שייק שנותן בוסט אנרגיה נהדר לשעות אחר הצהרים, מבוסס על קוקטייל אדרנל מפרוטוקול המינרלים של מורלי

הכנות2 minsזמן בישול1 min

 חופן אוכמניות כחולות מתוקות
 חופן פטל שחור
 חופן תותי עץ לבנים (White mulberry)
 תות \ דובדבן \ פטל \ אופציונלי
 רבע בננה קפואה
 רבע אצבע ג'ינגר טרי
 טיפה מלח אטלנטי ורוד
 סחיטת לימון טרי
 אבקת ויטמין סי טבעי \ אופציונלי (Pure Radiance C)
 מי קוקוס אורגני צעיר

1

חשוב בלנדר חזק, אני משתמשת בנינג'ה
הרעיון הוא לקחת 3-4 סוגים של פירות יער אדומים, עדיף קפואים, לעדן את המתיקות עם ג'ינגר ולימון, להוסיף קצת קרימיות עם הבננה ומי קוקוס כי האלקטרוליטים שבהם בריאים
את פירות היער מוציאה מהמקפיא ישירות לכוס הטחינה של הבלנדר
מוסיפה ג'ינגר מקולף חתוך, מלח, בננה ומיץ לימון, מכסה במי קוקוס צעיר
מפעילה לחצי דקה לפחות
פותחת ומוסיפה אבקת ויטמין סי ומבלנדרת לרגע

Ingredients

 חופן אוכמניות כחולות מתוקות
 חופן פטל שחור
 חופן תותי עץ לבנים (White mulberry)
 תות \ דובדבן \ פטל \ אופציונלי
 רבע בננה קפואה
 רבע אצבע ג'ינגר טרי
 טיפה מלח אטלנטי ורוד
 סחיטת לימון טרי
 אבקת ויטמין סי טבעי \ אופציונלי (Pure Radiance C)
 מי קוקוס אורגני צעיר

Directions

1

חשוב בלנדר חזק, אני משתמשת בנינג'ה
הרעיון הוא לקחת 3-4 סוגים של פירות יער אדומים, עדיף קפואים, לעדן את המתיקות עם ג'ינגר ולימון, להוסיף קצת קרימיות עם הבננה ומי קוקוס כי האלקטרוליטים שבהם בריאים
את פירות היער מוציאה מהמקפיא ישירות לכוס הטחינה של הבלנדר
מוסיפה ג'ינגר מקולף חתוך, מלח, בננה ומיץ לימון, מכסה במי קוקוס צעיר
מפעילה לחצי דקה לפחות
פותחת ומוסיפה אבקת ויטמין סי ומבלנדרת לרגע

שייק פירות אדומים
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

שייק שנותן בוסט אנרגיה נהדר לשעות אחר הצהרים, מבוסס על קוקטייל אדרנל מפרוטוקול המינרלים של מורלי

הכנות2 minsזמן בישול1 min

 חופן אוכמניות כחולות מתוקות
 חופן פטל שחור
 חופן תותי עץ לבנים (White mulberry)
 תות \ דובדבן \ פטל \ אופציונלי
 רבע בננה קפואה
 רבע אצבע ג'ינגר טרי
 טיפה מלח אטלנטי ורוד
 סחיטת לימון טרי
 אבקת ויטמין סי טבעי \ אופציונלי (Pure Radiance C)
 מי קוקוס אורגני צעיר

1

חשוב בלנדר חזק, אני משתמשת בנינג'ה
הרעיון הוא לקחת 3-4 סוגים של פירות יער אדומים, עדיף קפואים, לעדן את המתיקות עם ג'ינגר ולימון, להוסיף קצת קרימיות עם הבננה ומי קוקוס כי האלקטרוליטים שבהם בריאים
את פירות היער מוציאה מהמקפיא ישירות לכוס הטחינה של הבלנדר
מוסיפה ג'ינגר מקולף חתוך, מלח, בננה ומיץ לימון, מכסה במי קוקוס צעיר
מפעילה לחצי דקה לפחות
פותחת ומוסיפה אבקת ויטמין סי ומבלנדרת לרגע

Ingredients

 חופן אוכמניות כחולות מתוקות
 חופן פטל שחור
 חופן תותי עץ לבנים (White mulberry)
 תות \ דובדבן \ פטל \ אופציונלי
 רבע בננה קפואה
 רבע אצבע ג'ינגר טרי
 טיפה מלח אטלנטי ורוד
 סחיטת לימון טרי
 אבקת ויטמין סי טבעי \ אופציונלי (Pure Radiance C)
 מי קוקוס אורגני צעיר

