כשעוד יצא לי לאכול סושי ג'ינג'ר כבוש היה הכוכב, לא מנקה חיך בין מנות, יותר כמו הסיבה לארוע
בקיץ יש שפע של ג'ינגר טרי, בוחרת בשורשים מוצקים ומבריקים, בתיקווה שלא יהיה סיבי, קולפת ובעזרת קולפן או כפית
מגלפת פרוסות ארוכות עם כיוון הסיבים בקולפן ירקות, אפשר גם פרוסות דקיקות על מנגולינה
מכינה כמות יפה של רצועות, מעבירה לקערה ומוסיפה מלח, מערבבת את המלח ככה שיגע בכל הרצועות, מניחה בצד לרבע שעה, שוטפת טוב את הג'ינג'ר ומעבירה לסיר עם מים קרים
מעבירה לאש קטנה ומביאה לרתיחה, מבשלת שתים שלוש דקות ככה שהרצועות מקבלות גמישות. מוציאה למסננת
מכינה את התחמיץ: בסיר שמה חומץ, מים, סוכר קוקוס ומלח. מחממת ככה שהסוכר ימס
מעבירה את רצועות הג'ינג'ר לצינצנת כבישה ושופכת עליהן את התחמיץ החם
משאירה בחוץ להתקרר. כשקר, סוגרת עם פקק הברגה ומכניסה למקרר, אחרי שבוע מוכן. מחזיק במקרר לנצח
חומרים
אופן ההכנה
בקיץ יש שפע של ג'ינגר טרי, בוחרת בשורשים מוצקים ומבריקים, בתיקווה שלא יהיה סיבי, קולפת ובעזרת קולפן או כפית
מגלפת פרוסות ארוכות עם כיוון הסיבים בקולפן ירקות, אפשר גם פרוסות דקיקות על מנגולינה
מכינה כמות יפה של רצועות, מעבירה לקערה ומוסיפה מלח, מערבבת את המלח ככה שיגע בכל הרצועות, מניחה בצד לרבע שעה, שוטפת טוב את הג'ינג'ר ומעבירה לסיר עם מים קרים
מעבירה לאש קטנה ומביאה לרתיחה, מבשלת שתים שלוש דקות ככה שהרצועות מקבלות גמישות. מוציאה למסננת
מכינה את התחמיץ: בסיר שמה חומץ, מים, סוכר קוקוס ומלח. מחממת ככה שהסוכר ימס
מעבירה את רצועות הג'ינג'ר לצינצנת כבישה ושופכת עליהן את התחמיץ החם
משאירה בחוץ להתקרר. כשקר, סוגרת עם פקק הברגה ומכניסה למקרר, אחרי שבוע מוכן. מחזיק במקרר לנצח