שניצל אינטיאס

שניצל. העינין הוא הציפוי, איבוק בקמח טפיוקה, טבילה בביצה אורגנית ולבסוף בקמח שקדים ושומשום, יוצא מעולה.

הציפוי מתאים גם לעוף או כל דג אחר.

שניצל אינטיאס, פינוק לרגעים מיוחדים. קל להשיג בורי ים מושלם בשניצלונים. ואם נתקלתן בדג נצרן יוצא ממנו שניצל מושלם

שניצל אינטיאס

 

ככה עושה

שניצל אינטיאס

הכנות5 minutes
זמן בישול אפיה התססה10 minutes
מנות2
חופשי מאלרגנים
glutenfree

מרכיבים

לאיבוק

  • קמח טפיוקה

לציפוי

  • כוס קמח שקדים
  • 4 כפות שומשום
  • ביצה אורגנית

לשניצל

  • 400 גרם פילה אניטיאס פרוס לארבע פרוסות
  • 1 כוס שמן זית

הכנות

  • דגים אחרי מותם לא אוהבים מים, הגיוני סך הכל, המים מעודדים התפתחות של חידקים
    דגים שמגיעים מחנות הדגים הכי טוב להם, שיאוחסנו בטמפרטורת אפס יבשים בקופסה מומלחים מעט, עם נייר מטבח בתחתית ככה הם נישארים יבשים. ראיתי פעם בסושיה ואימצתי
  • בשניצל זה ממש כיף שההכנות האלו נעשו מבעוד מועד והנתח יוצא מהמקרר יבש ומוכן לציפוי
    מתאים פה פילה אינטיאס שזה דג ים, שלפעמים שעולה ברשת אניטיאס גדול הוא נחתך לסטיקים, פינוק
  • דג אחר שמאוד מתאים הוא דג נצרן, שיש לו טעם בשרי וטיגון קצר כשניצל מאוד מחמיא לבשר הלבן של
    וגם בורי מהים מפולט יוצא נהדר יותר כמו שניצלונים
    אם אין דגי ים כל פילה של לבן אחר יהיה מעולה
  • שלוש קערות כמו בשניצל רגיל, אחת עם קמח טפיוקה
    אחת עם ביצה מקושקשת וקצת מלח, אפשר גם רק את הצהוב עם יש רגישות ללבן, אפשר להוסיף קצת חרדל
    אחת עם קמח שקדים, ושומשום ומעט מלח
  • מתחילה באיבוק בקמח הטפיוקה
    מעבירה לביצה ומשם מעבירה לתערובת היבשה של השקדים והשומשום. מצפה מכל הכיוונים
    מניחה את הנתחים המצופים על צלחת נקיה
  • בנתים במחבת כבדה על אש בינונית, מחממת את השמן שהשמן חם מכניסה בעדינות את הנתחים
    הטיגון הוא עדין באש בינונית בלי להפוך יותר מדי
    ששחום מוציאה לנייר סופג
    אוכלות בידים עם ממרחים כבושים וסלט גדול
    שניצל אינטיאס אמיונה
  • שניצל דג נצרן
שניצל אינטיאס אמיונה
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineדל פחממה . פליאו

התססות חורף סדנה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י לבן

סדנה מעשית במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן