שרימפס עם קוקוס ותרד
שרימפס
שרימפס עם קוקוס ותרד במחבת

שרימפס עם קוקוס ותרד

25/06/2020

ציר מראשי שרימפס יש לו טעם מרוכז של ים וצבעים כתומים, יחד עם קוקוס וירוקים יוצר מנה מנצחת

Prep Time30 minsCook Time20 mins

 15 שרימפס טריים גדולים עם הראשים
 צרור תרד טורקי
 כוס פרחי ברוקולי
 חצי כוס קוקוס טרי קלוף ופרוס דק אופציונלי
 אצבע ג'ינג'ר
 5 שיני שום
 חצי כוס חלב קוקוס סמיך
 חצי כוס ציר ראשי סרטנים או ציר אחר
 2 כפות שמן קוקוס
 סוכר דקלים בגוש Jaggery
 מלח ים

1

מגרדת על פומפיה דקה אצבע ג'ינג'ר בכמות של כף בערך
מגרדת גם את שיני השום
מנקה את התרד ומפרידה את הברוקולי לפרחים
חולטת את הברוקולי ל5 דקות במים רותחים
מכינה את הקוקוס אם אין לא חובה, זה מוסיף משהו קרנצי ופחממתי

2

מלהיטה מחבת ברזל כבדה
שמה את שמן הקוקוס ומכניסה את הג'ינג'ר והשום
מייד מוסיפה את השרימפס הקלופים
ברגע שהשרימפס מאדימים מוסיפה את הברוקולי תרד וקוקוס

3

מוסיפה מציר הראשים כחצי כוס
מוסיפה גם חצי כוס נוזל קוקוס ומלח
ומגרדת מעט מהסוכר שיש לו טעם כרמלי מיוחד ואחר

4

הבישול הוא קצר, טועמת את הנוזל במחבת ומאזנת טעמים

Ingredients

 15 שרימפס טריים גדולים עם הראשים
 צרור תרד טורקי
 כוס פרחי ברוקולי
 חצי כוס קוקוס טרי קלוף ופרוס דק אופציונלי
 אצבע ג'ינג'ר
 5 שיני שום
 חצי כוס חלב קוקוס סמיך
 חצי כוס ציר ראשי סרטנים או ציר אחר
 2 כפות שמן קוקוס
 סוכר דקלים בגוש Jaggery
 מלח ים

Directions

1

מגרדת על פומפיה דקה אצבע ג'ינג'ר בכמות של כף בערך
מגרדת גם את שיני השום
מנקה את התרד ומפרידה את הברוקולי לפרחים
חולטת את הברוקולי ל5 דקות במים רותחים
מכינה את הקוקוס אם אין לא חובה, זה מוסיף משהו קרנצי ופחממתי

2

מלהיטה מחבת ברזל כבדה
שמה את שמן הקוקוס ומכניסה את הג'ינג'ר והשום
מייד מוסיפה את השרימפס הקלופים
ברגע שהשרימפס מאדימים מוסיפה את הברוקולי תרד וקוקוס

3

מוסיפה מציר הראשים כחצי כוס
מוסיפה גם חצי כוס נוזל קוקוס ומלח
ומגרדת מעט מהסוכר שיש לו טעם כרמלי מיוחד ואחר

4

הבישול הוא קצר, טועמת את הנוזל במחבת ומאזנת טעמים

שרימפס עם קוקוס ותרד בציר
שרימפס עם קוקוס ותרד במחבת

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד באותו ענין: אסיתי. פירות ים

פניני טפיוקה בחלב קוקוס וסלט פירות קיץ

פניני טפיוקה בחלב קוקוס וסלט פירות קיץ

פניני טפיוקה אין בהם נוטרינטים חשובים ומצד שני גם אין בהם אנטינוטריאנטים, אפשר לכנות אותם סתם עמילן לא מזיק. לכן למה לא בעצם. קינוח קריר וקרמי עם שלל פירות קיץ וטקסטורה מענינת. מתאים גם לנמנעים מגלוטן, חלב, טבעונים ושומרי כשרות