שייק ירוק מלא בויטמין סי, מבוסס על קוקטייל אדרנל מפרוטוקול המינרלים של מורלי

הכנות3 minsזמן בישול1 min

 1 קיוי
 חצי מלפפון
 רבע תפוח
 רבע צרור פטרוזיליה
 כוס מעלי ברוקולי / רוקט / מנגולד
 2 עלי נענע
 רבע אצבע ג'ינגר טרי
 סחיטת לימון טרי
 טיפה מלח אטלנטי ורוד
 כמה קוביות קרח
 אבקת ויטמין סי טבעי \ אופציונלי (Pure Radiance C)
 מי קוקוס אורגני צעיר (Green coco)

1

חשוב בלנדר חזק, אני משתמשת בנינג'ה
מכניסה לכוס הטחינה את כל המרכיבים מלבד אבקת ויטמין סי
מי הקוקוס הצעיר מגיעים עד כיסוי כל המרכיבים בכוס הטחינה
טוחנת לפחות חצי דקה עד שהמרקם חלק
מוסיפה רבע כפית אבקת ויטמין סי \ לגמרי אופציונלי ולא קשור לטעם

Ingredients

 1 קיוי
 חצי מלפפון
 רבע תפוח
 רבע צרור פטרוזיליה
 כוס מעלי ברוקולי / רוקט / מנגולד
 2 עלי נענע
 רבע אצבע ג'ינגר טרי
 סחיטת לימון טרי
 טיפה מלח אטלנטי ורוד
 כמה קוביות קרח
 אבקת ויטמין סי טבעי \ אופציונלי (Pure Radiance C)
 מי קוקוס אורגני צעיר (Green coco)

Directions

1

חשוב בלנדר חזק, אני משתמשת בנינג'ה
מכניסה לכוס הטחינה את כל המרכיבים מלבד אבקת ויטמין סי
מי הקוקוס הצעיר מגיעים עד כיסוי כל המרכיבים בכוס הטחינה
טוחנת לפחות חצי דקה עד שהמרקם חלק
מוסיפה רבע כפית אבקת ויטמין סי \ לגמרי אופציונלי ולא קשור לטעם

שייק ירוק
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

שייק ירוק מלא בויטמין סי, מבוסס על קוקטייל אדרנל מפרוטוקול המינרלים של מורלי

הכנות3 minsזמן בישול1 min

 1 קיוי
 חצי מלפפון
 רבע תפוח
 רבע צרור פטרוזיליה
 כוס מעלי ברוקולי / רוקט / מנגולד
 2 עלי נענע
 רבע אצבע ג'ינגר טרי
 סחיטת לימון טרי
 טיפה מלח אטלנטי ורוד
 כמה קוביות קרח
 אבקת ויטמין סי טבעי \ אופציונלי (Pure Radiance C)
 מי קוקוס אורגני צעיר (Green coco)

1

חשוב בלנדר חזק, אני משתמשת בנינג'ה
מכניסה לכוס הטחינה את כל המרכיבים מלבד אבקת ויטמין סי
מי הקוקוס הצעיר מגיעים עד כיסוי כל המרכיבים בכוס הטחינה
טוחנת לפחות חצי דקה עד שהמרקם חלק
מוסיפה רבע כפית אבקת ויטמין סי \ לגמרי אופציונלי ולא קשור לטעם

Ingredients

 1 קיוי
 חצי מלפפון
 רבע תפוח
 רבע צרור פטרוזיליה
 כוס מעלי ברוקולי / רוקט / מנגולד
 2 עלי נענע
 רבע אצבע ג'ינגר טרי
 סחיטת לימון טרי
 טיפה מלח אטלנטי ורוד
 כמה קוביות קרח
 אבקת ויטמין סי טבעי \ אופציונלי (Pure Radiance C)
 מי קוקוס אורגני צעיר (Green coco)

Directions

1

חשוב בלנדר חזק, אני משתמשת בנינג'ה
מכניסה לכוס הטחינה את כל המרכיבים מלבד אבקת ויטמין סי
מי הקוקוס הצעיר מגיעים עד כיסוי כל המרכיבים בכוס הטחינה
טוחנת לפחות חצי דקה עד שהמרקם חלק
מוסיפה רבע כפית אבקת ויטמין סי \ לגמרי אופציונלי ולא קשור לטעם

