טרטר טרחון וירקות קשים

7/12/2021

אוהבת שאתיקה ופרקטיקה נפגשות.

פילטתי טרחון, לא ממש טובה בזה, נשאר על האידרה הרבה בשר, גרדתי אותו בכפית כמו שראיתי בסושיות.

יצא די הרבה דג שהוא כבר טרטר בעצמו, הוספתי ירקות קשים ולימון ויצא! ים עדין פשוט ורגוע

טרטר טרחון וירקות קשים

טרטר טרחון וירקות קשים

מאת: dearaya
כמותזמן הכנה
ארבע מנות 30 דקות

מרכיבים
 200 גרם פילה טרחון או דג ים אחר
 חצי קולורבי
 גזר
 מלפפון
 חצי אבוקדו
 חצי בצל סגול
 חצי צנון או כמה צנוניות
 לימון עסיסי ומלח ים

הכנות
1

הכי טוב הבשר שיש על האידרת, הוא רך ומאוד טעים, את זה אפשר להשיג בחינם
אם הלכתם לחנות הדגים וקיבלתן דג מפולט, קחו את האידרה, ועוד אחת. עם כפית אפשר להוריד את הבשר שנותר עליה, זה יוצא די הרבה בשר. משני דגים תקבלו מנה ראשונה נאה
טרחון מעולה לזה, כל דג ים אחר גם. טונה וסלמון כמובן, בסושיות זה נפוץ
כל דג טרי ורק טרי קצוץ דק יתאים

טרטר טרחון

2

בחרתי ירקות קשים שהיו במגירה. ואבוקדו
קצצתי הכי דק שאני יודעת, הכוונה היא ליצור טרטר ולא סביצ'ה
יש כאן קולורבי, צנון, מלפפון, גזר בצל וקצת אבוקדו

טרחון וירקות קשים

3

ערבוב טוב של הדג והירקות, סחיטה טובה של לימון ומלח ים
זהו, אין צורך השמן זית האבוקדו מעגל קצת
עדין, טעם של ים שקט

Ingredients

מרכיבים
 200 גרם פילה טרחון או דג ים אחר
 חצי קולורבי
 גזר
 מלפפון
 חצי אבוקדו
 חצי בצל סגול
 חצי צנון או כמה צנוניות
 לימון עסיסי ומלח ים

Directions

הכנות
1

הכי טוב הבשר שיש על האידרת, הוא רך ומאוד טעים, את זה אפשר להשיג בחינם
אם הלכתם לחנות הדגים וקיבלתן דג מפולט, קחו את האידרה, ועוד אחת. עם כפית אפשר להוריד את הבשר שנותר עליה, זה יוצא די הרבה בשר. משני דגים תקבלו מנה ראשונה נאה
טרחון מעולה לזה, כל דג ים אחר גם. טונה וסלמון כמובן, בסושיות זה נפוץ
כל דג טרי ורק טרי קצוץ דק יתאים

טרטר טרחון

2

בחרתי ירקות קשים שהיו במגירה. ואבוקדו
קצצתי הכי דק שאני יודעת, הכוונה היא ליצור טרטר ולא סביצ'ה
יש כאן קולורבי, צנון, מלפפון, גזר בצל וקצת אבוקדו

טרחון וירקות קשים

3

ערבוב טוב של הדג והירקות, סחיטה טובה של לימון ומלח ים
זהו, אין צורך השמן זית האבוקדו מעגל קצת
עדין, טעם של ים שקט

טרטר טרחון וירקות קשים

הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

טרטר טרחון וירקות קשיםטרטר טרחון וירקות קשים

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד באותו ענין: דג נא וכבוש. דגי ים