יש כאן כמה אופציות של שיפודי דגים תאילנדים. כיף המגוון וכיף שיש מלא סלטים מענינים מסביב. מושלם לארוחת עצמאות קלילה

הכנות40 minsזמן בישול20 mins

דגים
 200 גרם פילה סלמון ללא עור
 200 גרם פלמידה לבנה או נסיכת הנילוס טריה
 8 שרימפס גדולים אפשר מהקפאה
 2 פילה לברק או בר ים עם העור
 8 שיפודי עץ או מתכת
מישרה בסיסית
 1 כף ג'ינג'ר מגורד דק
 2 שיני שום כתושות
 2 עלים של ליים או גרידת ליים
 1 כפית סוכר דקלים מגורד דק
 1 כף קוקנט אמינו
 1 כף רוטב דגים
מישרה עם חלב קוקוס
 חצי כוס חלב קוקוס
 1 כפית שקדיה
 מישרה בסיסית
 כפית שמן שומשום

הכנת המישרה הבסיסי
1

משתמשת בעלי ומכתש כדי לחבר את הטעמים, מכניסה את הג'ינג'ר השום הסוכר המגורד עלי ליים חתוכים ומתחילה לכתוש שנוצרת מישחה מוסיפה את הנוזלים

המישרה עם חלב בקוקוס
2

מכינה מישרה בסיסי נוסף מעבירה אותו לסיר קטן ומוסיפה את חלב הקוקוס וכפית שקדיה, מבשלת תוך ערבוב כמה דקות, סוגרת ומוסיפה מעט שמן שומשום

הכנת הדגים
3

כיף שיש כמה סוגים. סלמון מאוד מתאים, טונה ממש לא
דגים לבנים גדולים מאוד מתאימים, פלמידה לבנה, נסיכת הנילוס טריה, אינטיאס או מוסר ים. השאיפה ליצור קוביות מספיק עבות ולכן דגים גדולים. סטייק של 200 גרם יתן שני שיפודים
חותכת מהדגים קוביות של כסנטינטר וחצי שנים, כעשר קוביות מכל סוג
כיף שיש גם שרימפס, אותם רק צריך לקלף או להפשיר
את פילה הלברק חותכת לאורך ומפרידה לשני סטריפים ארוכים טבעים

השריה
4

יש שני סוגי מישרה ואפשר לשחק איך שבא
השרתי את הסלמון במישרה הבסיס ואת הדגים הלבנים במישרה עם חלב הקוקוס
חצי שעה במקרר
את השיפודים מכניסה למים כדי שיספגו מים וישרפו פחות
אחרי כחצי שעה של השריה משפדת ארבע חמש קוביות דג מאותו סוג לשיפוד
את הלברק משפדת כמו תפר פשוט

צליה
5

מלהיטה את הפלנצה שלי, מה שנוח זה השולים הגבוהים עליהם משעינה את השיפודים משני הכיוונים
כדי לשמור על הדג מתחילה בצליה מעל משטח שצליה בלי שיש מגע ישיר עם החום
כשהחלבון כבר ניקרש כעשר דקות משני הכיוונים השיפוד יציב יותר ואפשר לתת קצת צבע של צריבה
צריבה קצה של כל שיפוד משני הכיוונים ומוציאה
מניחה ליד הדגים ערימה יפה של כוסברה ונענע לאכילה יחד

Ingredients

דגים
 200 גרם פילה סלמון ללא עור
 200 גרם פלמידה לבנה או נסיכת הנילוס טריה
 8 שרימפס גדולים אפשר מהקפאה
 2 פילה לברק או בר ים עם העור
 8 שיפודי עץ או מתכת
מישרה בסיסית
 1 כף ג'ינג'ר מגורד דק
 2 שיני שום כתושות
 2 עלים של ליים או גרידת ליים
 1 כפית סוכר דקלים מגורד דק
 1 כף קוקנט אמינו
 1 כף רוטב דגים
מישרה עם חלב קוקוס
 חצי כוס חלב קוקוס
 1 כפית שקדיה
 מישרה בסיסית
 כפית שמן שומשום

Directions

הכנת המישרה הבסיסי
1

משתמשת בעלי ומכתש כדי לחבר את הטעמים, מכניסה את הג'ינג'ר השום הסוכר המגורד עלי ליים חתוכים ומתחילה לכתוש שנוצרת מישחה מוסיפה את הנוזלים

המישרה עם חלב בקוקוס
2

מכינה מישרה בסיסי נוסף מעבירה אותו לסיר קטן ומוסיפה את חלב הקוקוס וכפית שקדיה, מבשלת תוך ערבוב כמה דקות, סוגרת ומוסיפה מעט שמן שומשום

הכנת הדגים
3

כיף שיש כמה סוגים. סלמון מאוד מתאים, טונה ממש לא
דגים לבנים גדולים מאוד מתאימים, פלמידה לבנה, נסיכת הנילוס טריה, אינטיאס או מוסר ים. השאיפה ליצור קוביות מספיק עבות ולכן דגים גדולים. סטייק של 200 גרם יתן שני שיפודים
חותכת מהדגים קוביות של כסנטינטר וחצי שנים, כעשר קוביות מכל סוג
כיף שיש גם שרימפס, אותם רק צריך לקלף או להפשיר
את פילה הלברק חותכת לאורך ומפרידה לשני סטריפים ארוכים טבעים

השריה
4

יש שני סוגי מישרה ואפשר לשחק איך שבא
השרתי את הסלמון במישרה הבסיס ואת הדגים הלבנים במישרה עם חלב הקוקוס
חצי שעה במקרר
את השיפודים מכניסה למים כדי שיספגו מים וישרפו פחות
אחרי כחצי שעה של השריה משפדת ארבע חמש קוביות דג מאותו סוג לשיפוד
את הלברק משפדת כמו תפר פשוט

צליה
5

מלהיטה את הפלנצה שלי, מה שנוח זה השולים הגבוהים עליהם משעינה את השיפודים משני הכיוונים
כדי לשמור על הדג מתחילה בצליה מעל משטח שצליה בלי שיש מגע ישיר עם החום
כשהחלבון כבר ניקרש כעשר דקות משני הכיוונים השיפוד יציב יותר ואפשר לתת קצת צבע של צריבה
צריבה קצה של כל שיפוד משני הכיוונים ומוציאה
מניחה ליד הדגים ערימה יפה של כוסברה ונענע לאכילה יחד

שיפודי דגים תאילנדים
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

יש כאן כמה אופציות של שיפודי דגים תאילנדים. כיף המגוון וכיף שיש מלא סלטים מענינים מסביב. מושלם לארוחת עצמאות קלילה

הכנות40 minsזמן בישול20 mins

דגים
 200 גרם פילה סלמון ללא עור
 200 גרם פלמידה לבנה או נסיכת הנילוס טריה
 8 שרימפס גדולים אפשר מהקפאה
 2 פילה לברק או בר ים עם העור
 8 שיפודי עץ או מתכת
מישרה בסיסית
 1 כף ג'ינג'ר מגורד דק
 2 שיני שום כתושות
 2 עלים של ליים או גרידת ליים
 1 כפית סוכר דקלים מגורד דק
 1 כף קוקנט אמינו
 1 כף רוטב דגים
מישרה עם חלב קוקוס
 חצי כוס חלב קוקוס
 1 כפית שקדיה
 מישרה בסיסית
 כפית שמן שומשום

הכנת המישרה הבסיסי
1

משתמשת בעלי ומכתש כדי לחבר את הטעמים, מכניסה את הג'ינג'ר השום הסוכר המגורד עלי ליים חתוכים ומתחילה לכתוש שנוצרת מישחה מוסיפה את הנוזלים

המישרה עם חלב בקוקוס
2

מכינה מישרה בסיסי נוסף מעבירה אותו לסיר קטן ומוסיפה את חלב הקוקוס וכפית שקדיה, מבשלת תוך ערבוב כמה דקות, סוגרת ומוסיפה מעט שמן שומשום

הכנת הדגים
3

כיף שיש כמה סוגים. סלמון מאוד מתאים, טונה ממש לא
דגים לבנים גדולים מאוד מתאימים, פלמידה לבנה, נסיכת הנילוס טריה, אינטיאס או מוסר ים. השאיפה ליצור קוביות מספיק עבות ולכן דגים גדולים. סטייק של 200 גרם יתן שני שיפודים
חותכת מהדגים קוביות של כסנטינטר וחצי שנים, כעשר קוביות מכל סוג
כיף שיש גם שרימפס, אותם רק צריך לקלף או להפשיר
את פילה הלברק חותכת לאורך ומפרידה לשני סטריפים ארוכים טבעים

השריה
4

יש שני סוגי מישרה ואפשר לשחק איך שבא
השרתי את הסלמון במישרה הבסיס ואת הדגים הלבנים במישרה עם חלב הקוקוס
חצי שעה במקרר
את השיפודים מכניסה למים כדי שיספגו מים וישרפו פחות
אחרי כחצי שעה של השריה משפדת ארבע חמש קוביות דג מאותו סוג לשיפוד
את הלברק משפדת כמו תפר פשוט

צליה
5

מלהיטה את הפלנצה שלי, מה שנוח זה השולים הגבוהים עליהם משעינה את השיפודים משני הכיוונים
כדי לשמור על הדג מתחילה בצליה מעל משטח שצליה בלי שיש מגע ישיר עם החום
כשהחלבון כבר ניקרש כעשר דקות משני הכיוונים השיפוד יציב יותר ואפשר לתת קצת צבע של צריבה
צריבה קצה של כל שיפוד משני הכיוונים ומוציאה
מניחה ליד הדגים ערימה יפה של כוסברה ונענע לאכילה יחד

Ingredients

דגים
 200 גרם פילה סלמון ללא עור
 200 גרם פלמידה לבנה או נסיכת הנילוס טריה
 8 שרימפס גדולים אפשר מהקפאה
 2 פילה לברק או בר ים עם העור
 8 שיפודי עץ או מתכת
מישרה בסיסית
 1 כף ג'ינג'ר מגורד דק
 2 שיני שום כתושות
 2 עלים של ליים או גרידת ליים
 1 כפית סוכר דקלים מגורד דק
 1 כף קוקנט אמינו
 1 כף רוטב דגים
מישרה עם חלב קוקוס
 חצי כוס חלב קוקוס
 1 כפית שקדיה
 מישרה בסיסית
 כפית שמן שומשום

Directions

הכנת המישרה הבסיסי
1

משתמשת בעלי ומכתש כדי לחבר את הטעמים, מכניסה את הג'ינג'ר השום הסוכר המגורד עלי ליים חתוכים ומתחילה לכתוש שנוצרת מישחה מוסיפה את הנוזלים

המישרה עם חלב בקוקוס
2

מכינה מישרה בסיסי נוסף מעבירה אותו לסיר קטן ומוסיפה את חלב הקוקוס וכפית שקדיה, מבשלת תוך ערבוב כמה דקות, סוגרת ומוסיפה מעט שמן שומשום

הכנת הדגים
3

כיף שיש כמה סוגים. סלמון מאוד מתאים, טונה ממש לא
דגים לבנים גדולים מאוד מתאימים, פלמידה לבנה, נסיכת הנילוס טריה, אינטיאס או מוסר ים. השאיפה ליצור קוביות מספיק עבות ולכן דגים גדולים. סטייק של 200 גרם יתן שני שיפודים
חותכת מהדגים קוביות של כסנטינטר וחצי שנים, כעשר קוביות מכל סוג
כיף שיש גם שרימפס, אותם רק צריך לקלף או להפשיר
את פילה הלברק חותכת לאורך ומפרידה לשני סטריפים ארוכים טבעים

השריה
4

יש שני סוגי מישרה ואפשר לשחק איך שבא
השרתי את הסלמון במישרה הבסיס ואת הדגים הלבנים במישרה עם חלב הקוקוס
חצי שעה במקרר
את השיפודים מכניסה למים כדי שיספגו מים וישרפו פחות
אחרי כחצי שעה של השריה משפדת ארבע חמש קוביות דג מאותו סוג לשיפוד
את הלברק משפדת כמו תפר פשוט

צליה
5

מלהיטה את הפלנצה שלי, מה שנוח זה השולים הגבוהים עליהם משעינה את השיפודים משני הכיוונים
כדי לשמור על הדג מתחילה בצליה מעל משטח שצליה בלי שיש מגע ישיר עם החום
כשהחלבון כבר ניקרש כעשר דקות משני הכיוונים השיפוד יציב יותר ואפשר לתת קצת צבע של צריבה
צריבה קצה של כל שיפוד משני הכיוונים ומוציאה
מניחה ליד הדגים ערימה יפה של כוסברה ונענע לאכילה יחד

שיפודי דגים תאילנדים
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
ים סום הו – סלט פומלה תאילנדי

ים סום הו – סלט פומלה תאילנדי

סלט שרובו פומלה בגוון תאילנדי. קריספי מרענן ופציח, עם טוויסט קטן של קריספי שום שמפצה במשהו על חיסרון הצ’ילי. פרוטוקולי לגמרי

סלט סום טאם – קולורבי ונענע

סלט סום טאם – קולורבי ונענע

סלט תאילנדי בשם סום טאם. במקום מפפאיה ירוקה שלא תמיד קל למצוא, ירקות קשים וזמינים, המון עלים ירוקים. מרענן חמוץ מתוק חריף. סלט של אחרי הים

דים סאם

דים סאם

מתגעגעת לארוחות דים סאם שבהם יש מגוון של כיסונים. הינה ניסיון ראשון. כרישה ועוף שילוב שמעצים אחד את השני שהוא לגמרי פרוטוקולי! פשוט מאוד להכנה

סלט סום טאם – פפאיה ירוקה

סלט סום טאם – פפאיה ירוקה

סלט תאילנדי בשם סום טאם שעיקרו פפאיה ירוקה, טעמה נאטרלי היא סופגת נהדר טעמים, שעשירה בנוגדי חימצון וויטמין סי

שרימפס עם קוקוס ותרד

שרימפס עם קוקוס ותרד

ציר מראשי שרימפס יש לו טעם מרוכז של ים וצבעים כתומים, יחד עם קוקוס וירוקים יוצר מנה מנצחת

קארי כתום

קארי כתום

קארי כתום שמקבל את המתיקות שלו ממנגו. נהדר בקיץ שיש מלא מנגו וכתומים. השימוש בקוקוס הוא טבעי, והתוספת של פירות ים מזינה וטעימה מאוד

$