שייק ירוק
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
לחם שקדים

לחם שקדים

כיכר לחם בטעם שקדים עדין מנוקד בגרעיני דלעת ואגוזים, מצופה בפרוסות שקדים דקות. מושלם לארוחת בוקר. פרוסות דקות מחוממות בטוסטר או על מחבת עם אבוקדו או עין, וכמה זיתים בצד

לאפה מקמח קסאבה ושקדים

לאפה מקמח קסאבה ושקדים

לאפה טעימה לא יבשה, מקמח קסאבה וקמח שקדים. ההכנה שלה מזכירה יותר פנקיק, מלישה ופתיחה של בצק. דרושה קצת סבלנות כדי להבין את הבלילה ולשלוט בה. התוצאה עסיסית ומלאת טעם

לחם טחינה וגרעינים

לחם טחינה וגרעינים

כיכר לחם עמוסה בגרעינים ניפרסת יפה, אפשר לעשות ממנה סנדויץ מעולה וטוסט אבוקדו לבוקר. מושלם ואפילו אפשר להיזכר בלחם נלסון האגדי

סלט עשבים

סלט עשבים

סלט קצת כמו בבית קפה, סלט עשבים עם חמוציות ועשבים ובטטה. מרענן משמח, מתוק, חמוץ וממלא

עלי סלק ממולאים

עלי סלק ממולאים

אז מה מחליף אורז בממולאים, מוצאת שירקות שורש מגורדים דק בפומפיה סופגים יפה את מיצי הבשר והרוטב. פה ניסיתי עלי סלק במילוי של בשר שמן, את האורז החליף הסלק. טריוויאלי

פטאייר

פטאייר

מאפה פלסטינאי במקור ממולא בתרד עלי בר וסומק. פטאייר בגירסה פרוטוקולית בעזרת קמח קאסבה

לביבות סלמון קלילות

לביבות סלמון קלילות

טעמים פשוטים ונעימים שהולכים נהדר עם סלט ואבוקדו. לביבות שכיף להכין מהן כמות ולהקפיא לארוחה נוסעת

דיסת כמו שיבולת שועל

דיסת כמו שיבולת שועל

קערית של דיסת קוואקר עם תפוחים, יש לה מרקם שלא דומה לגרבר ומתיקות מדויקת שאין כמוהה לבוקר קריר. בהעדר קוואקר הינה אופציה מצוינת שבה המרקם של דלעת הספגטי מיצר טקסטורה משכנעת

מרק חמוסטה ושערות אסדו

מרק חמוסטה ושערות אסדו

לא בדיוק מתכון, יותר צרוף של שני מתכונים מרק חמוסטה חמצמץ ושערות אסדו שמזכירות את מילוי הסיסקה המסורתי

לביבות חוביזה ובטטה לבנה

לביבות חוביזה ובטטה לבנה

דצמבר זה הזמן שבו החוביזה מתפשטת בכל מקום, יש שפע של עלים רכים ועדינים, ירוק בוהק וטעים. זה אולי עלה הבר שהכי קל ללקט ולבשל. בערבית ניקרא ח’ביזה שזה לחם. המתכון פה יחסית ניטרלי כדי לשאת עליו בגאוה ממרחים שונים

חלב שקדים

חלב שקדים

חלב שקדים יש בו משהו טהור שמזכיר לי חלב אם. נקי דליל ומתקתק. ממש יותר בריא מחלב צמחי בקרטון. קל מאוד להכין

לחמא בעג’ין

לחמא בעג’ין

בצק ובשר זה אחד השילובים, ביס מושלם לשבת בבוקר שיש זמן. מתאים לשלבים מתקדמים של הפרוטוקול

