קרקר פולפה ושמן זית

10/06/2021

מה שנישאר מהכנה של חלב שקדים זו הפולפה. בשר שקדים טחון סחוט ומיובש. אפשר להחזיר לו קצת שומן ולהשתמש בסיבים לקרקר טעים שמחזיק פריך כמה שעות

תבנית תנור אחת

Prep Time10 minsCook Time15 mins

 כוס פולפה שקדים
 1 כף שקדיה
 2 כפות שמן זית
 רבע כפית מלח
 1 כף של עשב תיבול יבש כמו אורגנו זעתר מרווה

1

פולפה
השארית מהכנת חלב שקדים היא הפולפה, סיבים שנסחט מהם השומן אבל אפשר להחזיר, זה מה שקורה כאן

2

בקערה שמה כוס פולפה
אפשר ליבש אותה קצת בתנור ואפשר לא. לא מצאתי הבדלים משמעותים
מוסיפה כף גדושה של שקדיה ושתי כפות שמן זית טעים. זה הטעם של הקרקר. מוסיפה גם מלח ועשב תבלין טחון
זעתר, אורגנו מרווה רוזמרין, מה שאתן אוהבות

3

מערבבת לכדור בצק
מעבירה את הכדור לנייר אפיה ומעליו נייר נוסף
מרדדת בסבלנות
דק זה טוב, דק מדי זה נשרף

4

מניחה את נייר האפיה עם הבצק המרודד על תבנית אפיה
בעזרת סכין או גלגלת פיצה מסמנת קרקרים כדי להקל על ההפרדה
מכניסה לתנור בחום של 180 מעלות לכעשר דקות. להשגיח כי זה נישרף ברגע
כשהשולים קיבלו צבע יפה מוציאה

5

יש לקרקרים האלו אפקט סינדרלה, הם יעלמו בסוף היום, או שיתחסלו או שיתפוררו. אבל עד אז הם ניפלאים ממש

Ingredients

 כוס פולפה שקדים
 1 כף שקדיה
 2 כפות שמן זית
 רבע כפית מלח
 1 כף של עשב תיבול יבש כמו אורגנו זעתר מרווה

Directions

1

פולפה
השארית מהכנת חלב שקדים היא הפולפה, סיבים שנסחט מהם השומן אבל אפשר להחזיר, זה מה שקורה כאן

2

בקערה שמה כוס פולפה
אפשר ליבש אותה קצת בתנור ואפשר לא. לא מצאתי הבדלים משמעותים
מוסיפה כף גדושה של שקדיה ושתי כפות שמן זית טעים. זה הטעם של הקרקר. מוסיפה גם מלח ועשב תבלין טחון
זעתר, אורגנו מרווה רוזמרין, מה שאתן אוהבות

3

מערבבת לכדור בצק
מעבירה את הכדור לנייר אפיה ומעליו נייר נוסף
מרדדת בסבלנות
דק זה טוב, דק מדי זה נשרף

4

מניחה את נייר האפיה עם הבצק המרודד על תבנית אפיה
בעזרת סכין או גלגלת פיצה מסמנת קרקרים כדי להקל על ההפרדה
מכניסה לתנור בחום של 180 מעלות לכעשר דקות. להשגיח כי זה נישרף ברגע
כשהשולים קיבלו צבע יפה מוציאה

5

יש לקרקרים האלו אפקט סינדרלה, הם יעלמו בסוף היום, או שיתחסלו או שיתפוררו. אבל עד אז הם ניפלאים ממש

קרקר פולפה ושמן זית

חלב שקדים

חלב שקדים יש בו משהו טהור שמזכיר חלב אם. נקי דליל ומתקתק. ממש יותר בריא מחלב צמחי בקרטון. קל מאוד להכין

כדורי לאבנה שקדים בשמן זית

כדורי לאבנה מחלב שקדים ביתי, שמורים בשמן זית איכותי. עכשיו שחם מתאים ממש עם אבטיח, או ליד ביצה בבוקר להשלמת שומן איכותי

קרקר פולפה ושמן זית

מה שנישאר מהכנה של חלב שקדים זו הפולפה. בשר שקדים טחון סחוט ומיובש. אפשר להחזיר לו קצת שומן ולהשתמש בסיבים לקרקר טעים שמחזיק פריך כמה שעות

תבנית תנור אחת

Prep Time10 minsCook Time15 mins

 כוס פולפה שקדים
 1 כף שקדיה
 2 כפות שמן זית
 רבע כפית מלח
 1 כף של עשב תיבול יבש כמו אורגנו זעתר מרווה

1

פולפה
השארית מהכנת חלב שקדים היא הפולפה, סיבים שנסחט מהם השומן אבל אפשר להחזיר, זה מה שקורה כאן

2

בקערה שמה כוס פולפה
אפשר ליבש אותה קצת בתנור ואפשר לא. לא מצאתי הבדלים משמעותים
מוסיפה כף גדושה של שקדיה ושתי כפות שמן זית טעים. זה הטעם של הקרקר. מוסיפה גם מלח ועשב תבלין טחון
זעתר, אורגנו מרווה רוזמרין, מה שאתן אוהבות

3

מערבבת לכדור בצק
מעבירה את הכדור לנייר אפיה ומעליו נייר נוסף
מרדדת בסבלנות
דק זה טוב, דק מדי זה נשרף

4

מניחה את נייר האפיה עם הבצק המרודד על תבנית אפיה
בעזרת סכין או גלגלת פיצה מסמנת קרקרים כדי להקל על ההפרדה
מכניסה לתנור בחום של 180 מעלות לכעשר דקות. להשגיח כי זה נישרף ברגע
כשהשולים קיבלו צבע יפה מוציאה

5

יש לקרקרים האלו אפקט סינדרלה, הם יעלמו בסוף היום, או שיתחסלו או שיתפוררו. אבל עד אז הם ניפלאים ממש

Ingredients

 כוס פולפה שקדים
 1 כף שקדיה
 2 כפות שמן זית
 רבע כפית מלח
 1 כף של עשב תיבול יבש כמו אורגנו זעתר מרווה

Directions

1

פולפה
השארית מהכנת חלב שקדים היא הפולפה, סיבים שנסחט מהם השומן אבל אפשר להחזיר, זה מה שקורה כאן

2

בקערה שמה כוס פולפה
אפשר ליבש אותה קצת בתנור ואפשר לא. לא מצאתי הבדלים משמעותים
מוסיפה כף גדושה של שקדיה ושתי כפות שמן זית טעים. זה הטעם של הקרקר. מוסיפה גם מלח ועשב תבלין טחון
זעתר, אורגנו מרווה רוזמרין, מה שאתן אוהבות

3

מערבבת לכדור בצק
מעבירה את הכדור לנייר אפיה ומעליו נייר נוסף
מרדדת בסבלנות
דק זה טוב, דק מדי זה נשרף

4

מניחה את נייר האפיה עם הבצק המרודד על תבנית אפיה
בעזרת סכין או גלגלת פיצה מסמנת קרקרים כדי להקל על ההפרדה
מכניסה לתנור בחום של 180 מעלות לכעשר דקות. להשגיח כי זה נישרף ברגע
כשהשולים קיבלו צבע יפה מוציאה

5

יש לקרקרים האלו אפקט סינדרלה, הם יעלמו בסוף היום, או שיתחסלו או שיתפוררו. אבל עד אז הם ניפלאים ממש

קרקר פולפה ושמן זית

חלב שקדים

חלב שקדים יש בו משהו טהור שמזכיר חלב אם. נקי דליל ומתקתק. ממש יותר בריא מחלב צמחי בקרטון. קל מאוד להכין

כדורי לאבנה שקדים בשמן זית

כדורי לאבנה מחלב שקדים ביתי, שמורים בשמן זית איכותי. עכשיו שחם מתאים ממש עם אבטיח, או ליד ביצה בבוקר להשלמת שומן איכותי

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *