שרימפס עם קוקוס ותרד

ציר מראשי שרימפס יש לו טעם מרוכז של ים וצבעים כתומים, יחד עם קוקוס וירוקים יוצר מנה מנצחת

הכנות30 minsזמן בישול20 mins

 15 שרימפס טריים גדולים עם הראשים
 צרור תרד טורקי
 כוס פרחי ברוקולי
 חצי כוס קוקוס טרי קלוף ופרוס דק \ אופציונלי
 אצבע ג'ינג'ר
 5 שיני שום
 חצי כוס חלב קוקוס סמיך
 חצי כוס ציר ראשי סרטנים או ציר אחר
 2 כפות שמן קוקוס
 סוכר דקלים בגוש Jaggery
 מלח ים

טיפול בשרימפס
1

הציר שנוצר מראשי השרימפס הוא מעולה, ובצבע מהממ, אם יש לי טריים אני לא מבקשת ממוכר הדגים לנקות לי אותם אלה ככה עושה
מנקה את הכיור ושמה בו את השרימפסים, לוקחת אחד מפרידה את הראש מהגוף ושוטפת את הראש, מעבירה את הראש לסיר קטן בו יתבשל הציר, קולפת את השיריון וגם אותו מעבירה לסיר הקטן
בסכין קטנה חורצת בגב השרימפס במטרה לשלוף חוט כהה שהוא הכיבה של השרימפס
מניחה בצלחת עם קרח את השרימפס הקלופים והנקיים
לסיר הקטן עם הראשים מוסיפה מים לכיסוי מלח גזר ובצל ומבשלת על אש בינונית כעשרים דקות

התבשיל
2

מגרדת על פומפיה דקה, אצבע ג'ינג'ר בכמות של כף בערך, מגרדת גם את שיני השום. מנקה את התרד ומכינה את הברוקולי, את הקוקוס מכינה מראש, אם אין לא חובה, זה מוסיף משהו קרנצי ופחממתי
מלהיטה מחבת ברזל כבדה, שמה את שמן הקוקוס ומכניסה את הג'ינג'ר והשום ומייד מוסיפה את השרימפס הקלופים ברגע שהשרימפס מאדימים מוסיפה את הברוקולי תרד וקוקוס, מוסיפה מציר הראשים כחצי כוס, מוסיפה גם חצי כוס נוזל קוקוס מלח ומגרדת מעט מהסוכר שיש לו טעם כרמלי מיוחד ואחר. הבישול הוא קצר, טועמת את הנוזל במחבת ומאזנת טעמים

Ingredients

 15 שרימפס טריים גדולים עם הראשים
 צרור תרד טורקי
 כוס פרחי ברוקולי
 חצי כוס קוקוס טרי קלוף ופרוס דק \ אופציונלי
 אצבע ג'ינג'ר
 5 שיני שום
 חצי כוס חלב קוקוס סמיך
 חצי כוס ציר ראשי סרטנים או ציר אחר
 2 כפות שמן קוקוס
 סוכר דקלים בגוש Jaggery
 מלח ים

Directions

טיפול בשרימפס
1

הציר שנוצר מראשי השרימפס הוא מעולה, ובצבע מהממ, אם יש לי טריים אני לא מבקשת ממוכר הדגים לנקות לי אותם אלה ככה עושה
מנקה את הכיור ושמה בו את השרימפסים, לוקחת אחד מפרידה את הראש מהגוף ושוטפת את הראש, מעבירה את הראש לסיר קטן בו יתבשל הציר, קולפת את השיריון וגם אותו מעבירה לסיר הקטן
בסכין קטנה חורצת בגב השרימפס במטרה לשלוף חוט כהה שהוא הכיבה של השרימפס
מניחה בצלחת עם קרח את השרימפס הקלופים והנקיים
לסיר הקטן עם הראשים מוסיפה מים לכיסוי מלח גזר ובצל ומבשלת על אש בינונית כעשרים דקות

