שווארמה פטריות

| 21/06/2020

שווארמה שיש בה סוגים שונים של פטריות ומעט מבשר הודו, החיתוך של הפיטריות והבצל לאורך בדומה לרצועות בשר ההודו הופך את הכל לקל והומוגני

קטגוריה: עוף הודו חזיר
כמותזמן הכנה
שלוש מנות חצי שעה

חומרים
 400 גרם שווארמה הודו נקבה
 2 שתי סלסלות של פטריות מסוגים שונים
 2 בצלים לבנים גדולים פרוסים דק
 שורש כורכום טרי מגורד
 חצי כפית מלח ים, אבקת שום
 חצי כוס שמן זית

הכנה
1

אפשר למצוא מלא סוגים של פטריות וזה כיף, כל אחת תורמת טעמים ומרקמים אחרים. מלך היער היא בשרנית עם טעם מובהק, פטריות יער הן עדינות וריחניות , שימגו הקטנות יש בהם מלא קסם, שיטאקי עזות ובריאות. אני בוחרת שלושה סוגים לפחות. החיתוך שלהן נעשה בעיקר ביד במטרה להגיע לנתחים מאורכים שדומים לחיתוך הבשר

2

משחיזה סכין ופורסת דק לרוחב הנתח, רצועות דקות ככל שניתן
חותכת את הפיטריות ופורסת את הבצל, מגרדת את שורש הכורכום
בכערה גדולה מערבבת את כל המרכיבים עם התבלינים והשמן
מכסה ומכניסה למקרר לשעה לתפוס טעמים

3

מלהיטה מחבת ברזל כבדה, משחימה בשתי נגלות תוך כדי ערבוב והקפצה על האש הכי גבוהה שלי, לוקח משהו כמו עשר דקות לכל נגלה. מגישה עם סלטים וחמוצים

Ingredients

חומרים
 400 גרם שווארמה הודו נקבה
 2 שתי סלסלות של פטריות מסוגים שונים
 2 בצלים לבנים גדולים פרוסים דק
 שורש כורכום טרי מגורד
 חצי כפית מלח ים, אבקת שום
 חצי כוס שמן זית

Directions

הכנה
1

אפשר למצוא מלא סוגים של פטריות וזה כיף, כל אחת תורמת טעמים ומרקמים אחרים. מלך היער היא בשרנית עם טעם מובהק, פטריות יער הן עדינות וריחניות , שימגו הקטנות יש בהם מלא קסם, שיטאקי עזות ובריאות. אני בוחרת שלושה סוגים לפחות. החיתוך שלהן נעשה בעיקר ביד במטרה להגיע לנתחים מאורכים שדומים לחיתוך הבשר

2

משחיזה סכין ופורסת דק לרוחב הנתח, רצועות דקות ככל שניתן
חותכת את הפיטריות ופורסת את הבצל, מגרדת את שורש הכורכום
בכערה גדולה מערבבת את כל המרכיבים עם התבלינים והשמן
מכסה ומכניסה למקרר לשעה לתפוס טעמים

3

מלהיטה מחבת ברזל כבדה, משחימה בשתי נגלות תוך כדי ערבוב והקפצה על האש הכי גבוהה שלי, לוקח משהו כמו עשר דקות לכל נגלה. מגישה עם סלטים וחמוצים

שווארמה פטריות

הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

עוד באותו ענין: עוף הודו חזיר

פסטרמה חזה הודו בתנור

פסטרמה חזה הודו בתנור

מה שצריך בשביל פסטרמה ביתי מחזה הודו זה קצת סבלנות. מתחילות בהשריה בברין שישמור על עסיסיות הבשר. ממשיכות בציפוי נחמד שיתן לווית טעם קלה, ולבסוף אפיה באדים לשמור על הלחות. זהו. נקניק בריא ביתי ברבע מחיר

כנפיים של עוף מזוגגות בריבת תפוזים

כנפיים של עוף מזוגגות בריבת תפוזים

אפשר לומר שזה ממתק עם קצה מרירות של תפוזים המון אוממי מהעוף ורעננות של תפוז טרי. יש גם רוטב מתקתק לטבילה. ארוחה בידים עם פרחי כרובית צלויה וזעתר שמאזן את המתוק