאוד מאוד דקות אני מעדיפה דנוור קאט משוייש בזכות השומן שבו, גם שייטל יהיה מוצלח בזכות הרכות שלו
חותכת גם את הירקות לזוליאנים או פיסות קטנות כדי שיתבשלו מהר על חום גבוהה וישמרו אל הקרנץ שלהם

2

את הבשר צורבת צריבה קלה של חצי דקה מכל צד על מחבת ברזל חמה מניחה בצד מכוסה

3

מלהיטה ווק באש הכי גדולה, מוסיפה שמן קוקוס ואת הבצל השום והג'ינגר, שיש ריח חזק וטוב מוסיפה את הירקות, קודם גזר וברוקולי, מעל פטריות וקישוא דלעת ושעועית
מוסיפה את החומץ מלח וקצת קוקנט אמיניו, מכסה ונותנת חמש דקות

4

פותחת ומוסיפה נבטים וירוקים, מערבבת, מוסיפה את הבשר מערבבת וסוגרת את האש
משאירה עם מיכסה לאיחוד טעמים עוד כמה דקות עד שאוכלים
אפשר להגיש עם אורז למי שזה מתאים

דנוור קאט וירקות בווק
עוף שלם מושלם

מתכונים נבחרים

קיש כרישה וסלמון

קיש כרישה וסלמון

כרישות צעירות הן נפלאות, ריכוך קל בחלב קוקוס מתובל וזה ירק מפתיע בעדינות שלו. היה שישי בערב אז הוספנו פרחים של דג סלמון ובצק קריספי משקדים לפינוק. חגיגי ועדין

עוגת דבש ודלעת צלויה פליאו, מושלמת לראש השנה

עוגת דבש ודלעת צלויה פליאו, מושלמת לראש השנה

את החיבור בין דלעת ודבש כבר עשו בשבילינו בראש השנה. זו עוגת דבש חופשיה מגלוטן דגנים עמילנים או סוכרים מעובדים, יציבה ריחנית ומאוד טעימה. יש בה דלעת צלויה וזרעי דלעת טחונים שמוסיפים לעסיסיות ולעומק הטעמים