שניצל אינטיאס

העינין הוא הציפוי, את פרורי הלחם מחליפה בקמח שקדים עם קצת קמח קוקוס ושומשום, יוצא מעולה. הציפוי מתאים גם לעוף או כל דג אחר

הכנות5 minsזמן בישול10 mins

לציפוי
 חצי כוס קמח שקדים
 כף קמח קוקוס
 2 כפות שומשום
 ביצה אורגנית
לשניצל
 400 גרם פילה אניטיאס פרוס לארבע פרוסות
 1 כוס שמן זית

1

דגים אחרי מותם לא אוהבים מים, הגיוני סך הכל, המים מעודדים התפתחות של חידקים
דגים שמגיעים מחנות הדגים הכי טוב להם, שאוחסנו בטמפרטורת אפס יבשים בקופסה עם נייר מטבח בתחתית ככה הם נישארים יבשים. ראיתי פעם בסושיה ואימצתי
בשניצל זה ממש כיף שההכנות האלו נעשו מבעוד מועד והנתח יוצא מהמקרר יבש ומוכן לציפוי
אפשר פילה אינטיאס שזה דג מהדיג, שלפעמים שעולה ברשת. אניטיאס גדול שנחתך לסטיקים, פינוק
אם אין כל פילה דג לבן אחר יהיה מעולה

2

שתי קערות כמו בשניצל רגיל, אחת עם ביצה מקושקשת וקצת מלח, אפשר גם רק את הצהוב עם יש רגישות ללבן
אחת עם קמח שקדים, קמח קוקוס ושומשום ומעט מלח
מכניסה לביצה מעבירה לתערובת היבשה מצפה מכל הכיוונים, מניחה את הנתחים המצופים על צלחת נקיה
בנתים במחבת כבדה על אש בינונית, מחממת את השמן
שהשמן חם מכניסה בעדינות את הנתחים
הטיגון הוא עדין באש בינונית בלי להפוך יותר מדי
ששחום מוציאה לנייר סופג
אוכלות בידים עם ממרחים כבושים וסלט גדול

חומרים

לציפוי
 חצי כוס קמח שקדים
 כף קמח קוקוס
 2 כפות שומשום
 ביצה אורגנית
לשניצל
 400 גרם פילה אניטיאס פרוס לארבע פרוסות
 1 כוס שמן זית

אופן ההכנה

1

דגים אחרי מותם לא אוהבים מים, הגיוני סך הכל, המים מעודדים התפתחות של חידקים
דגים שמגיעים מחנות הדגים הכי טוב להם, שאוחסנו בטמפרטורת אפס יבשים בקופסה עם נייר מטבח בתחתית ככה הם נישארים יבשים. ראיתי פעם בסושיה ואימצתי
בשניצל זה ממש כיף שההכנות האלו נעשו מבעוד מועד והנתח יוצא מהמקרר יבש ומוכן לציפוי
אפשר פילה אינטיאס שזה דג מהדיג, שלפעמים שעולה ברשת. אניטיאס גדול שנחתך לסטיקים, פינוק
אם אין כל פילה דג לבן אחר יהיה מעולה

2

שתי קערות כמו בשניצל רגיל, אחת עם ביצה מקושקשת וקצת מלח, אפשר גם רק את הצהוב עם יש רגישות ללבן
אחת עם קמח שקדים, קמח קוקוס ושומשום ומעט מלח
מכניסה לביצה מעבירה לתערובת היבשה מצפה מכל הכיוונים, מניחה את הנתחים המצופים על צלחת נקיה
בנתים במחבת כבדה על אש בינונית, מחממת את השמן
שהשמן חם מכניסה בעדינות את הנתחים
הטיגון הוא עדין באש בינונית בלי להפוך יותר מדי
ששחום מוציאה לנייר סופג
אוכלות בידים עם ממרחים כבושים וסלט גדול

שניצל אינטיאס
מתאים לפרוטוקולים

AIP   Paleo

שניצל אינטיאס

העינין הוא הציפוי, את פרורי הלחם מחליפה בקמח שקדים עם קצת קמח קוקוס ושומשום, יוצא מעולה. הציפוי מתאים גם לעוף או כל דג אחר

הכנות5 minsזמן בישול10 mins

לציפוי
 חצי כוס קמח שקדים
 כף קמח קוקוס
 2 כפות שומשום
 ביצה אורגנית
לשניצל
 400 גרם פילה אניטיאס פרוס לארבע פרוסות
 1 כוס שמן זית

1

דגים אחרי מותם לא אוהבים מים, הגיוני סך הכל, המים מעודדים התפתחות של חידקים
דגים שמגיעים מחנות הדגים הכי טוב להם, שאוחסנו בטמפרטורת אפס יבשים בקופסה עם נייר מטבח בתחתית ככה הם נישארים יבשים. ראיתי פעם בסושיה ואימצתי
בשניצל זה ממש כיף שההכנות האלו נעשו מבעוד מועד והנתח יוצא מהמקרר יבש ומוכן לציפוי
אפשר פילה אינטיאס שזה דג מהדיג, שלפעמים שעולה ברשת. אניטיאס גדול שנחתך לסטיקים, פינוק
אם אין כל פילה דג לבן אחר יהיה מעולה

