קרקר שקדים

|

26/05/2021

קרקר שקדים לשלבים מתקדמים עם קמח שקדים וביצה. מעולה כמינשא לאבוקדו. מחזיק יומים שלושה בקופסה סגורה

תבנית תנור אחת

Prep Time10 minsCook Time15 mins

 כוס ורבע קמח שקדים
 רבע כוס שומשום
 1 ביצה
 2 כפות שמן זית
 רבע כפית מלח
 1 כף של עשב תיבול יבש כמו אורגנו זעתר מרווה

1

בקערה מערבבת במזלג את הביצה, מוסיפה את שאר החומרים וממשיכה לערבב. נוצר בצק רטוב שניתן לעבוד איתו בין נירות אפיה. אפשר להשתמש רק בקמח שקדים או בשילוב עם שומשום רגיל מלא או שחור
הניסיון היא ליצר משטח דק ואחיד ככל האפשר. אני מתחילה בלפזר את הבצק על ניר אפיה אחד, בעזרת האצבעות מנסה להגיע לריבוע נוח. מניחה מעל נייר אפיה נוסף ומשטחת בעזרת מערוך. בדרך פותחת ורואה מה יצא, ומסדרת, ואז שוב עם הנייר והמערוך

2

מניחה את נייר האפיה עם הבצק המרודד על תבנית אפיה
בעזרת סכין או גלגלת פיצה מסמנת קרקרים כדי להקל על ההפרדה
מכניסה לתנור בחום של 180 מעלות לשש עד עשר דקות. להשגיח כי זה נישרף ברגע
כשהשולים קיבלו צבע יפה מוציאה

3

מפרידה את המוכנים ומכניסה שוב לתנור את אלו שהיו במרכז לעוד שתי דקות
זהו. אפשר לאכול או להמתין קצת שיתקררו ויקבלו עוד קצת פריכות
שומרת בציצנת אטומה לאויר אחרי יומיים שלושה זה כבר פחות פריך

Ingredients

 כוס ורבע קמח שקדים
 רבע כוס שומשום
 1 ביצה
 2 כפות שמן זית
 רבע כפית מלח
 1 כף של עשב תיבול יבש כמו אורגנו זעתר מרווה

Directions

1

בקערה מערבבת במזלג את הביצה, מוסיפה את שאר החומרים וממשיכה לערבב. נוצר בצק רטוב שניתן לעבוד איתו בין נירות אפיה. אפשר להשתמש רק בקמח שקדים או בשילוב עם שומשום רגיל מלא או שחור
הניסיון היא ליצר משטח דק ואחיד ככל האפשר. אני מתחילה בלפזר את הבצק על ניר אפיה אחד, בעזרת האצבעות מנסה להגיע לריבוע נוח. מניחה מעל נייר אפיה נוסף ומשטחת בעזרת מערוך. בדרך פותחת ורואה מה יצא, ומסדרת, ואז שוב עם הנייר והמערוך

2

מניחה את נייר האפיה עם הבצק המרודד על תבנית אפיה
בעזרת סכין או גלגלת פיצה מסמנת קרקרים כדי להקל על ההפרדה
מכניסה לתנור בחום של 180 מעלות לשש עד עשר דקות. להשגיח כי זה נישרף ברגע
כשהשולים קיבלו צבע יפה מוציאה

3

מפרידה את המוכנים ומכניסה שוב לתנור את אלו שהיו במרכז לעוד שתי דקות
זהו. אפשר לאכול או להמתין קצת שיתקררו ויקבלו עוד קצת פריכות
שומרת בציצנת אטומה לאויר אחרי יומיים שלושה זה כבר פחות פריך

קרקר שקדים

קרקר שקדים

|

קרקר שקדים לשלבים מתקדמים עם קמח שקדים וביצה. מעולה כמינשא לאבוקדו. מחזיק יומים שלושה בקופסה סגורה

תבנית תנור אחת

Prep Time10 minsCook Time15 mins

 כוס ורבע קמח שקדים
 רבע כוס שומשום
 1 ביצה
 2 כפות שמן זית
 רבע כפית מלח
 1 כף של עשב תיבול יבש כמו אורגנו זעתר מרווה

1

בקערה מערבבת במזלג את הביצה, מוסיפה את שאר החומרים וממשיכה לערבב. נוצר בצק רטוב שניתן לעבוד איתו בין נירות אפיה. אפשר להשתמש רק בקמח שקדים או בשילוב עם שומשום רגיל מלא או שחור
הניסיון היא ליצר משטח דק ואחיד ככל האפשר. אני מתחילה בלפזר את הבצק על ניר אפיה אחד, בעזרת האצבעות מנסה להגיע לריבוע נוח. מניחה מעל נייר אפיה נוסף ומשטחת בעזרת מערוך. בדרך פותחת ורואה מה יצא, ומסדרת, ואז שוב עם הנייר והמערוך

2

מניחה את נייר האפיה עם הבצק המרודד על תבנית אפיה
בעזרת סכין או גלגלת פיצה מסמנת קרקרים כדי להקל על ההפרדה
מכניסה לתנור בחום של 180 מעלות לשש עד עשר דקות. להשגיח כי זה נישרף ברגע
כשהשולים קיבלו צבע יפה מוציאה

3

מפרידה את המוכנים ומכניסה שוב לתנור את אלו שהיו במרכז לעוד שתי דקות
זהו. אפשר לאכול או להמתין קצת שיתקררו ויקבלו עוד קצת פריכות
שומרת בציצנת אטומה לאויר אחרי יומיים שלושה זה כבר פחות פריך

Ingredients

 כוס ורבע קמח שקדים
 רבע כוס שומשום
 1 ביצה
 2 כפות שמן זית
 רבע כפית מלח
 1 כף של עשב תיבול יבש כמו אורגנו זעתר מרווה

Directions

1

בקערה מערבבת במזלג את הביצה, מוסיפה את שאר החומרים וממשיכה לערבב. נוצר בצק רטוב שניתן לעבוד איתו בין נירות אפיה. אפשר להשתמש רק בקמח שקדים או בשילוב עם שומשום רגיל מלא או שחור
הניסיון היא ליצר משטח דק ואחיד ככל האפשר. אני מתחילה בלפזר את הבצק על ניר אפיה אחד, בעזרת האצבעות מנסה להגיע לריבוע נוח. מניחה מעל נייר אפיה נוסף ומשטחת בעזרת מערוך. בדרך פותחת ורואה מה יצא, ומסדרת, ואז שוב עם הנייר והמערוך

2

מניחה את נייר האפיה עם הבצק המרודד על תבנית אפיה
בעזרת סכין או גלגלת פיצה מסמנת קרקרים כדי להקל על ההפרדה
מכניסה לתנור בחום של 180 מעלות לשש עד עשר דקות. להשגיח כי זה נישרף ברגע
כשהשולים קיבלו צבע יפה מוציאה

3

מפרידה את המוכנים ומכניסה שוב לתנור את אלו שהיו במרכז לעוד שתי דקות
זהו. אפשר לאכול או להמתין קצת שיתקררו ויקבלו עוד קצת פריכות
שומרת בציצנת אטומה לאויר אחרי יומיים שלושה זה כבר פחות פריך

קרקר שקדים

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *