בצל סגול מוחמץ

28/06/2020

חמש דקות עבודה, אמנם לא כבישה לקטית אבל תוספת נהדרת לסלטים וסתם על השולחן

Prep Time5 mins

חומרים לצנצנת של 700 מיל
 4 בצלים סגולים פרוסים דק
 1 כוס חומץ תפוחים אורגני
 חצי כוס סוכר קוקוס או סוכר קנים
 כוס מים מינרלים
 חופן זרעי כוסברה דפוקים
 חצי כפית מלח ים

1

בסיר קטן שמה את החומץ המים הסוכר המלח וזרעי הכוסברה, מביאה לרתיחה ומכבה
נותנת למישרה להיתקר כמה דקות

2

חותכת את הבצלים לפרוסות, בינוניות לא דקות שקופות
מכניסה את הבצל החתוך לצינצנת זכוכית, שופכת מעל את תערובת החומץ
משאירה פקק פתוח עד שמתקרר לגמרי
מכסה ומעבירה למקרר
הבצל מוכן לאכיל אחרי חצי שעה, הטעם מאוד משתפר אחרי לילה במקרר

Ingredients

חומרים לצנצנת של 700 מיל
 4 בצלים סגולים פרוסים דק
 1 כוס חומץ תפוחים אורגני
 חצי כוס סוכר קוקוס או סוכר קנים
 כוס מים מינרלים
 חופן זרעי כוסברה דפוקים
 חצי כפית מלח ים

Directions

1

בסיר קטן שמה את החומץ המים הסוכר המלח וזרעי הכוסברה, מביאה לרתיחה ומכבה
נותנת למישרה להיתקר כמה דקות

2

חותכת את הבצלים לפרוסות, בינוניות לא דקות שקופות
מכניסה את הבצל החתוך לצינצנת זכוכית, שופכת מעל את תערובת החומץ
משאירה פקק פתוח עד שמתקרר לגמרי
מכסה ומעבירה למקרר
הבצל מוכן לאכיל אחרי חצי שעה, הטעם מאוד משתפר אחרי לילה במקרר

בצל סגול מוחמץ
עוף שלם מושלם

מתכונים נבחרים

קיש כרישה וסלמון

קיש כרישה וסלמון

כרישות צעירות הן נפלאות, ריכוך קל בחלב קוקוס מתובל וזה ירק מפתיע בעדינות שלו. היה שישי בערב אז הוספנו פרחים של דג סלמון ובצק קריספי משקדים לפינוק. חגיגי ועדין

עוגת דבש ודלעת צלויה פליאו, מושלמת לראש השנה

עוגת דבש ודלעת צלויה פליאו, מושלמת לראש השנה

את החיבור בין דלעת ודבש כבר עשו בשבילינו בראש השנה. זו עוגת דבש חופשיה מגלוטן דגנים עמילנים או סוכרים מעובדים, יציבה ריחנית ומאוד טעימה. יש בה דלעת צלויה וזרעי דלעת טחונים שמוסיפים לעסיסיות ולעומק הטעמים