ערב קר חדשות לא משהו, שוקו יכול להיות אחלה מרוממם, הינה כזה מותאם לפרוטוקול מהודק חם ומנחם

כמותל 1 מנהזמן בישול5 mins

 1 כף אבקת חרובים אורגנית
 1 כפית דבש אורגני או מיפל טהור
 ½ כוס מים
 ½ כוס חלב קוקוס
 4 פרוסות דקות של ג'ינג'ר
 מעט קינמון טחון גס

1

בוחרת ספל שמדויק לי להרגשה, ממלאת חצי ממנו במים מינרלים ואת החצי השני בחלב קוקוס, מאה אחוז בלי תוספות
מעבירה לסיר קטן, מוסיפה כף של אבקת חרובים, כפית דבש, טוחנת פנימה מעט קינמון, וחותכת כמה פרוסות של ג'ינג'ר
בוחשת עד לרתיחה, נותנת לריח לעלות ומוזגת חזרה לכוס המוצא
ככה פשוט ככה טעים

חומרים

 1 כף אבקת חרובים אורגנית
 1 כפית דבש אורגני או מיפל טהור
 ½ כוס מים
 ½ כוס חלב קוקוס
 4 פרוסות דקות של ג'ינג'ר
 מעט קינמון טחון גס

אופן ההכנה

1

בוחרת ספל שמדויק לי להרגשה, ממלאת חצי ממנו במים מינרלים ואת החצי השני בחלב קוקוס, מאה אחוז בלי תוספות
מעבירה לסיר קטן, מוסיפה כף של אבקת חרובים, כפית דבש, טוחנת פנימה מעט קינמון, וחותכת כמה פרוסות של ג'ינג'ר
בוחשת עד לרתיחה, נותנת לריח לעלות ומוזגת חזרה לכוס המוצא
ככה פשוט ככה טעים

שוקו פלצבו
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

ערב קר חדשות לא משהו, שוקו יכול להיות אחלה מרוממם, הינה כזה מותאם לפרוטוקול מהודק חם ומנחם

כמותל 1 מנהזמן בישול5 mins

 1 כף אבקת חרובים אורגנית
 1 כפית דבש אורגני או מיפל טהור
 ½ כוס מים
 ½ כוס חלב קוקוס
 4 פרוסות דקות של ג'ינג'ר
 מעט קינמון טחון גס

1

בוחרת ספל שמדויק לי להרגשה, ממלאת חצי ממנו במים מינרלים ואת החצי השני בחלב קוקוס, מאה אחוז בלי תוספות
מעבירה לסיר קטן, מוסיפה כף של אבקת חרובים, כפית דבש, טוחנת פנימה מעט קינמון, וחותכת כמה פרוסות של ג'ינג'ר
בוחשת עד לרתיחה, נותנת לריח לעלות ומוזגת חזרה לכוס המוצא
ככה פשוט ככה טעים

חומרים

 1 כף אבקת חרובים אורגנית
 1 כפית דבש אורגני או מיפל טהור
 ½ כוס מים
 ½ כוס חלב קוקוס
 4 פרוסות דקות של ג'ינג'ר
 מעט קינמון טחון גס

אופן ההכנה

1

בוחרת ספל שמדויק לי להרגשה, ממלאת חצי ממנו במים מינרלים ואת החצי השני בחלב קוקוס, מאה אחוז בלי תוספות
מעבירה לסיר קטן, מוסיפה כף של אבקת חרובים, כפית דבש, טוחנת פנימה מעט קינמון, וחותכת כמה פרוסות של ג'ינג'ר
בוחשת עד לרתיחה, נותנת לריח לעלות ומוזגת חזרה לכוס המוצא
ככה פשוט ככה טעים

שוקו פלצבו
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
כדורי סחלב

כדורי סחלב

ממתק קטן בטעם של סחלב וילדות בירושלים, מי הזהר עושים את ההבדל

גאלט אגסים

גאלט אגסים

זו עוגה קצת פראית ומאוד טעימה, משלבת טעם מרציפני מהשקדים שפוגשים באגסים. ווניל ממקל וניל אמיתי. פיתוח מתכון רמי ורטמן

שבלולי קינמון

שבלולי קינמון

חורף, גשם בחוץ. ריח של קינמון שממלא את הבית. הרגשה טובה. ניסיון לשבלולי קינמון שהם מאה אחוז פרוטוקולים מבטטה סגולה. טעים ועדין

לחמא בעג’ין

לחמא בעג’ין

בצק ובשר זה אחד השילובים, ביס מושלם לשבת בבוקר שיש זמן. מתאים לשלבים מתקדמים של הפרוטוקול

בליס ברי

בליס ברי

נטיפים של אושר, אוכמניות כחולות קפואות בציפוי דק של שוקולד רואו, פיתוח רמי ורטמן

פרליני שוקולד רואו

פרליני שוקולד רואו

שוקולד רואו שומר על כל האיכויות הקסומות של הקקאו, מעלה תדר ומשמח את הנפש. פיתוח מתכון רמי ורטמן

לחם ברוקולי שטוח

לחם ברוקולי שטוח

greenkitchenstories.com המתכון במקור של
למי שאוכלת ביצים זה לגמרי סוג של סנדוויצ’ בין שתי פרוסות שיש בהן המון ברוקולי וקצת ביצים

מאפיין דלעת

מאפיין דלעת

בשלבים הראשונים שעדין קשה לוותר לגמרי על מאפים, יש הפתעות קטנות כמו המאפיין הזה, שהולך מעולה כארוחת בוקר מפנקת, או פינוק של אחר הצהרים

עוגיות פיצוחים

עוגיות פיצוחים

עוגיות קלות להכנה, מאוד מספקות. תמיד יש מבחר אחר של אגוזים וגרעינים לנסות. מתאים למי שאוכלת ביצים, הסוכר די הכרחי להדביק את הבלילה

עוגת בננות

עוגת בננות

עוגה מושלמת. לשלבים מתקדמים כאשר חזרו האגוזים והביצים
פיתוח מתכון רמי ורטמן

$