בסיר ברזל כבד צורבת את הנתח בשמן זית מכל הכיוונים
מוציאה. מניחה בתחתית הסיר את הבצלים חתוכים לחצי, עם הקליפה. מעל מניחה את הנתח הצרוב, מסביב מניחה את העלים ככה שיעטפו את הנתח. בין העלים מפזרת את פטריות, ממליחה טוב
אין צורך בנוזלים, הבשר והעלים יתבשלו בנוזלים ובשומן שהם מפרישים. את הסיר אוטמת טוב ביריעות של נייר אלומניום ומעל מכסה. מכניסה לתנור לשלוש שעות על חום של 150 מעלות, או לשש שעות על 120 מעלות. הבישול בחום נמוך מאפשר לשומן להינמס ולחדור לתוך הבשר
להגשה, מחכה כחצי שעה מההוצאה מהתנור ואז פורסת דק, הרעיון הוא לפרוס בניגוד לכיוון הסיבים, כך שהחיתוך עוזר לביס להיות מורכב מסיבים מאוד קצרים ובכך להקל על הלעיסה
חומרים
אופן ההכנה
בסיר ברזל כבד צורבת את הנתח בשמן זית מכל הכיוונים
מוציאה. מניחה בתחתית הסיר את הבצלים חתוכים לחצי, עם הקליפה. מעל מניחה את הנתח הצרוב, מסביב מניחה את העלים ככה שיעטפו את הנתח. בין העלים מפזרת את פטריות, ממליחה טוב
אין צורך בנוזלים, הבשר והעלים יתבשלו בנוזלים ובשומן שהם מפרישים. את הסיר אוטמת טוב ביריעות של נייר אלומניום ומעל מכסה. מכניסה לתנור לשלוש שעות על חום של 150 מעלות, או לשש שעות על 120 מעלות. הבישול בחום נמוך מאפשר לשומן להינמס ולחדור לתוך הבשר
להגשה, מחכה כחצי שעה מההוצאה מהתנור ואז פורסת דק, הרעיון הוא לפרוס בניגוד לכיוון הסיבים, כך שהחיתוך עוזר לביס להיות מורכב מסיבים מאוד קצרים ובכך להקל על הלעיסה