שרימפס פרדייס

26/06/2020

שילוב של עגבניה שום שמן זית ושרימפס הוא די קלאסי, התוספת של הקישואים וזעתר נולדה באופן טבעי פשוט אצל הירקן ליד יש תמיד זעתר טרי וקישואים קטנים מוצקים. ארוחה שלימה מקומית

Prep Time15 minsCook Time20 mins

 15 שרימפס טריים
 5 קישואים קטנים
 4 עגבניות בינוניות בשלות
 5 גבעולי זעתר טרי
 5 שיני שום קלופות
 שמן זית ומלח ים

1

פרדייס הוא כפר ערבי בחוף הכרמל קרוב לים, אפשר למצוא שם דגים ניפלאים וירקות עונתיים עם טעמים שאין בסופר. שטר של 200 שקל נותן סלסלת ירקות ודגים לכמה ימים, תמיד יש קישואים וזעתר, שרימפס טריים לפעמים

2

מתחילה בחיתוך הקישואים
הקישואים טוב שהם קטנים
אפשר לקלוף
עדיף להשאיר את הקליפה שהיא קצת מריר ויש בה חומרים טובים
חותכת כל קישוא לארבע פלחי אורך

3

מלהיטה מחבת ברזל כבדה ומוסיפה רבע כוס שמן זית
מכניסה את הקישואים להשחמה מכל הכיוונים
מוסיפה את עלי הזעתר כמו שהם עם הגבעולים
את שיני השום מעוכות וחתוכות

4

בנתים קולפת את העגבניות, או בחליטה או עם סכין טוב
קוצצת לקוביות קטנות
כשהקישואים מקבלים צבע טוב מכל הצדדים מוסיפה את העגבניות
ממליחה ומכסה את המחבת לכמה דקות, שיווצר רוטב מהעגבניות
פותחת וטועמת, יתכן וצריך קצת מלח או מעט ציר או מים

5

מניחה מעל את השרימפס מסודרים
מכסה ומשגיחה
ענין של שלוש ארבע דקות עד שהשרימפס מקבלים צבע ורוד
מוכן

Ingredients

 15 שרימפס טריים
 5 קישואים קטנים
 4 עגבניות בינוניות בשלות
 5 גבעולי זעתר טרי
 5 שיני שום קלופות
 שמן זית ומלח ים

Directions

1

פרדייס הוא כפר ערבי בחוף הכרמל קרוב לים, אפשר למצוא שם דגים ניפלאים וירקות עונתיים עם טעמים שאין בסופר. שטר של 200 שקל נותן סלסלת ירקות ודגים לכמה ימים, תמיד יש קישואים וזעתר, שרימפס טריים לפעמים

2

מתחילה בחיתוך הקישואים
הקישואים טוב שהם קטנים
אפשר לקלוף
עדיף להשאיר את הקליפה שהיא קצת מריר ויש בה חומרים טובים
חותכת כל קישוא לארבע פלחי אורך

3

מלהיטה מחבת ברזל כבדה ומוסיפה רבע כוס שמן זית
מכניסה את הקישואים להשחמה מכל הכיוונים
מוסיפה את עלי הזעתר כמו שהם עם הגבעולים
את שיני השום מעוכות וחתוכות

4

בנתים קולפת את העגבניות, או בחליטה או עם סכין טוב
קוצצת לקוביות קטנות
כשהקישואים מקבלים צבע טוב מכל הצדדים מוסיפה את העגבניות
ממליחה ומכסה את המחבת לכמה דקות, שיווצר רוטב מהעגבניות
פותחת וטועמת, יתכן וצריך קצת מלח או מעט ציר או מים

5

מניחה מעל את השרימפס מסודרים
מכסה ומשגיחה
ענין של שלוש ארבע דקות עד שהשרימפס מקבלים צבע ורוד
מוכן

שרימפס פרדייס

שרימפס פרדייס

26/06/2020

שילוב של עגבניה שום שמן זית ושרימפס הוא די קלאסי, התוספת של הקישואים וזעתר נולדה באופן טבעי פשוט אצל הירקן ליד יש תמיד זעתר טרי וקישואים קטנים מוצקים. ארוחה שלימה מקומית

Prep Time15 minsCook Time20 mins

 15 שרימפס טריים
 5 קישואים קטנים
 4 עגבניות בינוניות בשלות
 5 גבעולי זעתר טרי
 5 שיני שום קלופות
 שמן זית ומלח ים

