תותים מושרים בסוכר לריבת תותים

ריבת תותים

סוף עונה. תותים במחיר נוח, קטנים הרבה ריח וטעם - היה כבר שראב תות מותסס, את השאריות הכנסתי לחומץ תות.

עכשיו הריבה. מתוקה ריחנית, מושלמת על פרוסה של לחם מחמצת ללא גלוטן עם חמאה.

מה שחשוב בריבה הזו. פשוט לתת לפרי ולסוכר לשהות יחד לילה במקרר, זה עושה הבדל גדול.

בישול קצת בחום גבוהה, הריבה נשארת קלילה וטריה ובתותים זה כל ההבדל

ריבת תותים ביתית

ככה עושה

ריבת תותים

הכנות15 minutes
זמן בישול אפיה40 minutes
השריה12 hours
מנות3 צינצנות של 350 מיל
חופשי מאלרגנים
glutenfree
cmical free

מרכיבים

  • קילו תות שדה
  • 400 גרם סוכר
  • 1 לימון עסיסי
  • 1 תפוח ירוק

הכנות

  • שוטפת את התותים, מורידה את העלה, חותכת לרבעים.
    מעבירה את התותים לקערה. שוקלת. אצלי מקילו וחצי נישארו קילו 200
    מוסיפה 400 גרם סוכר. מערבבת טוב. סוחטת לימון פנימה.
    היחס הוא 3 תות 1 סוכר
  • מעבירה את הקערה עם התותים והסוכר למקרר ללילה
  • בישול הריבה
    בסיר ברזל כבד מעבירה את התותים והנוזל, כבר לא רואים סוכר אלה רק תותים צפים בנוזל מתוק. מרעננת עם עוד מיץ מלימון. מוסיפה ליבה של תפוח ירוק, בשביל הפקטין.
    על האש הכי גבוהה מביאה לרתיחה ומבשלת תוך ערבוב עשר דקות. מורידה לאש בינונית גבוהה ובוחשת מדי פעם, הנוזלים מתאדים
    הזמן מהרתיחה עד שהריבה מוכנה הוא עד חצי שעה.
    ריח של תותים וסוכר, הריבה מסמיכה, עדין משוחררת. עדיף לעצור רגע קודם
  • שופכת מים רותחים לצנצנות, מוציאה.
    מעבירה עם מצקת לצנצנות. סוגרת עם מיכסה והופכת. יצאו שלוש צנצנות של 350 מיל.
    שומרת במקרר
  • פרוסת לחם מחמצת ללא גלוטן עם ריבת תות ביתית
    פרוסת לחם מחמצת ללא גלוטן עם ריבת תות ביתית
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineטבעוני . פליאו אוטואימוני . צמחוני
ריבת תות ביתית
ריבת תות ביתית

gesture_012-swipe_left-hand-touch-fingerCreated with Sketch.Created by Pham Thi Dieu Linhfrom the Noun Projectעוד ריבה

סדנת התססה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י קוראני לבן

עד 6 משתתפים במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן