שיפודי פרגית ברוטב פיסטוק

שיפודי פרגית על גחלים ורוטב פיסטוק

שיפוד עוף סאטה זו קלאסיקה.

מישרה של חלב קוקוס מתובלת בטעמים אסיתים. ואז צליה על גחלים והגשה עם רוטב בוטנים, ושברי בוטנים מעל

פיסטוקים יכולים לתת אחלה פיתרון. האמת שהצבע יצא אפילו יפה יותר וגם זיות טעם אחרת פחות אסיתי

במתכון יש מעט סוכר, המתיקות חשובה ככה שקטוגנים תחליפו לממתיק שמקובל עליכם. אפשר לפזר פרוסות דקיקות של צילי אדום מעל.

שיפודי פרגית אחרי מנגל פחמים

שיפודי פרגית סאטה

המתכון הזה נולד כדי לתת פיתרון לרוטב סאטה הכל כך טעים. שמצפה שיפודי פרגית ומשמש אחר כך גם לטבילה. בוטן הוא קיטניה די אלרגנית, בפלאו היא לא סבבה.

פיסטוקים יכולים בכיף להחליף את הקראנ'ץ מעל, ומחית פיסטוקים את חמאת הבוטנים. זה יפה וטעים

פליאו אוטואימוני – התאמות

המתכון הזה מתאים לשלב ההחזרות, רוטב סאטה מבוסס על חמאת בוטנים, החלפנו לחמאת פיסטוקים. אם החזרתן אגוזים ופיסטוקים בפרט זה תואם פרוטוקול אוטואימוני

ככה עושה

שיפודי פרגית במרינדה ברוטב פיסטוק קרמי

הכנות15 minutes
זמן בישול אפיה15 minutes
מנות8
חופשי מאלרגנים
pinatfree
milkfree
רוטב סויה

מרכיבים

  • 8 פרגיות חתוכות לקוביות גדולות עם השומן
  • 2 כפות פיסטוק קצוץ גס - אופציונלי

למרינדה

  • אצבע ג'ינג'ר
  • 3 שלוט או בצל סגול אחד
  • 2 שיני שום גדולות
  • 2 כפות קוקנט אמיניו
  • 2 כפות חומץ אורז או מיץ ליים
  • כוס חלב קוקוס
  • 5 עלים צעירים מעץ ליים או לימון
  • 1 כף שמן שומשום עדין

לרוטב פיסטוק

  • חצי כוס מהמרינדה
  • 2 כפות נדיבות חמאת פיסטוק
  • חצי כוס חלב קוקוס
  • 1 כף סוכר קנים

הכנות

למרינדה

  • את המרינדה כדאי לטחון, הכוס של הנינג'ה או מעבד מזון יעשו את העבודה. מכניסה שיני שום ושורש ג'ינג'ר חתוך גס. אם יש שלוט זה מעולה, גם בצל סגול יתאים. מוסיפה עלים של ליים, זה נותן ארומה מעולה. אם אין גם גרידה מליים יכולה להתאים. מוסיפה קוקנט אמינו, ומי שלא בפרוטוקול יכולה גם סויה איכותית.
    מוסיפה חומץ אורז או מיץ ליים. מוסיפה חלב קוקוס נקי, הכוונה בלי שום תוספות, שמן שומשום עדין ומלח טוחנת טוב כדקה עד שהמרינדה חלקה ואחידה
    מפרישה חצי כוס מהמרינדה להכנת הרוטב
  • חותכת את הפרגיות לקוביות גדולות, מכל פרגית יוצאות כ 8 קוביות
    מעבירה את הפרגיות למרינדה ומעסה קצת שכל הקוביות יצופו טוב.
    מכסה בנילון ניצמד ולמקרר, לפחות ל3 שעות. לילה זה גם מצוין

שיפודים

  • משפדת את הקוביות מתוך המרינדה בצפיפות על שיפודי ברזל רחבים כשמונה קוביות על שיפוד
    אם אתן לא בענין מנגל גם שיפודי במבוק רחבים יעבדו ואז רק ארבע קוביות לשיפוד
    את הצליה אפשר לעשות על מחבת חם משומן

צליה

  • אני אוהבת מנגל גחלים. מחכה שהגחלים לבנות וחמות. מניחה מעל, בלי רשת ככה כלום לא נידבק
    שיפודי פרגית על מנגל פחמים
  • מסובבת מדי פעם, זה יקח 10 דקות בערך עד שהשיפוד צלוי טוב והצבע מעולה
    שיפודי פרגית אחרי מנגל פחמים

רוטב פיסטוק

  • בסיר קטן מחממת את המרינדה עם חלב קוקוס וסוכר קנים, אפשר גם קוקוס.
    מוסיפה שתי כפות נדיבות של חמאת פיסטוק. לא מחית פיסטוק, אלה החמאה, החמאה נמסה פנימה, הסוכר נמס והמרינדה מתחממת והארומות של השום גינג'ר ולימון עולות. מערבבת עד שהרוטב קרימי וירוק.
  • את השיפודים מורידה לצלחת, מעל הרוטב, ומעל פיסטוקים גרוסים.
    מנת הבית
    שיפודי פרגית ברוטב פיסטוק
שיפודי פרגית ברוטב פיסטוק
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineדל פחממה . פליאו . קיטו

סדנת התססה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י קוראני לבן

עד 6 משתתפים במטבח ביתי

5 from 2 votes (2 ratings without comment)

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן