שרימפס עם קוקוס ותרד

ציר מראשי שרימפס יש לו טעם מרוכז של ים וצבעים כתומים.

יחד עם קוקוס תרד וברוקולי יוצר מנה מנצחת

ככה עושה

שרימפס עם קוקוס ותרד בציר

הכנות30 minutes
זמן בישול אפיה20 minutes
מנות4
חופשי מאלרגנים
milkfree
רוטב סויה

מרכיבים

  • 15 שרימפס טריים גדולים עם הראשים
  • צרור תרד טורקי
  • כוס פרחי ברוקולי
  • חצי כוס קוקוס טרי קלוף ופרוס דק אופציונלי
  • אצבע ג'ינג'ר
  • 5 שיני שום
  • חצי כוס חלב קוקוס סמיך
  • ½ כוס ציר ראשי סרטנים
  • 2 כפות שמן קוקוס
  • ג’אגרי סוכר דקלים הודי בגוש Jaggery
  • מלח ים

הכנות

  • מגרדת על פומפיה דקה אצבע ג'ינג'ר בכמות של כף בערך מגרדת גם את שיני השום
    מנקה את התרד ומפרידה את הברוקולי לפרחים
    חולטת את הברוקולי ל5 דקות במים רותחים
    מכינה את הקוקוס אם אין לא חובה, זה מוסיף משהו קרנצי ופחממתי
  • מלהיטה מחבת ברזל כבדה
    שמה את שמן הקוקוס ומכניסה את הג'ינג'ר והשום
    מייד מוסיפה את השרימפס הקלופים
    ברגע שהשרימפס מאדימים מוסיפה את הברוקולי תרד וקוקוס
  • מוסיפה מציר הראשים כחצי כוס
    מוסיפה גם חצי כוס נוזל קוקוס ומלח
    ומגרדת מעט מהסוכר שיש לו טעם כרמלי מיוחד ואחר
  • הבישול הוא קצר, טועמת את הנוזל במחבת ומאזנת טעמים
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineדל פחממה . פליאו . פליאו אוטואימוני

סדנת התססה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י קוראני לבן

עד 6 משתתפים במטבח ביתי

5 from 1 vote (1 rating without comment)

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן