שייק שנותן בוסט אנרגיה נהדר לשעות אחר הצהרים, מבוסס על קוקטייל אדרנל מפרוטוקול המינרלים של מורלי

הכנות2 minsזמן בישול1 min

 חופן אוכמניות כחולות מתוקות
 חופן פטל שחור
 חופן תותי עץ לבנים (White mulberry)
 תות \ דובדבן \ פטל \ אופציונלי
 רבע בננה קפואה
 רבע אצבע ג'ינגר טרי
 טיפה מלח אטלנטי ורוד
 סחיטת לימון טרי
 אבקת ויטמין סי טבעי \ אופציונלי (Pure Radiance C)
 מי קוקוס אורגני צעיר

1

חשוב בלנדר חזק, אני משתמשת בנינג'ה
הרעיון הוא לקחת 3-4 סוגים של פירות יער אדומים, עדיף קפואים, לעדן את המתיקות עם ג'ינגר ולימון, להוסיף קצת קרימיות עם הבננה ומי קוקוס כי האלקטרוליטים שבהם בריאים
את פירות היער מוציאה מהמקפיא ישירות לכוס הטחינה של הבלנדר
מוסיפה ג'ינגר מקולף חתוך, מלח, בננה ומיץ לימון, מכסה במי קוקוס צעיר
מפעילה לחצי דקה לפחות
פותחת ומוסיפה אבקת ויטמין סי ומבלנדרת לרגע

חומרים

 חופן אוכמניות כחולות מתוקות
 חופן פטל שחור
 חופן תותי עץ לבנים (White mulberry)
 תות \ דובדבן \ פטל \ אופציונלי
 רבע בננה קפואה
 רבע אצבע ג'ינגר טרי
 טיפה מלח אטלנטי ורוד
 סחיטת לימון טרי
 אבקת ויטמין סי טבעי \ אופציונלי (Pure Radiance C)
 מי קוקוס אורגני צעיר

אופן ההכנה

1

חשוב בלנדר חזק, אני משתמשת בנינג'ה
הרעיון הוא לקחת 3-4 סוגים של פירות יער אדומים, עדיף קפואים, לעדן את המתיקות עם ג'ינגר ולימון, להוסיף קצת קרימיות עם הבננה ומי קוקוס כי האלקטרוליטים שבהם בריאים
את פירות היער מוציאה מהמקפיא ישירות לכוס הטחינה של הבלנדר
מוסיפה ג'ינגר מקולף חתוך, מלח, בננה ומיץ לימון, מכסה במי קוקוס צעיר
מפעילה לחצי דקה לפחות
פותחת ומוסיפה אבקת ויטמין סי ומבלנדרת לרגע

שייק פירות אדומים
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

שייק שנותן בוסט אנרגיה נהדר לשעות אחר הצהרים, מבוסס על קוקטייל אדרנל מפרוטוקול המינרלים של מורלי

הכנות2 minsזמן בישול1 min

 חופן אוכמניות כחולות מתוקות
 חופן פטל שחור
 חופן תותי עץ לבנים (White mulberry)
 תות \ דובדבן \ פטל \ אופציונלי
 רבע בננה קפואה
 רבע אצבע ג'ינגר טרי
 טיפה מלח אטלנטי ורוד
 סחיטת לימון טרי
 אבקת ויטמין סי טבעי \ אופציונלי (Pure Radiance C)
 מי קוקוס אורגני צעיר

1

חשוב בלנדר חזק, אני משתמשת בנינג'ה
הרעיון הוא לקחת 3-4 סוגים של פירות יער אדומים, עדיף קפואים, לעדן את המתיקות עם ג'ינגר ולימון, להוסיף קצת קרימיות עם הבננה ומי קוקוס כי האלקטרוליטים שבהם בריאים
את פירות היער מוציאה מהמקפיא ישירות לכוס הטחינה של הבלנדר
מוסיפה ג'ינגר מקולף חתוך, מלח, בננה ומיץ לימון, מכסה במי קוקוס צעיר
מפעילה לחצי דקה לפחות
פותחת ומוסיפה אבקת ויטמין סי ומבלנדרת לרגע

