שיפוד סלמון או עוף בקארי צהוב
עיקר הענין זה המישרה הצהוב שנותן הרבה טעם וצבע ומתאים גם לסלמון וגם לעוף או פרגית
מישרה עם הרבה צבע וטעם מחומרים פשוטים ותוצאה רכה ומלאת טעם. חשוב לתת לשיפוד להיצלות כאשר מסביבו אוויר מכל הכיוונים. אחרת הוא טובל בנוזל ולא יתקבל קרסט טעים. כל זה קורה בתנור ביתי רגיל לגמרי
תערובת התבלינים יש בה הרבה ג'ינג'ר ושום טרי, כורכום ומלח לבסיס
אפשר להוסיף כמון וזרעי כוסברה כתושים שהם לא פרוטוקולים בשלב הראשון
את שמן הקוקוס מחממת עם התבלינים, חימום קצר רק עד שיש ריח טוב ואז מוסיפה את חלב הקוקוס ומערבבת, מנסה לשמור על אמולסיה יפה. סוחטת פנימה חצי ליים או לימון
את הסלמון פורסת לפרוסות של כשתי אצבעות, כל פרוסה חותכת לרוחב לארבע קוביות
מיבשת על נייר מגבת
מכניסה לכלי שטוח ומוסיפה את המישרה הצהובה
מעסה קצת ומכסה בנילון ניצמד ולמקרר לחצי שעה, אפשר גם לילה
לשיפודים, אפשר לשפד מה שבא, עם הסלמון
בצל סגול הולך מעולה, אננס גם. פלפל אדום ניסינו ולא היה משהו
את הבצל חותכת לרבעים ומפרידה לגלדים
משתמשת בשיפודים שטוחים, נוטה להחזיק יותר טוב
משחילה בצל סלמון בצל סלמון ככה ארבע קוביות
עושה ככה ארבע שיפודים
בוחרת תבנית שאפשר להעמיד את השיפודים על שתי הדפנות שלה, הכוונה שהשיפוד לא יגע בתחתית ויהיה סביב אוויר
אפשר לשים מתחת ירקות שיהנו מהטיפטוף או כלום
מעמידה את השיפודים ומכניסה לתנור מחומם מראש לחום הכי גבוהה שלי
זה לוקח עשר עד 15 דקות לקבל גם טיפה חריכה
* אפשר עם אותו מישרה לשפד גם קוביות של חזה עוף, פילה עוף ואפילו פרגית שתהנה מהשריה יותר ארוכה
Ingredients
Directions
תערובת התבלינים יש בה הרבה ג'ינג'ר ושום טרי, כורכום ומלח לבסיס
אפשר להוסיף כמון וזרעי כוסברה כתושים שהם לא פרוטוקולים בשלב הראשון
את שמן הקוקוס מחממת עם התבלינים, חימום קצר רק עד שיש ריח טוב ואז מוסיפה את חלב הקוקוס ומערבבת, מנסה לשמור על אמולסיה יפה. סוחטת פנימה חצי ליים או לימון
את הסלמון פורסת לפרוסות של כשתי אצבעות, כל פרוסה חותכת לרוחב לארבע קוביות
מיבשת על נייר מגבת
מכניסה לכלי שטוח ומוסיפה את המישרה הצהובה
מעסה קצת ומכסה בנילון ניצמד ולמקרר לחצי שעה, אפשר גם לילה
לשיפודים, אפשר לשפד מה שבא, עם הסלמון
בצל סגול הולך מעולה, אננס גם. פלפל אדום ניסינו ולא היה משהו
את הבצל חותכת לרבעים ומפרידה לגלדים
משתמשת בשיפודים שטוחים, נוטה להחזיק יותר טוב
משחילה בצל סלמון בצל סלמון ככה ארבע קוביות
עושה ככה ארבע שיפודים
בוחרת תבנית שאפשר להעמיד את השיפודים על שתי הדפנות שלה, הכוונה שהשיפוד לא יגע בתחתית ויהיה סביב אוויר
אפשר לשים מתחת ירקות שיהנו מהטיפטוף או כלום
מעמידה את השיפודים ומכניסה לתנור מחומם מראש לחום הכי גבוהה שלי
זה לוקח עשר עד 15 דקות לקבל גם טיפה חריכה
* אפשר עם אותו מישרה לשפד גם קוביות של חזה עוף, פילה עוף ואפילו פרגית שתהנה מהשריה יותר ארוכה
הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

מוקפץ חמוץ מתוק עם סלמון ואננס
בשני יש סלמון, ומה עושים איתו. הינה מנה לאמצע השבוע, קלה ומרעננת, האננס נוסטלגי מזכיר קצת אוכל סיני של פעם. חצי שעה של קיצוצים והקפצות. יכול להתאים לכל בני הבית עם אורז או אטריות. פרוטוקולי

סלט עלים עם טטאקי טונה אדומה וג'ינג'ר כבוש
טונה טריה מחירה בזהב, אם כבר יש כזו מגיע לנו למתוח אותה לסלט שלם. טטאקי טונה טריה צרובה בשומשום. סלט עלים ורוטב אסיתי, ג'ינג'ר כבוש בצד. אוכלות עם מקלות

פאי דייגות כתום
שיכבה של ירקות ארומטים, קוביות של סלמון שמנמן ופירה דלורית טעים
שכבות של פאי שבתנור מתאחדות ליותר מסך החלקים. פאי כתום שכיף לישר

מחבת פירות ים בציר שרימפס כתום עם חמאה ויין לבן
מחבת פירות ים ברוטב כתום זרחני של ראשי שרימפס עם המון טעם, חמאה שמעגלת הכל ולימון פטרוזליה שמוסיף את הטרי שמתחבר כל כך טוב לים. פינוק אמיתי
0 תגובות