בקר טחון ודלעת יפנית

22/06/2020

דלעת יפנית מפתיעה בעזות הטעם שלה, היא גם שומרת על צורה ומתבשלת מהר. יחד עם הבשר והשומן, צהרים ברגע

Prep Time15 minsCook Time20 mins

חומרים לשתים שלוש מנות
 חצי קילו בשר טחון מגידול חופשי לפחות 20 אחוז שומן
 דלעת יפנית קטנה כחצי קילו
 בצל גדול קצוץ
 חופן עלי תימין
 כפית מיפל
 מלח ים
 גיוונים: חופן פטריות שימגי. בצל ירוק

1

מחממת מחבת ברזל כבדה מוסיפה את הבצל, אחרי שלוש ארבע דקות מוסיפה את הבשר, נותנת לבשר להגיר מיצים ולהשחים יפה

2

מוסיפה את הדלעת חתוכה לקוביות בינוניות, מוסיפה טימין, מלח ומיפל
כשיש ובא לי מוסיפה חופן של פיטריות שימאגי, אלו שניראות כמו מיני פטריה

3

מכסה ומורידה לאש בינונית, בודקת אחרי חמש דקות אולי צריך עוד קצת מים
מוכן שקוביות הדלעת רכות

Ingredients

חומרים לשתים שלוש מנות
 חצי קילו בשר טחון מגידול חופשי לפחות 20 אחוז שומן
 דלעת יפנית קטנה כחצי קילו
 בצל גדול קצוץ
 חופן עלי תימין
 כפית מיפל
 מלח ים
 גיוונים: חופן פטריות שימגי. בצל ירוק

Directions

1

מחממת מחבת ברזל כבדה מוסיפה את הבצל, אחרי שלוש ארבע דקות מוסיפה את הבשר, נותנת לבשר להגיר מיצים ולהשחים יפה

2

מוסיפה את הדלעת חתוכה לקוביות בינוניות, מוסיפה טימין, מלח ומיפל
כשיש ובא לי מוסיפה חופן של פיטריות שימאגי, אלו שניראות כמו מיני פטריה

3

מכסה ומורידה לאש בינונית, בודקת אחרי חמש דקות אולי צריך עוד קצת מים
מוכן שקוביות הדלעת רכות

בקר טחון ודלעת יפנית
עוף שלם מושלם

מתכונים נבחרים

קיש כרישה וסלמון

קיש כרישה וסלמון

כרישות צעירות הן נפלאות, ריכוך קל בחלב קוקוס מתובל וזה ירק מפתיע בעדינות שלו. היה שישי בערב אז הוספנו פרחים של דג סלמון ובצק קריספי משקדים לפינוק. חגיגי ועדין

עוגת דבש ודלעת צלויה פליאו, מושלמת לראש השנה

עוגת דבש ודלעת צלויה פליאו, מושלמת לראש השנה

את החיבור בין דלעת ודבש כבר עשו בשבילינו בראש השנה. זו עוגת דבש חופשיה מגלוטן דגנים עמילנים או סוכרים מעובדים, יציבה ריחנית ומאוד טעימה. יש בה דלעת צלויה וזרעי דלעת טחונים שמוסיפים לעסיסיות ולעומק הטעמים