Directions

1

חשוב בלנדר חזק, אני משתמשת בנינג'ה
הרעיון הוא לקחת 3-4 סוגים של פירות יער אדומים, עדיף קפואים, לעדן את המתיקות עם ג'ינגר ולימון, להוסיף קצת קרימיות עם הבננה ומי קוקוס כי האלקטרוליטים שבהם בריאים
את פירות היער מוציאה מהמקפיא ישירות לכוס הטחינה של הבלנדר
מוסיפה ג'ינגר מקולף חתוך, מלח, בננה ומיץ לימון, מכסה במי קוקוס צעיר
מפעילה לחצי דקה לפחות
פותחת ומוסיפה אבקת ויטמין סי ומבלנדרת לרגע

שייק פירות אדומים
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
לחם שקדים

לחם שקדים

כיכר לחם בטעם שקדים עדין מנוקד בגרעיני דלעת ואגוזים, מצופה בפרוסות שקדים דקות. מושלם לארוחת בוקר. פרוסות דקות מחוממות בטוסטר או על מחבת עם אבוקדו או עין, וכמה זיתים בצד

לאפה מקמח קסאבה ושקדים

לאפה מקמח קסאבה ושקדים

לאפה טעימה לא יבשה, מקמח קסאבה וקמח שקדים. ההכנה שלה מזכירה יותר פנקיק, מלישה ופתיחה של בצק. דרושה קצת סבלנות כדי להבין את הבלילה ולשלוט בה. התוצאה עסיסית ומלאת טעם

לחם טחינה וגרעינים

לחם טחינה וגרעינים

כיכר לחם עמוסה בגרעינים ניפרסת יפה, אפשר לעשות ממנה סנדויץ מעולה וטוסט אבוקדו לבוקר. מושלם ואפילו אפשר להיזכר בלחם נלסון האגדי

פטאייר

פטאייר

מאפה פלסטינאי במקור ממולא בתרד עלי בר וסומק. פטאייר בגירסה פרוטוקולית בעזרת קמח קאסבה

לביבות סלמון קלילות

לביבות סלמון קלילות

טעמים פשוטים ונעימים שהולכים נהדר עם סלט ואבוקדו. לביבות שכיף להכין מהן כמות ולהקפיא לארוחה נוסעת

דיסת כמו שיבולת שועל

דיסת כמו שיבולת שועל

קערית של דיסת קוואקר עם תפוחים, יש לה מרקם שלא דומה לגרבר ומתיקות מדויקת שאין כמוהה לבוקר קריר. בהעדר קוואקר הינה אופציה מצוינת שבה המרקם של דלעת הספגטי מיצר טקסטורה משכנעת

חלב שקדים

חלב שקדים

חלב שקדים יש בו משהו טהור שמזכיר לי חלב אם. נקי דליל ומתקתק. ממש יותר בריא מחלב צמחי בקרטון. קל מאוד להכין

לחמא בעג’ין

לחמא בעג’ין

בצק ובשר זה אחד השילובים, ביס מושלם לשבת בבוקר שיש זמן. מתאים לשלבים מתקדמים של הפרוטוקול

נקניקיות בוקר איטלקיות

נקניקיות בוקר איטלקיות

הן קטנות מלאות טעם ועסיסיות, חיות במקפיא ומופשרות ברגע. קוראים להן נקניקיות בוקר אבל הן ניראות כמו קציצות קטנות. והן נהדרות. במקור הן מירך חזיר, אפשר גם להשתמש בהודו

חביתת עשבים ירוקים

חביתת עשבים ירוקים

גירסה לחביתת הירק הפרסית, שמוכרת בשם קוקו סבזי, המון המון עלים ירוקים כהים על הבוקר

מחבת בוקר

מחבת בוקר

ארוחה ורסטילית, תמיד אותו מחבת ברזל כבד, המרכיבים בפנים משתנים לפי מה שיש. בהשראת הפרוטוקול של טרי וואלס

לחם ברוקולי שטוח

לחם ברוקולי שטוח

לחם ברוקולי שטוח למי שהחזירה ביצים, סוג של סנדוויצ’ בין שתי פרוסות שיש בעיקר המון ברוקולי וקצת ביצים
המתכון במקור של
greenkitchenstories.com

מאפינס דלעת

מאפינס דלעת

בשלבים הראשונים שעדין קשה לוותר לגמרי על מאפים, יש הפתעות קטנות כמו המאפינס דלעת הזה, שהולך מעולה כארוחת בוקר מפנקת, או פינוק של אחר הצהרים

שייק ירוק

שייק ירוק

שייק ירוק מלא בויטמין סי, מבוסס על קוקטייל אדרנל מפרוטוקול המינרלים של מורלי

$