חומרים

 חופן אוכמניות כחולות מתוקות
 חופן פטל שחור
 חופן תותי עץ לבנים (White mulberry)
 תות \ דובדבן \ פטל \ אופציונלי
 רבע בננה קפואה
 רבע אצבע ג'ינגר טרי
 טיפה מלח אטלנטי ורוד
 סחיטת לימון טרי
 אבקת ויטמין סי טבעי \ אופציונלי (Pure Radiance C)
 מי קוקוס אורגני צעיר

אופן ההכנה

1

חשוב בלנדר חזק, אני משתמשת בנינג'ה
הרעיון הוא לקחת 3-4 סוגים של פירות יער אדומים, עדיף קפואים, לעדן את המתיקות עם ג'ינגר ולימון, להוסיף קצת קרימיות עם הבננה ומי קוקוס כי האלקטרוליטים שבהם בריאים
את פירות היער מוציאה מהמקפיא ישירות לכוס הטחינה של הבלנדר
מוסיפה ג'ינגר מקולף חתוך, מלח, בננה ומיץ לימון, מכסה במי קוקוס צעיר
מפעילה לחצי דקה לפחות
פותחת ומוסיפה אבקת ויטמין סי ומבלנדרת לרגע

שייק פירות אדומים
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
פטאייר

פטאייר

מאפה פלסטינאי במקור ממולא בתרד עלי בר וסומק. גירסה פרוטוקולית בעזרת קמח הקסאווה

לביבות סלמון קלילות

לביבות סלמון קלילות

טעמים פשוטים ונעימים שהולכים נהדר עם סלט ואבוקדו. לביבות שכיף להכין מהן כמות ולהקפיא לארוחה נוסעת

דיסת כמו שיבולת שועל

דיסת כמו שיבולת שועל

קערית של דיסת קוואקר עם תפוחים, יש לה מרקם שלא דומה לגרבר ומתיקות מדויקת שאין כמוהה לבוקר קריר. בהעדר קוואקר הינה אופציה מצוינת שבה המרקם של דלעת הספגטי מיצר טקסטורה משכנעת

נאגטס אינסייד אאוט

נאגטס אינסייד אאוט

בהעדר ביצים משהו צריך לקשור את הירקות כדי ליצור מנשא ראוי למילוי. הינה אופציה ללאפה שהיא לגמרי מתאימה לשלבים הראשונים טעימה כמו נאגטס ומכילה מה שבא

חלב שקדים

חלב שקדים

חלב שקדים יש בו משהו טהור שמזכיר לי חלב אם. נקי דליל ומתקתק. ממש יותר בריא מחלב צמחי בקרטון. קל מאוד להכין

לחמא בעג’ין

לחמא בעג’ין

בצק ובשר זה אחד השילובים, ביס מושלם לשבת בבוקר שיש זמן. מתאים לשלבים מתקדמים של הפרוטוקול

פיצה מרינרה

פיצה מרינרה

תבנית תנור עם פיצה בבוקר גשום של יום שישי. מרינרה היא פיצה מסורתית ללא גבינה, הבסיס מכרובית הרוטב מפסטו והטופינג מהים. מספק.

נקניקיות בוקר איטלקיות

נקניקיות בוקר איטלקיות

הן קטנות מלאות טעם ועסיסיות, חיות במקפיא ומופשרות ברגע. קוראים להן נקניקיות בוקר אבל הן ניראות כמו קציצות קטנות. והן נהדרות. במקור הן מירך חזיר, אפשר גם להשתמש בהודו

חביתת עשבים ירוקים

חביתת עשבים ירוקים

גירסה לחביתת הירק הפרסית, שמוכרת בשם קוקו סבזי, המון המון עלים ירוקים כהים על הבוקר

מחבת בוקר

מחבת בוקר

ארוחה ורסטילית, תמיד אותו מחבת ברזל כבד, המרכיבים בפנים משתנים לפי מה שיש. בהשראת הפרוטוקול של טרי וואלס

מאפיין דלעת

מאפיין דלעת

בשלבים הראשונים שעדין קשה לוותר לגמרי על מאפים, יש הפתעות קטנות כמו המאפיין הזה, שהולך מעולה כארוחת בוקר מפנקת, או פינוק של אחר הצהרים

שייק ירוק

שייק ירוק

שייק ירוק מלא בויטמין סי, מבוסס על קוקטייל אדרנל מפרוטוקול המינרלים של מורלי

$