אספרגוס וביקון

| 2/05/2022

זה באמת מאוד פשוט ומאוד טעים לכל אספרגוס צריך פרוסת ביקון שחיתות כזו כי תכלס ביקון ואספרגוס שניהם יקרים. יש בונוס נוסף מלבד שזה טעים נורא, היכונו לשחרור נוזלים מיותרים ביום שאחרי

 12 גבעולי אספרגוס
 12 פרוסות ביקון דקות

1

מתחילה בליקטום סנטימטר מקצה האספרגוס, זה חלק עצי ופחות מתאים
קולפת בקולפן את הקליפה הדקיקה שיש על הגבעול עד קצת לפני התפרחת

אספרגוס

2

מניחה נייר אפיה על תבנית מתכת ומחממת תנור לחום הכי גבוהה על גריל
מניחה פרוסת ביקון סביב כל אספרגוס, תנועה סיבובית ככה שהביקון עוטף את הגבעול

3

מכניסה לתנור מתחת לגריל לעשר דקות עד רבע שעה עד ששומן הביקון נמס

Ingredients

 12 גבעולי אספרגוס
 12 פרוסות ביקון דקות

Directions

1

מתחילה בליקטום סנטימטר מקצה האספרגוס, זה חלק עצי ופחות מתאים
קולפת בקולפן את הקליפה הדקיקה שיש על הגבעול עד קצת לפני התפרחת

אספרגוס

2

מניחה נייר אפיה על תבנית מתכת ומחממת תנור לחום הכי גבוהה על גריל
מניחה פרוסת ביקון סביב כל אספרגוס, תנועה סיבובית ככה שהביקון עוטף את הגבעול

3

מכניסה לתנור מתחת לגריל לעשר דקות עד רבע שעה עד ששומן הביקון נמס

אספרגוס וביקון