ראמן פליאו עם ציר עצמות ותוספות

|

10/08/2021

איך להפוך ציר עצמות מזין, וקצת קשה לשתיה לנוזל אסיתי עשיר בטעמים והזדמנויות לטעמים. קוראים לזה ראמן על שם האיטריה, שאין כאן. מי אמר לא טעים לי ציר?

מנה

Prep Time15 mins

ציר
 ציר עצמות מסונן
טארה - נוזל תיבול
 חצי כוס קוקנט אמינו
 רבע כוס חומץ אורז
 אצבע ג'ינגר טרי
 2 שיני שום טריות
 כף שמן שומשום בהיר
תוספות
 פלקים של סלמון מאודה
 או פרוסות שיטל דקות או בשר צלי
 או צלע חזיר צלויה ופרוסה דק
 או חזה עוף צלוי על מחבת
 ביצה חצי קשה חצויה
 עלים: רוקט, בזיליקום, כוסברה, בצל ירוק
 פיטריות שיטאקי טריות
 נבטים
בתפקיד האיטריה
 ג'וליאנים של קישוא או זוקיני

הציר
1

הציר זה האלמנט המרכזי שגם לוקח הכי הרבה זמן להכין
כיף לנו שזה אחד מעמודי התווך של התזונה וכבר יש הכרות איתו
יש קישור למטה למי שעוד לא הכינה ציר

טארה - נוזל תיבול
2

זה מה שנותן את הזוית האסיתית
מגרדת דק בפומפיה ג'ינגר ושום. מכניסה לבקבוק קטן או צינצנת עם פקק
מוסיפה מעל קוקנט אמינו, חומץ אורז, מעט שמן שומשום בהיר ומעט מים רותחים, סוגרת ומשקשקת טוב
זה תוספת הטעם שהופכת את הציר המוכר למיץ אסיתי ארומטי
שומרת במקרר לכמה ימים

תוספות
3

עלים ירוקים כמו רוקט, כוסברה, בצל ירוק, נענע, בזיליקום
פטריות שיטאקי טריות ללא הרגל פרוסות דק, או כל פטריה אחרת שאתן אוהבות
פטריות שיטאקי יבשות מושרות במים רותחים
נבטים עבים המכונים נבטים סינים לקראנ'ץ
בשר או דג. יכול להיות חזה עוף צלוי על מחבת פרוס לפרוסות דקות
יכול להיות סלמון מאודה בסלסלת אידוי
יכול להיות שאריות של רוסביף, או צלע של בשר לבן צלויה ופרוסה דק

ביצה חצי קשה (לא פרוטוקולי)
4

נותן למנה את המראה המזוהה
ממש פשוט, ביצים אורגניות בסיר קטן ומים קרים לכיסוי
מדליקה אש מתחת ובמקביל שמה טימר לשבע דקות
בחלוף הזמן מעבירה מיד לקערה גדולה עם מים קרים
מקלפת בסבלנות

ג'וליאנים של ירק
5

יש כל מני מכשירים וקולפנים שמיצרים איטריות דקיקות, אז כאלו
לי מתאים קישוא וזוקיני, גם דלעת זה סבבה

הרכבת קערת הראמן
6

בוחרת קערה גדולה ומסדרת בה יפה משלל התוספות
מעל מוזגת בעדינות את הציר
מוסיפה כף או שתים מהטורו
זהו. מחר בטעם אחר

ציר עצמות בקר מינרלי

Ingredients

ציר
 ציר עצמות מסונן
טארה - נוזל תיבול
 חצי כוס קוקנט אמינו
 רבע כוס חומץ אורז
 אצבע ג'ינגר טרי
 2 שיני שום טריות
 כף שמן שומשום בהיר
תוספות
 פלקים של סלמון מאודה
 או פרוסות שיטל דקות או בשר צלי
 או צלע חזיר צלויה ופרוסה דק
 או חזה עוף צלוי על מחבת
 ביצה חצי קשה חצויה
 עלים: רוקט, בזיליקום, כוסברה, בצל ירוק
 פיטריות שיטאקי טריות
 נבטים
בתפקיד האיטריה
 ג'וליאנים של קישוא או זוקיני

Directions

הציר
1

הציר זה האלמנט המרכזי שגם לוקח הכי הרבה זמן להכין
כיף לנו שזה אחד מעמודי התווך של התזונה וכבר יש הכרות איתו
יש קישור למטה למי שעוד לא הכינה ציר

טארה - נוזל תיבול
2

זה מה שנותן את הזוית האסיתית
מגרדת דק בפומפיה ג'ינגר ושום. מכניסה לבקבוק קטן או צינצנת עם פקק
מוסיפה מעל קוקנט אמינו, חומץ אורז, מעט שמן שומשום בהיר ומעט מים רותחים, סוגרת ומשקשקת טוב
זה תוספת הטעם שהופכת את הציר המוכר למיץ אסיתי ארומטי
שומרת במקרר לכמה ימים

תוספות
3

עלים ירוקים כמו רוקט, כוסברה, בצל ירוק, נענע, בזיליקום
פטריות שיטאקי טריות ללא הרגל פרוסות דק, או כל פטריה אחרת שאתן אוהבות
פטריות שיטאקי יבשות מושרות במים רותחים
נבטים עבים המכונים נבטים סינים לקראנ'ץ
בשר או דג. יכול להיות חזה עוף צלוי על מחבת פרוס לפרוסות דקות
יכול להיות סלמון מאודה בסלסלת אידוי
יכול להיות שאריות של רוסביף, או צלע של בשר לבן צלויה ופרוסה דק

ביצה חצי קשה (לא פרוטוקולי)
4

נותן למנה את המראה המזוהה
ממש פשוט, ביצים אורגניות בסיר קטן ומים קרים לכיסוי
מדליקה אש מתחת ובמקביל שמה טימר לשבע דקות
בחלוף הזמן מעבירה מיד לקערה גדולה עם מים קרים
מקלפת בסבלנות

ג'וליאנים של ירק
5

יש כל מני מכשירים וקולפנים שמיצרים איטריות דקיקות, אז כאלו
לי מתאים קישוא וזוקיני, גם דלעת זה סבבה

הרכבת קערת הראמן
6

בוחרת קערה גדולה ומסדרת בה יפה משלל התוספות
מעל מוזגת בעדינות את הציר
מוסיפה כף או שתים מהטורו
זהו. מחר בטעם אחר

ראמן פליאו עם ציר עצמות ותוספות

ראמן פליאו עם ציר עצמות ותוספות

|

איך להפוך ציר עצמות מזין, וקצת קשה לשתיה לנוזל אסיתי עשיר בטעמים והזדמנויות לטעמים. קוראים לזה ראמן על שם האיטריה, שאין כאן. מי אמר לא טעים לי ציר?

מנה

Prep Time15 mins

ציר
 ציר עצמות מסונן
טארה - נוזל תיבול
 חצי כוס קוקנט אמינו
 רבע כוס חומץ אורז
 אצבע ג'ינגר טרי
 2 שיני שום טריות
 כף שמן שומשום בהיר
תוספות
 פלקים של סלמון מאודה
 או פרוסות שיטל דקות או בשר צלי
 או צלע חזיר צלויה ופרוסה דק
 או חזה עוף צלוי על מחבת
 ביצה חצי קשה חצויה
 עלים: רוקט, בזיליקום, כוסברה, בצל ירוק
 פיטריות שיטאקי טריות
 נבטים
בתפקיד האיטריה
 ג'וליאנים של קישוא או זוקיני

הציר
1

הציר זה האלמנט המרכזי שגם לוקח הכי הרבה זמן להכין
כיף לנו שזה אחד מעמודי התווך של התזונה וכבר יש הכרות איתו
יש קישור למטה למי שעוד לא הכינה ציר

טארה - נוזל תיבול
2

זה מה שנותן את הזוית האסיתית
מגרדת דק בפומפיה ג'ינגר ושום. מכניסה לבקבוק קטן או צינצנת עם פקק
מוסיפה מעל קוקנט אמינו, חומץ אורז, מעט שמן שומשום בהיר ומעט מים רותחים, סוגרת ומשקשקת טוב
זה תוספת הטעם שהופכת את הציר המוכר למיץ אסיתי ארומטי
שומרת במקרר לכמה ימים

תוספות
3

עלים ירוקים כמו רוקט, כוסברה, בצל ירוק, נענע, בזיליקום
פטריות שיטאקי טריות ללא הרגל פרוסות דק, או כל פטריה אחרת שאתן אוהבות
פטריות שיטאקי יבשות מושרות במים רותחים
נבטים עבים המכונים נבטים סינים לקראנ'ץ
בשר או דג. יכול להיות חזה עוף צלוי על מחבת פרוס לפרוסות דקות
יכול להיות סלמון מאודה בסלסלת אידוי
יכול להיות שאריות של רוסביף, או צלע של בשר לבן צלויה ופרוסה דק

