רכז רימונים ביתי

איך מכינים בבית רכז רימונים ? בסבלנות

מיצוי של מיץ רימונים טרים בלי תוספת סוכר, רק הטעם החמוץ מתוק עפיץ, של גרגירי הרימון.

בכל שנה יש שפע של רימונים על העץ, אני מודה על זה ומחפשת למי לתת. השנה יש המון ורובם מבוקעים. רוצה את הטעם הזה לכל השנה. אז רכז רימונים ביתי. ממש לא מה שהכרתן

רכז רימונים ביתי

ככה עושה

רכז רימונים ביתי

הכנות1 hour
זמן בישול אפיה3 hours 30 minutes
מנות1 בקבוק של ליטר
חופשי מאלרגנים
cmical free

מרכיבים

  • 20 רימונים
  • או שלושה ליטר מיץ רימונים טבעי

הכנות

  • רציתי תרכיז שישמר את הטעם הטבעי של הרימון, לא סירוף מתוק וסמיך, אלה ריכוז של טעמי רימון להמשך השנה
    בבקבוקים שיש בחנויות יש סוכר לימון ולפעמים מסמיכים למיניהם
    את המיץ אפשר להפיק בכמה דרכים
    1. יש בחנות מיץ טרי - זה אחלה אבל יש לי רימונים מבוקעים
    2. לסחוט במסחטת פרי כאילו היו תפוזים
    3. לקלף ולטחון במעבד מזון לסנן ולסחוט האופציה השלישית נשמעת הזוייה קצת וכמו המון עבודה סתם, אבל! יש לה יתרון אחד הטעם האפיץ שיש בציפה הלבנה של הרימון לא עובר. ואני לא מתה על הטעם הזה ולא איכפת לי לקלף רימונים זה לקח זמן, ואם לא בא לכן על הסיבוב הזה אפשר לגמרי ליקנות שלושה בקבוקים של מיץ רימינים סחוט טרי ולוותר על כל ההתעסקות ולקפוץ ישר לשלב חמש
    רימונים מבוקעים 2021
  • התחלתי מהמון רימונים מבוקעים שהיו על העץ אחרי שעה של התעסקות, ויש מלא שיטות להפריד גרעינים קיבלתי כמות מטורפת של גרעינים עברה לי מחשבה לספור אותם- אבל נשאיר אותה בצד
    רימונים מבוקעים 2021
  • את הגרעינים טחנתי בפוד פרוססור מפתיע אבל הגרעין הקשה של הרימון לא נטחן רק הציפה הרכה
    רימונים גרעינים 2021
  • מסננת, וסוחטת
    סינון שאריות רימונים
  • את המיץ עם הצבע המטורף מעבירה לסיר כבד לצימצום איטי הכנסתי שנים וחצי ליטר מיץ לאט לאט בבעבוע איטי ובחישה מדי פעם, המיץ מתרכז כשיש על המיץ המתבשל איים לבנים עכורים כדאי להסיר אותם
    מיץ רימון סחוט טרי
  • זה לקח שלוש וחצי שעות להגיע למיץ מרוכז שמצפה את הכף , זה לא ממש סירופ, יותר תרכיז משנים וחצי ליטר נשאר חצי ליטר
    רכז רימונים ביתי
  • נישמר במקרר בטח כמה חודשים בטח יגמר קודם אפשר לשים כף עם סודה וקרח למשל או לשים על פנקוטה קוקוס.
    חג שמח
    רכז רימונים ביתי
רכז רימונים ביתי
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineטבעוני . פליאו . פליאו אוטואימוני

סדנת התססה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י קוראני לבן

עד 6 משתתפים במטבח ביתי

5 from 1 vote (1 rating without comment)

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן