קרקר פולפה ושמן זית

קרקר פולפה ושמן זית

מה שנישאר מהכנה של חלב שקדים זו פולפה.

בשר שקדים טחון סחוט ומיובש. אפשר להחזיר לו קצת שומן ולהשתמש בסיבים לקרקר טעים שמחזיק פריך כמה שעות

יש לקרקרים האלו אפקט סינדרלה, הם יעלמו בסוף היום, או שיתחסלו או שיתפוררו. אבל עד אז הם ניפלאים ממש

ככה עושה

קרקר פולפה ושמן זית

הכנות10 minutes
זמן בישול אפיה15 minutes
מנות6
חופשי מאלרגנים
egg free
milkfree
glutenfree

מרכיבים

  • 1 כוס פולפה שקדים
  • 1 כף שקדיה
  • 2 כפות שמן זית
  • ¼ כפית מלח
  • 1 כף של עשב תיבול יבש כמו אורגנו זעתר מרווה

הכנות

  • פולפה
    השארית מהכנת חלב שקדים היא הפולפה, סיבים שנסחט מהם השומן אבל אפשר להחזיר, זה מה שקורה כאן
  • בקערה שמה כוס פולפה אפשר ליבש אותה קצת בתנור ואפשר לא. לא מצאתי הבדלים משמעותים
    מוסיפה כף גדושה של שקדיה ושתי כפות שמן זית טעים. זה הטעם של הקרקר. מוסיפה גם מלח ועשב תבלין טחון, זעתר, אורגנו מרווה רוזמרין, מה שאתן אוהבות
  • מערבבת לכדור בצק
    מעבירה את הכדור לנייר אפיה ומעליו נייר נוסף
    מרדדת בסבלנות. דק זה טוב, דק מדי זה נשרף
  • מניחה את נייר האפיה עם הבצק המרודד על תבנית אפיה
    בעזרת סכין או גלגלת פיצה מסמנת קרקרים כדי להקל על ההפרדה
    מכניסה לתנור בחום של 180 מעלות לכעשר דקות. להשגיח כי זה נישרף ברגע
    כשהשולים קיבלו צבע יפה מוציאה
  • יש לקרקרים האלו אפקט סינדרלה, הם יעלמו בסוף היום, או שיתחסלו או שיתפוררו. אבל עד אז הם ניפלאים ממש
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineדל פחממה . טבעוני . פליאו . קיטו

סדנת התססה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י קוראני לבן

עד 6 משתתפים במטבח ביתי

5 from 1 vote (1 rating without comment)

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן