תוסף קולגן לכלבה מבוגרת

| 9/08/2021

תוסף קולגן לכלבים שעשוי משאריות של גידים סחוסים שומן וירקות שמסוננים מציר עצמות בבישול ארוך. זה אוצר ופצצת נוטרינטים שיכולה לשמן היטב עצמות חורקות של כלבה זקנה

אצל שלג שלנו, טפו טפו שיש תוסף היא אנרגטית והפרקים פחות מפריעים לה, די כמו אצלינו ששותות ציר

כמותזמן הכנה
תבנית פירקס גדולה עשרים דקות ועוד כמה שעות לקרור

 שאריות של ציר עצמות בקר
 אורז, פתיתים, שיבולת שועל

1

באחת הפעמים שהכנתי ציר הכלבה הקשישה שלנו היתה אחרי קריסיס בריאותי. לקחה תוסף יקר לעצמות שלא ניראה שהוא מועיל. בסיר של ציר העצמות אחרי בישול ארוך היו כל מני סחוסים שומן וחתיכות גזר וירוקים שסיננתי מהציר. טחנתי את השאריות הוספתי קצת אורז מבושל שיטחתי בפירקס כדי שה'גלטין יתקשה חזרה
למחרת חתכתי לקוביות - בראוניז לכלבה. נתנו לה על האוכל. זה אשכרה עובד. חזרה לעלות מדרגות ולצאת לחצר לעשות אמבטיות שמש. עוזר לה, עוזר לי. כל חלקי החיה כמו שאומרים פלוס השאריות

איך מכינות?
2

אחרי שהציר יורד מהאש ולא משנה אם זה ציר של 12 שעות או 36 שעות יש על העצמות ובסיר חלקים שלא נמסו לנוזל
אני מוציאה את העצמות ומורידה מהם חלקים כאלו עם יש. מהעצמות הקשות ניפטרת.
מעבירה את הציר דרך מסננת. הגודיז שנישאר במסננת שניראה די מכובס, יש בו ירקות חתיכות שומן וסחוס. מכניסה לפוד פרוססור, עיבוד טוב נותן משחה חומה שיש בה כמות די מטורפת של נוטרינטים קולגן ושומן. מוציאה לקערה ומוסיפה כוס של אורז מבושל או פתיתים או שיבולת שועל מה שיש לכם זמין מבחינת דגן שטוב לכלב שלכם, זה בשביל להקליל קצת ולתת מיבנה לעיסה

3

משטחת בפירקס ומכניסה למקרר
אחרי כמה שעות הכל יציב ואפשר פשוט לחתוך לקוביות
את הקוביות אורזת בשקיות זיפ לוק ולמקפיא
מפשירה על השיש ונותנת על האוכל. זה פלא כמה שהשארית של השארית יש בה כל כך הרבה

Ingredients

 שאריות של ציר עצמות בקר
 אורז, פתיתים, שיבולת שועל

Directions

1

באחת הפעמים שהכנתי ציר הכלבה הקשישה שלנו היתה אחרי קריסיס בריאותי. לקחה תוסף יקר לעצמות שלא ניראה שהוא מועיל. בסיר של ציר העצמות אחרי בישול ארוך היו כל מני סחוסים שומן וחתיכות גזר וירוקים שסיננתי מהציר. טחנתי את השאריות הוספתי קצת אורז מבושל שיטחתי בפירקס כדי שה'גלטין יתקשה חזרה
למחרת חתכתי לקוביות - בראוניז לכלבה. נתנו לה על האוכל. זה אשכרה עובד. חזרה לעלות מדרגות ולצאת לחצר לעשות אמבטיות שמש. עוזר לה, עוזר לי. כל חלקי החיה כמו שאומרים פלוס השאריות

איך מכינות?
2

אחרי שהציר יורד מהאש ולא משנה אם זה ציר של 12 שעות או 36 שעות יש על העצמות ובסיר חלקים שלא נמסו לנוזל
אני מוציאה את העצמות ומורידה מהם חלקים כאלו עם יש. מהעצמות הקשות ניפטרת.
מעבירה את הציר דרך מסננת. הגודיז שנישאר במסננת שניראה די מכובס, יש בו ירקות חתיכות שומן וסחוס. מכניסה לפוד פרוססור, עיבוד טוב נותן משחה חומה שיש בה כמות די מטורפת של נוטרינטים קולגן ושומן. מוציאה לקערה ומוסיפה כוס של אורז מבושל או פתיתים או שיבולת שועל מה שיש לכם זמין מבחינת דגן שטוב לכלב שלכם, זה בשביל להקליל קצת ולתת מיבנה לעיסה

3

משטחת בפירקס ומכניסה למקרר
אחרי כמה שעות הכל יציב ואפשר פשוט לחתוך לקוביות
את הקוביות אורזת בשקיות זיפ לוק ולמקפיא
מפשירה על השיש ונותנת על האוכל. זה פלא כמה שהשארית של השארית יש בה כל כך הרבה

תוסף קולגן לכלבה מבוגרת

הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

תוסף קולגן קפוא

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

עוד באותו ענין: מרק וציר עצמות

קניידלך פליאו – טעימים ממש

קניידלך פליאו – טעימים ממש

טעם עמוק של מרק עוף, חומרים טובים ונוטרינטים בשפע. כדאי להשקיע קצת בהקצפת החלבונים כדי לקבל קניידלך אורירים מלאי טעם. מתאים לפליאו, מתאים לתזונה קטוגנית. נטול עמילנים וקמחי דגנים

מרק בשר ראש קטיפתי עם ירוקים וכורכום

מרק בשר ראש קטיפתי עם ירוקים וכורכום

בישול ארוך של בשר ראש יוצר סמיכות נעימה ובשר רך מאוד, התרד מוסיף עוד סמיכות קטיפתית. מסביב המון ירוקים שום ירוק וארומטים, קצת יין וציר וגשם בחוץ להשלמת החוויה

מרק קובה סלק ללא גלוטן

מרק קובה סלק ללא גלוטן

מרק סגול עמוק בטעמי אדמה חמוצים מתוקים וכדורים של טלה מתובל עטוף באורז. יש בו המון סלק בשורש ועלים. אין בו גלוטן הוא נשען על מסורת של בצק לפסח. יפה וטעים