צ’ימיצ’ורי

צ’ימיצ’ורי

כמו הפסטו גם צ’ימיצ’ורי הוא דרך מעולה לשלב עלים ירוקים כהים

אונטריב עטוף בעלים ירוקים

אונטריב עטוף בעלים ירוקים

אונינטריב הוא נתח נהדר מהצלעות, טוב לו לקבל הרבה זמן בתנור. כאן עטוף בירוקים מוגבהה על בצלים. סיר מושלם לחזור אליו הביתה

שכבות של צוואר טלה עלי גפן ובמיה

שכבות של צוואר טלה עלי גפן ובמיה

הסיר הזה שמור לרגעי חג, יש בו איזון ומורכבות עושר וקלילות. עלי הגפן סופגים את שומן הטלה ומתרככים לאיטם, הבמיה מתרככת בלי להפצע, הלימון והעגבניות מאזנים את השומניות. חג

נקניקיות בוקר איטלקיות

נקניקיות בוקר איטלקיות

הן קטנות מלאות טעם ועסיסיות, חיות במקפיא ומופשרות ברגע. קוראים להן נקניקיות בוקר אבל הן ניראות כמו קציצות קטנות. והן נהדרות. במקור הן מירך חזיר, אפשר גם להשתמש בהודו

חביתת עשבים ירוקים

חביתת עשבים ירוקים

גירסה לחביתת הירק הפרסית, שמוכרת בשם קוקו סבזי, המון המון עלים ירוקים כהים על הבוקר

מחבת בוקר

מחבת בוקר

ארוחה ורסטילית, תמיד אותו מחבת ברזל כבד, המרכיבים בפנים משתנים לפי מה שיש. בהשראת הפרוטוקול של טרי וואלס

סלט חסה

סלט חסה

אם מזון, שאין יום בלי מבחר מהעלים הטובים שלה ורוטב משתנה
זה ניסיון להציע את סלט החסה המושלם, שיהיה קרנצ’י מרענן, רב מרקמים וקליל במידה

פסטו

פסטו

תמיד יש פסטו, לפי העונה: בזיליקום \ כוסברה \ רוקט, עלה ירוק כהה ארומטי, יחד עם אגוז או גרעין שמן זית ושום. אחת הדרכים הכי קלות לצרוך עלים ירוקים כהים

לחם ברוקולי שטוח

לחם ברוקולי שטוח

לחם ברוקולי שטוח למי שהחזירה ביצים, סוג של סנדוויצ’ בין שתי פרוסות שיש בעיקר המון ברוקולי וקצת ביצים
המתכון במקור של
greenkitchenstories.com

מאפינס דלעת

מאפינס דלעת

בשלבים הראשונים שעדין קשה לוותר לגמרי על מאפים, יש הפתעות קטנות כמו המאפינס דלעת הזה, שהולך מעולה כארוחת בוקר מפנקת, או פינוק של אחר הצהרים

שייק פירות אדומים

שייק פירות אדומים

שייק שנותן בוסט אנרגיה נהדר לשעות אחר הצהרים, מבוסס על קוקטייל אדרנל מפרוטוקול המינרלים של מורלי

לביביות ירוקות

לביביות ירוקות

הרעיון של הלביביות הכיפיות האלו הוא היכולת של פיסת העלה להחזיק את שאר הטעמים, זה נישאר קריספי, החלקים המעובים של העלה עוברים ריכוך וכירמול וחוזרים לעלהים ומתאחדים בעזרת קמח מאפונה\קוקוס

עלי גפן עם צנוברים וירוקים

עלי גפן עם צנוברים וירוקים

עלי גפן צעירים של תחילת העונה, במילוי קלאסי של אורז ירוקים וצנוברים. למדתי ממוכרת הירקות בכפר בפרדייס שהתיבול הוא או צנוברים או בשר טחון , לא יחד

מרק קובה חמוסטה ללא גלוטן

מרק קובה חמוסטה ללא גלוטן

בסוף פברואר בשיא עונת הלימונים זה הזמן המושלם למרק חמוסטה. חמוץ, מלא בירוקים עם קובות ממולאות בבשר קצוץ מיובש ומלא בצל וסלרי. במקור הקובות עשויות מסולת (גלוטן) מחוץ לתחום. הינה מתכון שעושה שימוש באורז במקום סולת

$