רכז רימונים ביתי

|

31/08/2021

בכל שנה יש שפע של רימונים על העץ, אני מודה על זה ומחפשת למי לתת. השנה יש המון ורובם מבוקעים. השנה אני רוצה את הטעם הזה לכל השנה. אז רכז רימונים. ממש לא מה שהכרתן

חצי ליטר

Prep Time1 hrCook Time3 hrs 30 mins

 20 רימונים
 או שלושה ליטר מיץ רימונים טבעי

1

רציתי תרכיז שישמר את הטעם הטבעי של הרימון, לא סירוף מתוק וסמיך, אלה ריכוז של טעמי רימון להמשך השנה
בבקבוקים שיש בחנויות יש סוכר לימון ולפעמים מסמיכים למיניהם
את המיץ אפשר להפיק בכמה דרכים
1. יש בחנות מיץ טרי - זה אחלה אבל יש לי רימונים מבוקעים
2. לסחוט במסחטת פרי כאילו היו תפוזים
3. לקלף ולטחון במעבד מזון לסנן ולסחוט
האופציה השלישית נשמעת הזוייה קצת וכמו המון עבודה סתם, אבל! יש לה יתרון אחד הטעם האפיץ שיש בציפה הלבנה של הרימון לא עובר. ואני לא מתה על הטעם הזה ולא איכפת לי לקלף רימונים
זה לקח זמן, ואם לא בא לכן על הסיבוב הזה אפשר לגמרי ליקנות שלושה בקבוקים של מיץ רימינים סחוט טרי ולוותר על כל ההתעסקות ולקפוץ ישר לשלב חמש

2

התחלתי מהמון רימונים מבוקעים שהיו על העץ
אחרי שעה של התעסקות, ויש מלא שיטות להפריד גרעינים קיבלתי כמות מטורפת של גרעינים
עברה לי מחשבה לספור אותם- אבל נשאיר אותה בצד

3

את הגרעינים טחנתי בפוד פרוססור
מפתיע אבל הגרעין הקשה של הרימון לא נטחן רק הציפה הרכה

4

מסננת, וסוחטת

5

את המיץ עם הצבע המטורף מעבירה לסיר כבד לצימצום איטי
הכנסתי שנים וחצי ליטר מיץ
לאט לאט בבעבוע איטי ובחישה מדי פעם, המיץ מתרכז
כשיש על המיץ המתבשל איים לבנים עכורים כדאי להסיר אותם

6

זה לקח שלוש וחצי שעות להגיע למיץ מרוכז שמצפה את הכף , זה לא ממש סירופ, יותר תרכיז
משנים וחצי ליטר נשאר חצי ליטר

7

נישמר במקרר בטח כמה חודשים
בטח יגמר קודם
אפשר לשים כף עם סודה וקרח למשל
או לשים על פנקוטה קוקוס, מתכון בקרוב. חג שמח

Ingredients

 20 רימונים
 או שלושה ליטר מיץ רימונים טבעי

Directions

1

רציתי תרכיז שישמר את הטעם הטבעי של הרימון, לא סירוף מתוק וסמיך, אלה ריכוז של טעמי רימון להמשך השנה
בבקבוקים שיש בחנויות יש סוכר לימון ולפעמים מסמיכים למיניהם
את המיץ אפשר להפיק בכמה דרכים
1. יש בחנות מיץ טרי - זה אחלה אבל יש לי רימונים מבוקעים
2. לסחוט במסחטת פרי כאילו היו תפוזים
3. לקלף ולטחון במעבד מזון לסנן ולסחוט
האופציה השלישית נשמעת הזוייה קצת וכמו המון עבודה סתם, אבל! יש לה יתרון אחד הטעם האפיץ שיש בציפה הלבנה של הרימון לא עובר. ואני לא מתה על הטעם הזה ולא איכפת לי לקלף רימונים
זה לקח זמן, ואם לא בא לכן על הסיבוב הזה אפשר לגמרי ליקנות שלושה בקבוקים של מיץ רימינים סחוט טרי ולוותר על כל ההתעסקות ולקפוץ ישר לשלב חמש

2

התחלתי מהמון רימונים מבוקעים שהיו על העץ
אחרי שעה של התעסקות, ויש מלא שיטות להפריד גרעינים קיבלתי כמות מטורפת של גרעינים
עברה לי מחשבה לספור אותם- אבל נשאיר אותה בצד

3

את הגרעינים טחנתי בפוד פרוססור
מפתיע אבל הגרעין הקשה של הרימון לא נטחן רק הציפה הרכה

4

מסננת, וסוחטת

5

את המיץ עם הצבע המטורף מעבירה לסיר כבד לצימצום איטי
הכנסתי שנים וחצי ליטר מיץ
לאט לאט בבעבוע איטי ובחישה מדי פעם, המיץ מתרכז
כשיש על המיץ המתבשל איים לבנים עכורים כדאי להסיר אותם

6

זה לקח שלוש וחצי שעות להגיע למיץ מרוכז שמצפה את הכף , זה לא ממש סירופ, יותר תרכיז
משנים וחצי ליטר נשאר חצי ליטר

7

נישמר במקרר בטח כמה חודשים
בטח יגמר קודם
אפשר לשים כף עם סודה וקרח למשל
או לשים על פנקוטה קוקוס, מתכון בקרוב. חג שמח

