בקר טחון ודלעת יפנית

דלעת יפנית מפתיעה בעזות הטעם שלה, היא גם שומרת על צורה ומתבשלת מהר. יחד עם הבשר והשומן, צהרים ברגע

הכנות15 minsזמן בישול20 mins

 חצי קילו בשר טחון מגידול חופשי לפחות 20 אחוז שומן
 דלעת יפנית קטנה כחצי קילו
 בצל גדול קצוץ
 חופן עלי תימין
 כפית מיפל
 מלח ים
 גיוונים: חופן פטריות שימגי. בצל ירוק

1

מחממת מחבת ברזל כבדה מוסיפה את הבצל, אחרי שלוש ארבע דקות מוסיפה את הבשר, נותנת לבשר להגיר מיצים ולהשחים ואז מוסיפה את הדלעת חתוכה לקוביות בינוניות, מוסיפה טימין, מלח ומיפל
כשיש ובא לי מוסיפה חופן של פיטריות שימאגי, אלו שניראות כמו מיני פטריה
מכסה ומורידה לאש בינונית, בודקת אחרי חמש דקות אולי צריך עוד קצת מים
מוכן שקוביות הדלעת רכות

חומרים

 חצי קילו בשר טחון מגידול חופשי לפחות 20 אחוז שומן
 דלעת יפנית קטנה כחצי קילו
 בצל גדול קצוץ
 חופן עלי תימין
 כפית מיפל
 מלח ים
 גיוונים: חופן פטריות שימגי. בצל ירוק

אופן ההכנה

1

מחממת מחבת ברזל כבדה מוסיפה את הבצל, אחרי שלוש ארבע דקות מוסיפה את הבשר, נותנת לבשר להגיר מיצים ולהשחים ואז מוסיפה את הדלעת חתוכה לקוביות בינוניות, מוסיפה טימין, מלח ומיפל
כשיש ובא לי מוסיפה חופן של פיטריות שימאגי, אלו שניראות כמו מיני פטריה
מכסה ומורידה לאש בינונית, בודקת אחרי חמש דקות אולי צריך עוד קצת מים
מוכן שקוביות הדלעת רכות

בקר טחון ודלעת יפנית