1

פרדייס הוא כפר ערבי בחוף הכרמל קרוב לים, אפשר למצוא שם דגים ניפלאים וירקות עונתיים עם טעמים שאין בסופר. שטר של 200 שקל נותן סלסלת ירקות ודגים לכמה ימים, תמיד יש קישואים וזעתר, שרימפס טריים לפעמים

2

מתחילה בחיתוך הקישואים
הקישואים טוב שהם קטנים
אפשר לקלוף
עדיף להשאיר את הקליפה שהיא קצת מריר ויש בה חומרים טובים
חותכת כל קישוא לארבע פלחי אורך

3

מלהיטה מחבת ברזל כבדה ומוסיפה רבע כוס שמן זית
מכניסה את הקישואים להשחמה מכל הכיוונים
מוסיפה את עלי הזעתר כמו שהם עם הגבעולים
את שיני השום מעוכות וחתוכות

4

בנתים קולפת את העגבניות, או בחליטה או עם סכין טוב
קוצצת לקוביות קטנות
כשהקישואים מקבלים צבע טוב מכל הצדדים מוסיפה את העגבניות
ממליחה ומכסה את המחבת לכמה דקות, שיווצר רוטב מהעגבניות
פותחת וטועמת, יתכן וצריך קצת מלח או מעט ציר או מים

5

מניחה מעל את השרימפס מסודרים
מכסה ומשגיחה
ענין של שלוש ארבע דקות עד שהשרימפס מקבלים צבע ורוד
מוכן

Ingredients

 15 שרימפס טריים
 5 קישואים קטנים
 4 עגבניות בינוניות בשלות
 5 גבעולי זעתר טרי
 5 שיני שום קלופות
 שמן זית ומלח ים

Directions

1

פרדייס הוא כפר ערבי בחוף הכרמל קרוב לים, אפשר למצוא שם דגים ניפלאים וירקות עונתיים עם טעמים שאין בסופר. שטר של 200 שקל נותן סלסלת ירקות ודגים לכמה ימים, תמיד יש קישואים וזעתר, שרימפס טריים לפעמים

2

מתחילה בחיתוך הקישואים
הקישואים טוב שהם קטנים
אפשר לקלוף
עדיף להשאיר את הקליפה שהיא קצת מריר ויש בה חומרים טובים
חותכת כל קישוא לארבע פלחי אורך

3

מלהיטה מחבת ברזל כבדה ומוסיפה רבע כוס שמן זית
מכניסה את הקישואים להשחמה מכל הכיוונים
מוסיפה את עלי הזעתר כמו שהם עם הגבעולים
את שיני השום מעוכות וחתוכות

4

בנתים קולפת את העגבניות, או בחליטה או עם סכין טוב
קוצצת לקוביות קטנות
כשהקישואים מקבלים צבע טוב מכל הצדדים מוסיפה את העגבניות
ממליחה ומכסה את המחבת לכמה דקות, שיווצר רוטב מהעגבניות
פותחת וטועמת, יתכן וצריך קצת מלח או מעט ציר או מים

5

מניחה מעל את השרימפס מסודרים
מכסה ומשגיחה
ענין של שלוש ארבע דקות עד שהשרימפס מקבלים צבע ורוד
מוכן

שרימפס פרדייס

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד באותו ענין: פירות ים

שיפודי דגים תאילנדים

שיפודי דגים תאילנדים

יש כאן כמה אופציות של שיפודי דגים תאילנדים. כיף המגוון וכיף שיש מלא סלטים מענינים מסביב. מושלם לארוחת עצמאות קלילה

מולים עם ארטישוק ירושלמי

מולים עם ארטישוק ירושלמי

מולים חיבים להיות טרים וסגורים הפתוחים לפח. שנופל לידי אוצר כזה אני עושה מעט, ארוחה שאוכלות בידים עם מלא רוטב. זו חייה שנאכלת בשלמותה עם המון נוטריאנטים

דגים ופירות ים בטמפורה

דגים ופירות ים בטמפורה

טמפורה ללא גלוטן מקמח טפיוקה עמילן תפוח אדמה וסודה. פציחה וטעימה. עוטפת פירות ים טריים, ירקות ודגי ים לבנים. בשיא הבאססה מהסגר הכנו אותה בשישי ואשכרה הרגשנו חגיגי. שווה משהו אפילו שבריא זה לא