2

שתי קערות כמו בשניצל רגיל, אחת עם ביצה מקושקשת וקצת מלח, אפשר גם רק את הצהוב עם יש רגישות ללבן
אחת עם קמח שקדים, קמח קוקוס ושומשום ומעט מלח
מכניסה לביצה מעבירה לתערובת היבשה מצפה מכל הכיוונים, מניחה את הנתחים המצופים על צלחת נקיה
בנתים במחבת כבדה על אש בינונית, מחממת את השמן
שהשמן חם מכניסה בעדינות את הנתחים
הטיגון הוא עדין באש בינונית בלי להפוך יותר מדי
ששחום מוציאה לנייר סופג
אוכלות בידים עם ממרחים כבושים וסלט גדול

חומרים

לציפוי
 חצי כוס קמח שקדים
 כף קמח קוקוס
 2 כפות שומשום
 ביצה אורגנית
לשניצל
 400 גרם פילה אניטיאס פרוס לארבע פרוסות
 1 כוס שמן זית

אופן ההכנה

1

דגים אחרי מותם לא אוהבים מים, הגיוני סך הכל, המים מעודדים התפתחות של חידקים
דגים שמגיעים מחנות הדגים הכי טוב להם, שאוחסנו בטמפרטורת אפס יבשים בקופסה עם נייר מטבח בתחתית ככה הם נישארים יבשים. ראיתי פעם בסושיה ואימצתי
בשניצל זה ממש כיף שההכנות האלו נעשו מבעוד מועד והנתח יוצא מהמקרר יבש ומוכן לציפוי
אפשר פילה אינטיאס שזה דג מהדיג, שלפעמים שעולה ברשת. אניטיאס גדול שנחתך לסטיקים, פינוק
אם אין כל פילה דג לבן אחר יהיה מעולה

2

שתי קערות כמו בשניצל רגיל, אחת עם ביצה מקושקשת וקצת מלח, אפשר גם רק את הצהוב עם יש רגישות ללבן
אחת עם קמח שקדים, קמח קוקוס ושומשום ומעט מלח
מכניסה לביצה מעבירה לתערובת היבשה מצפה מכל הכיוונים, מניחה את הנתחים המצופים על צלחת נקיה
בנתים במחבת כבדה על אש בינונית, מחממת את השמן
שהשמן חם מכניסה בעדינות את הנתחים
הטיגון הוא עדין באש בינונית בלי להפוך יותר מדי
ששחום מוציאה לנייר סופג
אוכלות בידים עם ממרחים כבושים וסלט גדול

שניצל אינטיאס
מתאים לפרוטוקולים

AIP   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
לביבות סלמון קלילות

לביבות סלמון קלילות

טעמים פשוטים ונעימים שהולכים נהדר עם סלט ואבוקדו. לביבות שכיף להכין מהן כמות ולהקפיא לארוחה נוסעת

מליטות קטנות מטוגנות

מליטות קטנות מטוגנות

דגים קטנים זו בחירה מעולה, עוד לא התצברו בגופם מתכות כבדות, הם זולים ופשוטים להכנה. המליטות הקטנות טעימות במיוחד

פלמידה לבנה כבושה

פלמידה לבנה כבושה

נתחים עבים של דג מאוד טרי, כבושים קלות עם גוון של תפוז וזעתר כי זו העונה

פורל במעטפה

פורל במעטפה

פורל גדל בנחל הדן, גידול מקומי איכותי, ערכים טובים של אומגה שלוש. קל למצוא אותו בשווקים, אחת הבחירות הבטוחות לדג איכותי ללא מתכות רעילות ואנטיביוטיקות. שיטת ההכנה במעטפה תתאים לעוד דגים במשקל של כחצי קילו

סלט ניסואז

סלט ניסואז

דגים קטנים אפשר למצוא כל השנה, הם לא חשודים כנושאי מתכות רעילות, צריך רק לשכנע את מוכר הדגים לפלט אותם עבורכן

קציצות דג

קציצות דג

קציצות מאוד קלות ירוקות ולימוניות
מוסר ים נותן תמורה טובה לדג נטו וטעם ימי עדין

דג במלח

דג במלח

אחת הדרכים הכי מדויקות להנות מטריות של דג ים שלם. במליחות מדויקת

פיש אנד ציפ’ס

פיש אנד ציפ’ס

מאוד התחשק לי פיסות דג לבן קריספיות ופחממה מטוגנת ליד. אתגר להצליח ליצר תחושה דומה בלי טיגון עמוק ובלי פרורי לחם. הינה הניסיון שלי. מאוד מספק. חיבים מחבת ברזל כבדה ליצר מספיק חום לקראסט

פלמידה צרובה וסלט מים

פלמידה צרובה וסלט מים

גספצ’ו ודג נשמע די הגיוני סך הכל, די דומה ומאוד מכאן, הרבה רוטב דליל ומיץ מעגבניות שמתחבר בקלות לבשר הקל של הדג. מפתיע כמה שזה טעים. אני על עגבניות לא מוותרת

בן גוריון

בן גוריון

בן גוריון קוראים לו. דג ים פראי. מתרגשת לפגוש אותו, הוא מאוד מאוד טעים בשלמותו

סביצ’ה מטרחון וקלמנטינה

סביצ’ה מטרחון וקלמנטינה

טרחון הוא דג ים נהדר לסביצ’ה. הבשר שלו מספיק קשה כדי לשמור על הכבישה למספיק שעות. והטעמים הם מהים בלי לצעוק את זה

אנצ’ובי בכבישה ביתית

אנצ’ובי בכבישה ביתית

דגי ים קטנים יש להם ערכים מאוד גבוהים, קל לכבוש אותם. אנצובי, סרדינים, בננות, ג’רבידות, סקומברי-מקרל. כולם מצוינים

$