בצל סגול מוחמץ

חמש דקות עבודה, אמנם לא כבישה לקטית אבל תוספת נהדרת לסלטים וסתם על השולחן

הכנות5 mins
 4 בצלים סגולים פרוסים דק
 1 כוס חומץ תפוחים אורגני
 חצי כוס סוכר קוקוס או סוכר קנים
 כוס מים מינרלים
 חופן זרעי כוסברה דפוקים
 חצי כפית מלח ים
1

בסיר קטן שמה את החומץ המים הסוכר המלח וזרעי הכוסברה, מביאה לרתיחה ומכבה. בנתיים חותכת את הבצלים לפרוסות, בינוניות לא דקות שקופות. מכניסה את הבצל החתוך לצינצנת זכוכית, שופכת מעל את תערובת החומץ, משאירה פקק פתוח עד שמתקרר, מכסה ומעבירה למקרר. הבצל מוכן לאכיל אחרי חצי שעה, הטעם מאוד משתפר אחרי לילה במקרר

Ingredients

 4 בצלים סגולים פרוסים דק
 1 כוס חומץ תפוחים אורגני
 חצי כוס סוכר קוקוס או סוכר קנים
 כוס מים מינרלים
 חופן זרעי כוסברה דפוקים
 חצי כפית מלח ים

Directions

1

בסיר קטן שמה את החומץ המים הסוכר המלח וזרעי הכוסברה, מביאה לרתיחה ומכבה. בנתיים חותכת את הבצלים לפרוסות, בינוניות לא דקות שקופות. מכניסה את הבצל החתוך לצינצנת זכוכית, שופכת מעל את תערובת החומץ, משאירה פקק פתוח עד שמתקרר, מכסה ומעבירה למקרר. הבצל מוכן לאכיל אחרי חצי שעה, הטעם מאוד משתפר אחרי לילה במקרר

בצל סגול מוחמץ