Print Options:

בקר טחון ודלעת יפנית

Yields1 Servingהכנות15 minsזמן בישול20 minsזמן כולל35 mins

דלעת יפנית מפתיעה בעזות הטעם שלה, היא גם שומרת על צורה ומתבשלת מהר. יחד עם הבשר והשומן, צהרים ברגע

 חצי קילו בשר טחון מגידול חופשי לפחות 20 אחוז שומן
 דלעת יפנית קטנה כחצי קילו
 בצל גדול קצוץ
 חופן עלי תימין
 כפית מיפל
 מלח ים
 גיוונים: חופן פטריות שימגי. בצל ירוק
1

מחממת מחבת ברזל כבדה מוסיפה את הבצל, אחרי שלוש ארבע דקות מוסיפה את הבשר, נותנת לבשר להגיר מיצים ולהשחים ואז מוסיפה את הדלעת חתוכה לקוביות בינוניות, מוסיפה טימין, מלח ומיפל
כשיש ובא לי מוסיפה חופן של פיטריות שימאגי, אלו שניראות כמו מיני פטריה
מכסה ומורידה לאש בינונית, בודקת אחרי חמש דקות אולי צריך עוד קצת מים
מוכן שקוביות הדלעת רכות