שווארמה פטריות

שווארמה שיש בה סוגים שונים של פטריות ומעט מבשר הודו, החיתוך של הפיטריות והבצל לאורך בדומה לרצועות בשר ההודו הופך את הכל לקל והומוגני
שווארמה פטריות

ככה עושה

שווארמה פטריות

הכנות10 minutes
זמן בישול אפיה התססה20 minutes
מנות3
חופשי מאלרגנים
רוטב סויה
spice free

מרכיבים

  • 400 גרם שווארמה הודו נקבה
  • 2 שתי סלסלות של פטריות מסוגים שונים
  • 2 בצלים לבנים גדולים פרוסים דק
  • שורש כורכום טרי מגורד
  • חצי כפית מלח ים, אבקת שום
  • חצי כוס שמן זית

הכנות

הכנה

  • אפשר למצוא מלא סוגים של פטריות וזה כיף, כל אחת תורמת טעמים ומרקמים אחרים. מלך היער היא בשרנית עם טעם מובהק, פטריות יער הן עדינות וריחניות , שימגו הקטנות יש בהם מלא קסם, שיטאקי עזות ובריאות. אני בוחרת שלושה סוגים לפחות. החיתוך שלהן נעשה בעיקר ביד במטרה להגיע לנתחים מאורכים שדומים לחיתוך הבשר
  • משחיזה סכין ופורסת דק לרוחב הנתח, רצועות דקות ככל שניתן
    חותכת את הפיטריות ופורסת את הבצל, מגרדת את שורש הכורכום
    בכערה גדולה מערבבת את כל המרכיבים עם התבלינים והשמן
    מכסה ומכניסה למקרר לשעה לתפוס טעמים
  • מלהיטה מחבת ברזל כבדה, משחימה בשתי נגלות תוך כדי ערבוב והקפצה על האש הכי גבוהה שלי, לוקח משהו כמו עשר דקות לכל נגלה. מגישה עם סלטים וחמוצים
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineדל פחממה . פליאו . פליאו אוטואימוני

gesture_012-swipe_left-hand-touch-fingerCreated with Sketch.Created by Pham Thi Dieu Linhfrom the Noun Project עוד כבש עוד עוף עוד בשר

התססות חורף סדנה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י לבן

סדנה מעשית במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן