במיה מאוד כיף שהיא קרנצ'ית, אומרים שהרירית שהיא מפיקה בבישול מסורתי טובה למעי כאן היא נשארת בתוך התרמיל
כדי שהבמיה לא תפריש ריר, חותכת את הקצה שמתחבר לגבעות בזהירות בלי לפגוע בתרמיל
מניחה את הבמיות על מגש בשכבה אחת בחוץ בשמש לשעה שעתים
קולפת ראש שום גדול לשינים ומועכת חלק מהן כדי למקסם טעם
חותכת את עגבניות השרי לאורך
מלהיטה ווק גדול או מחבת ברזל גדולה וכבדה
מוסיפה את הבמיה וצורבת טוב
הכוונה היא ליבש ולקבל צבע צרוב יפה
מוסיפה שמן זית ואת שיני השום וממשיכה להקפיץ ולתת צבע
מוסיפה מלח גס ועגבניות וממשיכה להקפיץ לעוד כמה דקות
Ingredients
Directions
כדי שהבמיה לא תפריש ריר, חותכת את הקצה שמתחבר לגבעות בזהירות בלי לפגוע בתרמיל
מניחה את הבמיות על מגש בשכבה אחת בחוץ בשמש לשעה שעתים
קולפת ראש שום גדול לשינים ומועכת חלק מהן כדי למקסם טעם
חותכת את עגבניות השרי לאורך
מלהיטה ווק גדול או מחבת ברזל גדולה וכבדה
מוסיפה את הבמיה וצורבת טוב
הכוונה היא ליבש ולקבל צבע צרוב יפה
מוסיפה שמן זית ואת שיני השום וממשיכה להקפיץ ולתת צבע
מוסיפה מלח גס ועגבניות וממשיכה להקפיץ לעוד כמה דקות