דנוור קאט וירקות בווק

הרבה ירקות מעט בשר, שומן טעים, פטריות, נבטים מצליבים. ארוחת צהרים פשוטה וטעימה. שאר בני הבית יכולים לאכול מעל אורז לבן

הכנות25 minsזמן בישול15 mins
 חצי קילו בשר בקר מסוג דנוור קאט או שייטל
 1 קישוא גדול חתוך לגפרורים
 1 גזר גדול חתוך לגפרורים
 רבע דלעת יפנית או דלורית חתוכה לגפרורים
 חופן פטריות משני סוגים
 שעועית ירוקה או לוביה חתוכה למקטעים קטנים
 1 כוס פרחי ברוקולי מפורקים לפרחים של ביס
 1 בצל סגול גדול חתוך דק
 6 שיני שום קצוצות
 אצבע ג'ינגר מגורדת דק
 נבטי מש חופן גדול
 בצל ירוק וכוסברה קצוצים דק
 1 כף חומץ תפוחים
 1 כף קוקנט אמיני
 2 כפות שמן קוקוס
1

מתחילה בחיתוך הבשר, הפרוסות צריכות להיות מאוד מאוד דקות אני מעדיפה דנוור קאט משוייש בזכות השומן שבו, גם שייטל יהיה מוצלח בזכות הרכות שלו
את הבשר צורבת צריבה קלה של חצי דקה מכל צד על מחבת ברזל חמה מניחה בצד מכוסה
מתחילה עם הירקות. מלהיטה ווק באש הכי גדולה, מוסיפה שמן קוקוס ואת הבצל השום והגינגר, שיש ריח חזק וטוב מוסיפה את הירקות, קודם גזר וברוקולי, מעל פטריות וקישוא דלעת ושעועית
מוסיפה את החומץ מלח וקצת קוקנט אמיניו, מכסה ונותנת חמש דקות
הרעיון לשמור על קרנציות של הירקות
פותחת ומוסיפה נבטים וירוקים, מערבבת, מוסיפה את הבשר מערבבת וסוגרת את האש. משאירה עם מיכסה לאיחוד טעמים עוד כמה דקות עד שאוכלים
אפשר להגיש עם אורז למי שזה מתאים

Ingredients

 חצי קילו בשר בקר מסוג דנוור קאט או שייטל
 1 קישוא גדול חתוך לגפרורים
 1 גזר גדול חתוך לגפרורים
 רבע דלעת יפנית או דלורית חתוכה לגפרורים
 חופן פטריות משני סוגים
 שעועית ירוקה או לוביה חתוכה למקטעים קטנים
 1 כוס פרחי ברוקולי מפורקים לפרחים של ביס
 1 בצל סגול גדול חתוך דק
 6 שיני שום קצוצות
 אצבע ג'ינגר מגורדת דק
 נבטי מש חופן גדול
 בצל ירוק וכוסברה קצוצים דק
 1 כף חומץ תפוחים
 1 כף קוקנט אמיני
 2 כפות שמן קוקוס

Directions

1

מתחילה בחיתוך הבשר, הפרוסות צריכות להיות מאוד מאוד דקות אני מעדיפה דנוור קאט משוייש בזכות השומן שבו, גם שייטל יהיה מוצלח בזכות הרכות שלו
את הבשר צורבת צריבה קלה של חצי דקה מכל צד על מחבת ברזל חמה מניחה בצד מכוסה
מתחילה עם הירקות. מלהיטה ווק באש הכי גדולה, מוסיפה שמן קוקוס ואת הבצל השום והגינגר, שיש ריח חזק וטוב מוסיפה את הירקות, קודם גזר וברוקולי, מעל פטריות וקישוא דלעת ושעועית
מוסיפה את החומץ מלח וקצת קוקנט אמיניו, מכסה ונותנת חמש דקות
הרעיון לשמור על קרנציות של הירקות
פותחת ומוסיפה נבטים וירוקים, מערבבת, מוסיפה את הבשר מערבבת וסוגרת את האש. משאירה עם מיכסה לאיחוד טעמים עוד כמה דקות עד שאוכלים
אפשר להגיש עם אורז למי שזה מתאים

דנוור קאט וירקות בווק