רכז רימונים ביתי

רכז רימונים ביתי

|

בכל שנה יש שפע של רימונים על העץ, אני מודה על זה ומחפשת למי לתת. השנה יש המון ורובם מבוקעים. השנה אני רוצה את הטעם הזה לכל השנה. אז רכז רימונים. ממש לא מה שהכרתן

חצי ליטר

Prep Time1 hrCook Time3 hrs 30 mins

 20 רימונים
 או שלושה ליטר מיץ רימונים טבעי

1

רציתי תרכיז שישמר את הטעם הטבעי של הרימון, לא סירוף מתוק וסמיך, אלה ריכוז של טעמי רימון להמשך השנה
בבקבוקים שיש בחנויות יש סוכר לימון ולפעמים מסמיכים למיניהם
את המיץ אפשר להפיק בכמה דרכים
1. יש בחנות מיץ טרי - זה אחלה אבל יש לי רימונים מבוקעים
2. לסחוט במסחטת פרי כאילו היו תפוזים
3. לקלף ולטחון במעבד מזון לסנן ולסחוט
האופציה השלישית נשמעת הזוייה קצת וכמו המון עבודה סתם, אבל! יש לה יתרון אחד הטעם האפיץ שיש בציפה הלבנה של הרימון לא עובר. ואני לא מתה על הטעם הזה ולא איכפת לי לקלף רימונים
זה לקח זמן, ואם לא בא לכן על הסיבוב הזה אפשר לגמרי ליקנות שלושה בקבוקים של מיץ רימינים סחוט טרי ולוותר על כל ההתעסקות ולקפוץ ישר לשלב חמש

2

התחלתי מהמון רימונים מבוקעים שהיו על העץ
אחרי שעה של התעסקות, ויש מלא שיטות להפריד גרעינים קיבלתי כמות מטורפת של גרעינים
עברה לי מחשבה לספור אותם- אבל נשאיר אותה בצד

3

את הגרעינים טחנתי בפוד פרוססור
מפתיע אבל הגרעין הקשה של הרימון לא נטחן רק הציפה הרכה

4

מסננת, וסוחטת

5

את המיץ עם הצבע המטורף מעבירה לסיר כבד לצימצום איטי
הכנסתי שנים וחצי ליטר מיץ
לאט לאט בבעבוע איטי ובחישה מדי פעם, המיץ מתרכז
כשיש על המיץ המתבשל איים לבנים עכורים כדאי להסיר אותם

6

זה לקח שלוש וחצי שעות להגיע למיץ מרוכז שמצפה את הכף , זה לא ממש סירופ, יותר תרכיז
משנים וחצי ליטר נשאר חצי ליטר

7

נישמר במקרר בטח כמה חודשים
בטח יגמר קודם
אפשר לשים כף עם סודה וקרח למשל
או לשים על פנקוטה קוקוס, מתכון בקרוב. חג שמח

Ingredients

 20 רימונים
 או שלושה ליטר מיץ רימונים טבעי

Directions

1

רציתי תרכיז שישמר את הטעם הטבעי של הרימון, לא סירוף מתוק וסמיך, אלה ריכוז של טעמי רימון להמשך השנה
בבקבוקים שיש בחנויות יש סוכר לימון ולפעמים מסמיכים למיניהם
את המיץ אפשר להפיק בכמה דרכים
1. יש בחנות מיץ טרי - זה אחלה אבל יש לי רימונים מבוקעים
2. לסחוט במסחטת פרי כאילו היו תפוזים
3. לקלף ולטחון במעבד מזון לסנן ולסחוט
האופציה השלישית נשמעת הזוייה קצת וכמו המון עבודה סתם, אבל! יש לה יתרון אחד הטעם האפיץ שיש בציפה הלבנה של הרימון לא עובר. ואני לא מתה על הטעם הזה ולא איכפת לי לקלף רימונים
זה לקח זמן, ואם לא בא לכן על הסיבוב הזה אפשר לגמרי ליקנות שלושה בקבוקים של מיץ רימינים סחוט טרי ולוותר על כל ההתעסקות ולקפוץ ישר לשלב חמש

2

התחלתי מהמון רימונים מבוקעים שהיו על העץ
אחרי שעה של התעסקות, ויש מלא שיטות להפריד גרעינים קיבלתי כמות מטורפת של גרעינים
עברה לי מחשבה לספור אותם- אבל נשאיר אותה בצד

3

את הגרעינים טחנתי בפוד פרוססור
מפתיע אבל הגרעין הקשה של הרימון לא נטחן רק הציפה הרכה

4

מסננת, וסוחטת

5

את המיץ עם הצבע המטורף מעבירה לסיר כבד לצימצום איטי
הכנסתי שנים וחצי ליטר מיץ
לאט לאט בבעבוע איטי ובחישה מדי פעם, המיץ מתרכז
כשיש על המיץ המתבשל איים לבנים עכורים כדאי להסיר אותם

6

זה לקח שלוש וחצי שעות להגיע למיץ מרוכז שמצפה את הכף , זה לא ממש סירופ, יותר תרכיז
משנים וחצי ליטר נשאר חצי ליטר

7

נישמר במקרר בטח כמה חודשים
בטח יגמר קודם
אפשר לשים כף עם סודה וקרח למשל
או לשים על פנקוטה קוקוס, מתכון בקרוב. חג שמח

רכז רימונים ביתי

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *