שווארמה פטריות
שווארמה שיש בה סוגים שונים של פטריות ומעט מבשר הודו, החיתוך של הפיטריות והבצל לאורך בדומה לרצועות בשר ההודו הופך את הכל לקל והומוגני
אפשר למצוא מלא סוגים של פטריות וזה כיף, כל אחת תורמת טעמים ומרקמים אחרים. מלך היער היא בשרנית עם טעם מובהק, פטריות יער הן עדינות וריחניות , שימגו הקטנות יש בהם מלא קסם, שיטאקי עזות ובריאות. אני בוחרת שלושה סוגים לפחות. החיתוך שלהן נעשה בעיקר ביד במטרה להגיע לנתחים מאורכים שדומים לחיתוך הבשר
משחיזה סכין ופורסת דק לרוחב הנתח, רצועות דקות ככל שניתן
חותכת את הפיטריות ופורסת את הבצל, מגרדת את שורש הכורכום
בכערה גדולה מערבבת את כל המרכיבים עם התבלינים והשמן
מכסה ומכניסה למקרר לשעה לתפוס טעמים
מלהיטה מחבת ברזל כבדה, משחימה בשתי נגלות תוך כדי ערבוב והקפצה על האש הכי גבוהה שלי, לוקח משהו כמו עשר דקות לכל נגלה. מגישה עם סלטים וחמוצים
Ingredients
Directions
אפשר למצוא מלא סוגים של פטריות וזה כיף, כל אחת תורמת טעמים ומרקמים אחרים. מלך היער היא בשרנית עם טעם מובהק, פטריות יער הן עדינות וריחניות , שימגו הקטנות יש בהם מלא קסם, שיטאקי עזות ובריאות. אני בוחרת שלושה סוגים לפחות. החיתוך שלהן נעשה בעיקר ביד במטרה להגיע לנתחים מאורכים שדומים לחיתוך הבשר
משחיזה סכין ופורסת דק לרוחב הנתח, רצועות דקות ככל שניתן
חותכת את הפיטריות ופורסת את הבצל, מגרדת את שורש הכורכום
בכערה גדולה מערבבת את כל המרכיבים עם התבלינים והשמן
מכסה ומכניסה למקרר לשעה לתפוס טעמים
מלהיטה מחבת ברזל כבדה, משחימה בשתי נגלות תוך כדי ערבוב והקפצה על האש הכי גבוהה שלי, לוקח משהו כמו עשר דקות לכל נגלה. מגישה עם סלטים וחמוצים
הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

פסטרמה חזה הודו בתנור
מה שצריך בשביל פסטרמה ביתי מחזה הודו זה קצת סבלנות. מתחילות בהשריה בברין שישמור על עסיסיות הבשר. ממשיכות בציפוי נחמד שיתן לווית טעם קלה, ולבסוף אפיה באדים לשמור על הלחות. זהו. נקניק בריא ביתי ברבע מחיר

כנפיים של עוף מזוגגות בריבת תפוזים
אפשר לומר שזה ממתק עם קצה מרירות של תפוזים המון אוממי מהעוף ורעננות של תפוז טרי. יש גם רוטב מתקתק לטבילה. ארוחה בידים עם פרחי כרובית צלויה וזעתר שמאזן את המתוק

מרק חמוסטה זרחני, עם הרבה כורכום וירוקים וקציצות עוף קטנות
מרק חמוסטה זרחני שיש בו המון ירוק, כורכום, שום וציר בקר. חמוץ מתוק ועמוק, וקל במידה. הוספתי קציצות עוף קטנות עם שמיר שהוסיפו עוד לטעמים הירוקים.

עוף שטוח שחום ועסיסי צלוי מושלם, בחצי שעה
עוף שטוח היא דרך נהדרת לקבל הרבה קרסט בזמן קצר. המבנה פשוט, מחבת ברזל מעל משקולת ותנור חם. יוצא עוף שחום, עסיסי ומושלם בחצי שעה. המיצים הנפלאים ישמשו לרוטב
0 תגובות