שווארמה פטריות

הרעיון הוא שיהיו יותר פטריות מבשר, החיתוך של הפיטריות לאורך בדומה לבשר הופך את הכל לקל

הכנות20 minsזמן בישול20 mins

חומרים
 400 גרם שווארמה הודו נקבה
 2 שתי סלסלות של פטריות מסוגים שונים
 2 בצלים לבנים גדולים פרוסים דק
 שורש כורכום טרי מגורד
 חצי כפית מלח ים, אבקת שום
 חצי כוס שמן זית

הכנה
1

אפשר למצוא מלא סוגים של פטריות וזה כיף, כל אחת תורמת טעמים ומרקמים אחרים. מלך היער היא בשרנית עם טעם מובהק, פטריות יער הן עדינות וריחניות , שימגו הקטנות יש בהם מלא קסם, שיטאקי עזות ובריאות. אני בוחרת שלושה סוגים לפחות. החיתוך שלהן נעשה בעיקר ביד במטרה להגיע לנתחים מאורכים שדומים לחיתוך הבשר

2

משחיזה סכין ופורסת דק לרוחב הנתח, רצועות דקות ככל שניתן
חותכת את הפיטריות ופורסת את הבצל, מגרדת את שורש הכורכום
בכערה גדולה מערבבת את כל המרכיבים עם התבלינים והשמן
מכסה ומכניסה למקרר לשעה לתפוס טעמים

3

מלהיטה מחבת ברזל כבדה, משחימה בשתי נגלות תוך כדי ערבוב והקפצה על האש הכי גבוהה שלי, לוקח משהו כמו עשר דקות לכל נגלה. מגישה עם סלטים וחמוצים

חומרים

חומרים
 400 גרם שווארמה הודו נקבה
 2 שתי סלסלות של פטריות מסוגים שונים
 2 בצלים לבנים גדולים פרוסים דק
 שורש כורכום טרי מגורד
 חצי כפית מלח ים, אבקת שום
 חצי כוס שמן זית

אופן ההכנה

הכנה
1

אפשר למצוא מלא סוגים של פטריות וזה כיף, כל אחת תורמת טעמים ומרקמים אחרים. מלך היער היא בשרנית עם טעם מובהק, פטריות יער הן עדינות וריחניות , שימגו הקטנות יש בהם מלא קסם, שיטאקי עזות ובריאות. אני בוחרת שלושה סוגים לפחות. החיתוך שלהן נעשה בעיקר ביד במטרה להגיע לנתחים מאורכים שדומים לחיתוך הבשר

2

משחיזה סכין ופורסת דק לרוחב הנתח, רצועות דקות ככל שניתן
חותכת את הפיטריות ופורסת את הבצל, מגרדת את שורש הכורכום
בכערה גדולה מערבבת את כל המרכיבים עם התבלינים והשמן
מכסה ומכניסה למקרר לשעה לתפוס טעמים

3

מלהיטה מחבת ברזל כבדה, משחימה בשתי נגלות תוך כדי ערבוב והקפצה על האש הכי גבוהה שלי, לוקח משהו כמו עשר דקות לכל נגלה. מגישה עם סלטים וחמוצים

שווארמה פטריות
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

שווארמה פטריות

הרעיון הוא שיהיו יותר פטריות מבשר, החיתוך של הפיטריות לאורך בדומה לבשר הופך את הכל לקל

הכנות20 minsזמן בישול20 mins

חומרים
 400 גרם שווארמה הודו נקבה
 2 שתי סלסלות של פטריות מסוגים שונים
 2 בצלים לבנים גדולים פרוסים דק
 שורש כורכום טרי מגורד
 חצי כפית מלח ים, אבקת שום
 חצי כוס שמן זית

הכנה
1

אפשר למצוא מלא סוגים של פטריות וזה כיף, כל אחת תורמת טעמים ומרקמים אחרים. מלך היער היא בשרנית עם טעם מובהק, פטריות יער הן עדינות וריחניות , שימגו הקטנות יש בהם מלא קסם, שיטאקי עזות ובריאות. אני בוחרת שלושה סוגים לפחות. החיתוך שלהן נעשה בעיקר ביד במטרה להגיע לנתחים מאורכים שדומים לחיתוך הבשר

2

משחיזה סכין ופורסת דק לרוחב הנתח, רצועות דקות ככל שניתן
חותכת את הפיטריות ופורסת את הבצל, מגרדת את שורש הכורכום
בכערה גדולה מערבבת את כל המרכיבים עם התבלינים והשמן
מכסה ומכניסה למקרר לשעה לתפוס טעמים

3

מלהיטה מחבת ברזל כבדה, משחימה בשתי נגלות תוך כדי ערבוב והקפצה על האש הכי גבוהה שלי, לוקח משהו כמו עשר דקות לכל נגלה. מגישה עם סלטים וחמוצים

חומרים

חומרים
 400 גרם שווארמה הודו נקבה
 2 שתי סלסלות של פטריות מסוגים שונים
 2 בצלים לבנים גדולים פרוסים דק
 שורש כורכום טרי מגורד
 חצי כפית מלח ים, אבקת שום
 חצי כוס שמן זית

אופן ההכנה

הכנה
1

אפשר למצוא מלא סוגים של פטריות וזה כיף, כל אחת תורמת טעמים ומרקמים אחרים. מלך היער היא בשרנית עם טעם מובהק, פטריות יער הן עדינות וריחניות , שימגו הקטנות יש בהם מלא קסם, שיטאקי עזות ובריאות. אני בוחרת שלושה סוגים לפחות. החיתוך שלהן נעשה בעיקר ביד במטרה להגיע לנתחים מאורכים שדומים לחיתוך הבשר

2

משחיזה סכין ופורסת דק לרוחב הנתח, רצועות דקות ככל שניתן
חותכת את הפיטריות ופורסת את הבצל, מגרדת את שורש הכורכום
בכערה גדולה מערבבת את כל המרכיבים עם התבלינים והשמן
מכסה ומכניסה למקרר לשעה לתפוס טעמים

3

מלהיטה מחבת ברזל כבדה, משחימה בשתי נגלות תוך כדי ערבוב והקפצה על האש הכי גבוהה שלי, לוקח משהו כמו עשר דקות לכל נגלה. מגישה עם סלטים וחמוצים

שווארמה פטריות
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
קציצות פרגית וסלק

קציצות פרגית וסלק

באווירת הביונד והמבורגר טבעוני, קציצה עם טעמים עזים וצבעים חזקים שנשארים בוהקים גם בטיגון

בלוק שווארמה

בלוק שווארמה

מתכון לא שלי שנחשפתי אליו דרך לימור לנידו תירוש, גם היא אומרת שהוא לא שלה. הוא שלכן והוא מעולה. התאמתי לתבלינים פרוטוקולים והוספתי מישקולת שממצקת את הכיכר

דים סאם

דים סאם

מתגעגעת לארוחות דים סאם שבהם יש מגוון של כיסונים. הינה ניסיון ראשון. כרישה ועוף שילוב שמעצים אחד את השני שהוא לגמרי פרוטוקולי! פשוט מאוד להכנה

מעורב ירושלמי

מעורב ירושלמי

חלקי פנים של תרנגולת זולים וזמינים. מעורב ירושלמי זו קלאסיקה קלה להכנה

קציצות עוף וגזר

קציצות עוף וגזר

אלו קציצות שמכונות אצלנו קציצות ילדים, השילוב של גזר מתקתק בצל שגם הוא די מתוק ובשר עוף, שטעמו לא משתלט מיצר קציצה קלילה. חטיף במתיקות עדינה

נקניקיות בוקר איטלקיות

נקניקיות בוקר איטלקיות

הן קטנות מלאות טעם ועסיסיות, חיות במקפיא ומופשרות ברגע. קוראים להן נקניקיות בוקר אבל הן ניראות כמו קציצות קטנות. והן נהדרות. במקור הן מירך חזיר, אפשר גם להשתמש בהודו

ממרח כבד עוף וקישואים

ממרח כבד עוף וקישואים

מהפרוטוקול של טרי וואלס למדתי שכדאי לאכול כמה פעמים בשבוע חלקי פנים, כזו צנצנת במקרר עושה את זה פשוט. הקישואים מאווררים את הממרח שנוטה להיות כבד

מרק גרון הודו

מרק גרון הודו

כולנו אוהבות מרק סבתא, שזה כמו מרק עוף רק עם גרון של הודו. בגרון יש הרבה עצמות וריקמות חיבור שתורמות לסמיכות ולערכים התזונתיים של המרק

$