לפעמים יוצא שירק פורח בצורת הכנה מסוימת. אז כאן זה קורה לדלורית, שיוצאת מתוקה וצלויה עם ארומות של עשבים
קולפת וחוצה את הדלורית לאורך ככה שיש שני חלקים דומים
מוציאה את הגרעינים. חורצת חריצים עמוקים לאורך צוואר הדלורית והבטן, חריצים עמוקים אבל עדין ניזהרת לשמור על הדלורית שלימה
בקערית קטנה ממיסה את הדבש במים רותחים, מוסיפה חומץ תפוחים ומערבבת. וסיפה שמן זית ומערבבת
תבנית, נייר אפיה, משמנת את הדלורית בחלק התחתון, שופכת את הרוטב ומנסה שיכנס לחריצים. מפזרת מעל עלים יבשים של מרווה
מעבירה לתנור מחומם מראש על 180 מעלות לכחצי שעה, עד שהדלורית שחומה
חומרים
אופן ההכנה
קולפת וחוצה את הדלורית לאורך ככה שיש שני חלקים דומים
מוציאה את הגרעינים. חורצת חריצים עמוקים לאורך צוואר הדלורית והבטן, חריצים עמוקים אבל עדין ניזהרת לשמור על הדלורית שלימה
בקערית קטנה ממיסה את הדבש במים רותחים, מוסיפה חומץ תפוחים ומערבבת. וסיפה שמן זית ומערבבת
תבנית, נייר אפיה, משמנת את הדלורית בחלק התחתון, שופכת את הרוטב ומנסה שיכנס לחריצים. מפזרת מעל עלים יבשים של מרווה
מעבירה לתנור מחומם מראש על 180 מעלות לכחצי שעה, עד שהדלורית שחומה