קרקר פולפה ושמן זית

10/06/2021

מה שנישאר מהכנה של חלב שקדים זו הפולפה. בשר שקדים טחון סחוט ומיובש. אפשר להחזיר לו קצת שומן ולהשתמש בסיבים לקרקר טעים שמחזיק פריך כמה שעות

תבנית תנור אחת

Prep Time10 minsCook Time15 mins

 כוס פולפה שקדים
 1 כף שקדיה
 2 כפות שמן זית
 רבע כפית מלח
 1 כף של עשב תיבול יבש כמו אורגנו זעתר מרווה

1

פולפה
השארית מהכנת חלב שקדים היא הפולפה, סיבים שנסחט מהם השומן אבל אפשר להחזיר, זה מה שקורה כאן

2

בקערה שמה כוס פולפה
אפשר ליבש אותה קצת בתנור ואפשר לא. לא מצאתי הבדלים משמעותים
מוסיפה כף גדושה של שקדיה ושתי כפות שמן זית טעים. זה הטעם של הקרקר. מוסיפה גם מלח ועשב תבלין טחון
זעתר, אורגנו מרווה רוזמרין, מה שאתן אוהבות

3

מערבבת לכדור בצק
מעבירה את הכדור לנייר אפיה ומעליו נייר נוסף
מרדדת בסבלנות
דק זה טוב, דק מדי זה נשרף

4

מניחה את נייר האפיה עם הבצק המרודד על תבנית אפיה
בעזרת סכין או גלגלת פיצה מסמנת קרקרים כדי להקל על ההפרדה
מכניסה לתנור בחום של 180 מעלות לכעשר דקות. להשגיח כי זה נישרף ברגע
כשהשולים קיבלו צבע יפה מוציאה

5

יש לקרקרים האלו אפקט סינדרלה, הם יעלמו בסוף היום, או שיתחסלו או שיתפוררו. אבל עד אז הם ניפלאים ממש

Ingredients

 כוס פולפה שקדים
 1 כף שקדיה
 2 כפות שמן זית
 רבע כפית מלח
 1 כף של עשב תיבול יבש כמו אורגנו זעתר מרווה

Directions

1

פולפה
השארית מהכנת חלב שקדים היא הפולפה, סיבים שנסחט מהם השומן אבל אפשר להחזיר, זה מה שקורה כאן

2

בקערה שמה כוס פולפה
אפשר ליבש אותה קצת בתנור ואפשר לא. לא מצאתי הבדלים משמעותים
מוסיפה כף גדושה של שקדיה ושתי כפות שמן זית טעים. זה הטעם של הקרקר. מוסיפה גם מלח ועשב תבלין טחון
זעתר, אורגנו מרווה רוזמרין, מה שאתן אוהבות

3

מערבבת לכדור בצק
מעבירה את הכדור לנייר אפיה ומעליו נייר נוסף
מרדדת בסבלנות
דק זה טוב, דק מדי זה נשרף

4

מניחה את נייר האפיה עם הבצק המרודד על תבנית אפיה
בעזרת סכין או גלגלת פיצה מסמנת קרקרים כדי להקל על ההפרדה
מכניסה לתנור בחום של 180 מעלות לכעשר דקות. להשגיח כי זה נישרף ברגע
כשהשולים קיבלו צבע יפה מוציאה

5

יש לקרקרים האלו אפקט סינדרלה, הם יעלמו בסוף היום, או שיתחסלו או שיתפוררו. אבל עד אז הם ניפלאים ממש

קרקר פולפה ושמן זית

קרקר פולפה ושמן זית

מה שנישאר מהכנה של חלב שקדים זו הפולפה. בשר שקדים טחון סחוט ומיובש. אפשר להחזיר לו קצת שומן ולהשתמש בסיבים לקרקר טעים שמחזיק פריך כמה שעות

תבנית תנור אחת

Prep Time10 minsCook Time15 mins

 כוס פולפה שקדים
 1 כף שקדיה
 2 כפות שמן זית
 רבע כפית מלח
 1 כף של עשב תיבול יבש כמו אורגנו זעתר מרווה

1

פולפה
השארית מהכנת חלב שקדים היא הפולפה, סיבים שנסחט מהם השומן אבל אפשר להחזיר, זה מה שקורה כאן

2

בקערה שמה כוס פולפה
אפשר ליבש אותה קצת בתנור ואפשר לא. לא מצאתי הבדלים משמעותים
מוסיפה כף גדושה של שקדיה ושתי כפות שמן זית טעים. זה הטעם של הקרקר. מוסיפה גם מלח ועשב תבלין טחון
זעתר, אורגנו מרווה רוזמרין, מה שאתן אוהבות

3

מערבבת לכדור בצק
מעבירה את הכדור לנייר אפיה ומעליו נייר נוסף
מרדדת בסבלנות
דק זה טוב, דק מדי זה נשרף

4

מניחה את נייר האפיה עם הבצק המרודד על תבנית אפיה
בעזרת סכין או גלגלת פיצה מסמנת קרקרים כדי להקל על ההפרדה
מכניסה לתנור בחום של 180 מעלות לכעשר דקות. להשגיח כי זה נישרף ברגע
כשהשולים קיבלו צבע יפה מוציאה

5

יש לקרקרים האלו אפקט סינדרלה, הם יעלמו בסוף היום, או שיתחסלו או שיתפוררו. אבל עד אז הם ניפלאים ממש

Ingredients

 כוס פולפה שקדים
 1 כף שקדיה
 2 כפות שמן זית
 רבע כפית מלח
 1 כף של עשב תיבול יבש כמו אורגנו זעתר מרווה

Directions

1

פולפה
השארית מהכנת חלב שקדים היא הפולפה, סיבים שנסחט מהם השומן אבל אפשר להחזיר, זה מה שקורה כאן

2

בקערה שמה כוס פולפה
אפשר ליבש אותה קצת בתנור ואפשר לא. לא מצאתי הבדלים משמעותים
מוסיפה כף גדושה של שקדיה ושתי כפות שמן זית טעים. זה הטעם של הקרקר. מוסיפה גם מלח ועשב תבלין טחון
זעתר, אורגנו מרווה רוזמרין, מה שאתן אוהבות

3

מערבבת לכדור בצק
מעבירה את הכדור לנייר אפיה ומעליו נייר נוסף
מרדדת בסבלנות
דק זה טוב, דק מדי זה נשרף

4

מניחה את נייר האפיה עם הבצק המרודד על תבנית אפיה
בעזרת סכין או גלגלת פיצה מסמנת קרקרים כדי להקל על ההפרדה
מכניסה לתנור בחום של 180 מעלות לכעשר דקות. להשגיח כי זה נישרף ברגע
כשהשולים קיבלו צבע יפה מוציאה

5

יש לקרקרים האלו אפקט סינדרלה, הם יעלמו בסוף היום, או שיתחסלו או שיתפוררו. אבל עד אז הם ניפלאים ממש

קרקר פולפה ושמן זית

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוקצ'ה דלעת צלויה

פוקצ'ה דלעת צלויה

האם זו פוקצ'ה או פשטידה? זה מאפה רך עם טופינג שניתו לחצות אותו ולשים בו מילוי מפנק. יש בו דלעת צלויה עם הרבה טעם, זרעי דלעת מרוסקים שמוסיפים למרקם

גיוזה פליאו AIP Jiaozi

גיוזה פליאו AIP Jiaozi

כיסונים מאודים מלאי טעם פרוטוקולים לגמרי. פינוק לרגעים מיוחדים, וכן אפשר להכין כמות ולהקפיא

פיצה מרינרה

פיצה מרינרה

תבנית תנור עם פיצה בבוקר גשום של יום שישי. מרינרה היא פיצה מסורתית ללא גבינה, הבסיס מכרובית הרוטב מפסטו והטופינג מהים. מספק.