התבשיל
2

מגרדת על פומפיה דקה, אצבע ג'ינג'ר בכמות של כף בערך, מגרדת גם את שיני השום. מנקה את התרד ומכינה את הברוקולי, את הקוקוס מכינה מראש, אם אין לא חובה, זה מוסיף משהו קרנצי ופחממתי
מלהיטה מחבת ברזל כבדה, שמה את שמן הקוקוס ומכניסה את הג'ינג'ר והשום ומייד מוסיפה את השרימפס הקלופים ברגע שהשרימפס מאדימים מוסיפה את הברוקולי תרד וקוקוס, מוסיפה מציר הראשים כחצי כוס, מוסיפה גם חצי כוס נוזל קוקוס מלח ומגרדת מעט מהסוכר שיש לו טעם כרמלי מיוחד ואחר. הבישול הוא קצר, טועמת את הנוזל במחבת ומאזנת טעמים

שרימפס עם קוקוס ותרד בציר
מתאים לפרוטוקולים

AIP    WahlsPaleo   Paleo

שרימפס עם קוקוס ותרד

ציר מראשי שרימפס יש לו טעם מרוכז של ים וצבעים כתומים, יחד עם קוקוס וירוקים יוצר מנה מנצחת

הכנות30 minsזמן בישול20 mins

 15 שרימפס טריים גדולים עם הראשים
 צרור תרד טורקי
 כוס פרחי ברוקולי
 חצי כוס קוקוס טרי קלוף ופרוס דק \ אופציונלי
 אצבע ג'ינג'ר
 5 שיני שום
 חצי כוס חלב קוקוס סמיך
 חצי כוס ציר ראשי סרטנים או ציר אחר
 2 כפות שמן קוקוס
 סוכר דקלים בגוש Jaggery
 מלח ים

טיפול בשרימפס
1

הציר שנוצר מראשי השרימפס הוא מעולה, ובצבע מהממ, אם יש לי טריים אני לא מבקשת ממוכר הדגים לנקות לי אותם אלה ככה עושה
מנקה את הכיור ושמה בו את השרימפסים, לוקחת אחד מפרידה את הראש מהגוף ושוטפת את הראש, מעבירה את הראש לסיר קטן בו יתבשל הציר, קולפת את השיריון וגם אותו מעבירה לסיר הקטן
בסכין קטנה חורצת בגב השרימפס במטרה לשלוף חוט כהה שהוא הכיבה של השרימפס
מניחה בצלחת עם קרח את השרימפס הקלופים והנקיים
לסיר הקטן עם הראשים מוסיפה מים לכיסוי מלח גזר ובצל ומבשלת על אש בינונית כעשרים דקות

התבשיל
2

מגרדת על פומפיה דקה, אצבע ג'ינג'ר בכמות של כף בערך, מגרדת גם את שיני השום. מנקה את התרד ומכינה את הברוקולי, את הקוקוס מכינה מראש, אם אין לא חובה, זה מוסיף משהו קרנצי ופחממתי
מלהיטה מחבת ברזל כבדה, שמה את שמן הקוקוס ומכניסה את הג'ינג'ר והשום ומייד מוסיפה את השרימפס הקלופים ברגע שהשרימפס מאדימים מוסיפה את הברוקולי תרד וקוקוס, מוסיפה מציר הראשים כחצי כוס, מוסיפה גם חצי כוס נוזל קוקוס מלח ומגרדת מעט מהסוכר שיש לו טעם כרמלי מיוחד ואחר. הבישול הוא קצר, טועמת את הנוזל במחבת ומאזנת טעמים

Ingredients

 15 שרימפס טריים גדולים עם הראשים
 צרור תרד טורקי
 כוס פרחי ברוקולי
 חצי כוס קוקוס טרי קלוף ופרוס דק \ אופציונלי
 אצבע ג'ינג'ר
 5 שיני שום
 חצי כוס חלב קוקוס סמיך
 חצי כוס ציר ראשי סרטנים או ציר אחר
 2 כפות שמן קוקוס
 סוכר דקלים בגוש Jaggery
 מלח ים

Directions

טיפול בשרימפס
1

הציר שנוצר מראשי השרימפס הוא מעולה, ובצבע מהממ, אם יש לי טריים אני לא מבקשת ממוכר הדגים לנקות לי אותם אלה ככה עושה
מנקה את הכיור ושמה בו את השרימפסים, לוקחת אחד מפרידה את הראש מהגוף ושוטפת את הראש, מעבירה את הראש לסיר קטן בו יתבשל הציר, קולפת את השיריון וגם אותו מעבירה לסיר הקטן
בסכין קטנה חורצת בגב השרימפס במטרה לשלוף חוט כהה שהוא הכיבה של השרימפס
מניחה בצלחת עם קרח את השרימפס הקלופים והנקיים
לסיר הקטן עם הראשים מוסיפה מים לכיסוי מלח גזר ובצל ומבשלת על אש בינונית כעשרים דקות

התבשיל
2

מגרדת על פומפיה דקה, אצבע ג'ינג'ר בכמות של כף בערך, מגרדת גם את שיני השום. מנקה את התרד ומכינה את הברוקולי, את הקוקוס מכינה מראש, אם אין לא חובה, זה מוסיף משהו קרנצי ופחממתי
מלהיטה מחבת ברזל כבדה, שמה את שמן הקוקוס ומכניסה את הג'ינג'ר והשום ומייד מוסיפה את השרימפס הקלופים ברגע שהשרימפס מאדימים מוסיפה את הברוקולי תרד וקוקוס, מוסיפה מציר הראשים כחצי כוס, מוסיפה גם חצי כוס נוזל קוקוס מלח ומגרדת מעט מהסוכר שיש לו טעם כרמלי מיוחד ואחר. הבישול הוא קצר, טועמת את הנוזל במחבת ומאזנת טעמים

שרימפס עם קוקוס ותרד בציר
מתאים לפרוטוקולים

AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
ים סום הו – סלט פומלה תאילנדי

ים סום הו – סלט פומלה תאילנדי

סלט שרובו פומלה בגוון תאילנדי. קריספי מרענן ופציח, עם טוויסט קטן של קריספי שום שמפצה במשהו על חיסרון הצ’ילי. פרוטוקולי לגמרי

שיפודי דגים תאילנדים

שיפודי דגים תאילנדים

יש כאן כמה אופציות של שיפודי דגים תאילנדים. כיף המגוון וכיף שיש מלא סלטים מענינים מסביב. מושלם לארוחת עצמאות קלילה

סלט סום טאם – קולורבי ונענע

סלט סום טאם – קולורבי ונענע

סלט תאילנדי בשם סום טאם. במקום מפפאיה ירוקה שלא תמיד קל למצוא, ירקות קשים וזמינים, המון עלים ירוקים. מרענן חמוץ מתוק חריף. סלט של אחרי הים

מולים עם ארטישוק ירושלמי

מולים עם ארטישוק ירושלמי

מולים חיבים להיות טרים וסגורים הפתוחים לפח. שנופל לידי אוצר כזה אני עושה מעט, ארוחה שאוכלות בידים עם מלא רוטב. זו חייה שנאכלת בשלמותה עם המון נוטריאנטים

דים סאם

דים סאם

מתגעגעת לארוחות דים סאם שבהם יש מגוון של כיסונים. הינה ניסיון ראשון. כרישה ועוף שילוב שמעצים אחד את השני שהוא לגמרי פרוטוקולי! פשוט מאוד להכנה

דגים בטמפורה

דגים בטמפורה

זו מנה מנחמת, בשיא הבאססה מהסגר הכנו אותה בשישי ואשכרה הרגשנו חגיגי. זה שווה משהו אפילו שבריא זה לא

סלט סום טאם – פפאיה ירוקה

סלט סום טאם – פפאיה ירוקה

סלט תאילנדי בשם סום טאם שעיקרו פפאיה ירוקה, טעמה נאטרלי היא סופגת נהדר טעמים, שעשירה בנוגדי חימצון וויטמין סי

$