ביצה חצי קשה (לא פרוטוקולי)
4

נותן למנה את המראה המזוהה
ממש פשוט, ביצים אורגניות בסיר קטן ומים קרים לכיסוי
מדליקה אש מתחת ובמקביל שמה טימר לשבע דקות
בחלוף הזמן מעבירה מיד לקערה גדולה עם מים קרים
מקלפת בסבלנות

ג'וליאנים של ירק
5

יש כל מני מכשירים וקולפנים שמיצרים איטריות דקיקות, אז כאלו
לי מתאים קישוא וזוקיני, גם דלעת זה סבבה

הרכבת קערת הראמן
6

בוחרת קערה גדולה ומסדרת בה יפה משלל התוספות
מעל מוזגת בעדינות את הציר
מוסיפה כף או שתים מהטורו
זהו. מחר בטעם אחר

ציר עצמות בקר מינרלי

Ingredients

ציר
 ציר עצמות מסונן
טארה - נוזל תיבול
 חצי כוס קוקנט אמינו
 רבע כוס חומץ אורז
 אצבע ג'ינגר טרי
 2 שיני שום טריות
 כף שמן שומשום בהיר
תוספות
 פלקים של סלמון מאודה
 או פרוסות שיטל דקות או בשר צלי
 או צלע חזיר צלויה ופרוסה דק
 או חזה עוף צלוי על מחבת
 ביצה חצי קשה חצויה
 עלים: רוקט, בזיליקום, כוסברה, בצל ירוק
 פיטריות שיטאקי טריות
 נבטים
בתפקיד האיטריה
 ג'וליאנים של קישוא או זוקיני

Directions

הציר
1

הציר זה האלמנט המרכזי שגם לוקח הכי הרבה זמן להכין
כיף לנו שזה אחד מעמודי התווך של התזונה וכבר יש הכרות איתו
יש קישור למטה למי שעוד לא הכינה ציר

טארה - נוזל תיבול
2

זה מה שנותן את הזוית האסיתית
מגרדת דק בפומפיה ג'ינגר ושום. מכניסה לבקבוק קטן או צינצנת עם פקק
מוסיפה מעל קוקנט אמינו, חומץ אורז, מעט שמן שומשום בהיר ומעט מים רותחים, סוגרת ומשקשקת טוב
זה תוספת הטעם שהופכת את הציר המוכר למיץ אסיתי ארומטי
שומרת במקרר לכמה ימים

תוספות
3

עלים ירוקים כמו רוקט, כוסברה, בצל ירוק, נענע, בזיליקום
פטריות שיטאקי טריות ללא הרגל פרוסות דק, או כל פטריה אחרת שאתן אוהבות
פטריות שיטאקי יבשות מושרות במים רותחים
נבטים עבים המכונים נבטים סינים לקראנ'ץ
בשר או דג. יכול להיות חזה עוף צלוי על מחבת פרוס לפרוסות דקות
יכול להיות סלמון מאודה בסלסלת אידוי
יכול להיות שאריות של רוסביף, או צלע של בשר לבן צלויה ופרוסה דק

ביצה חצי קשה (לא פרוטוקולי)
4

נותן למנה את המראה המזוהה
ממש פשוט, ביצים אורגניות בסיר קטן ומים קרים לכיסוי
מדליקה אש מתחת ובמקביל שמה טימר לשבע דקות
בחלוף הזמן מעבירה מיד לקערה גדולה עם מים קרים
מקלפת בסבלנות

ג'וליאנים של ירק
5

יש כל מני מכשירים וקולפנים שמיצרים איטריות דקיקות, אז כאלו
לי מתאים קישוא וזוקיני, גם דלעת זה סבבה

הרכבת קערת הראמן
6

בוחרת קערה גדולה ומסדרת בה יפה משלל התוספות
מעל מוזגת בעדינות את הציר
מוסיפה כף או שתים מהטורו
זהו. מחר בטעם אחר

ראמן פליאו עם ציר עצמות ותוספות

4 תגובות

  1. רותי

    את מדהימה, יצירתית, שפית מעולה,, חברותית- ותודה ליקום שזכיתי להכירך.
    תבורכי??

    השאר תגובה
  2. ענת

    היי, יש דבר כזה חומץ אורז בלי סוכר?
    איזה את קונה?
    תודה!

    השאר תגובה
    • dearaya

      אני לא מכירה, יש מעט סוכר אולי כפית לכל הכמות של נוזל התיבול. כדאי לא להתבלבל עם מירין שבו יש פי חמש סוכר. אפשר להחליף לחומץ תפוחים אורגני לא מסונן שבו אין בכלל סוכר.

      השאר תגובה

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *