קרקר זרעים וגרעינים חופשי מגלוטן
קרקר פיצוחים משביע וממכר, יש בו בעיקר זרעים וגרעינים. הוא טבעוני ומתאים לתזונה דלה בפחממות וקטוגנית. הבסיס שלו הוא תערובת יבשה של קמחי מקור וזרעים טחונים, שהמוביל זה פשתן. ליבשים מתצרפת תערובת פיצוחים, זרעים וגרעינים שאפשר לשנות לפי החשק. לתערובת היבשה מוסיפה שומן, שמן זית וטחינה או שקדיה.
הקרקר משביע בזכות כמות השומן הגדולה שיש בו, שהופכת אותו לצידה מעולה לדרך
איה יקרה, כרגיל מתכונים מדהימים. רק רציתי להציע להוריד את כמות המים, כי זה לוקח הרבה זמן להיאפות. אני שמתי כוס מים רותחים ולקח לי 30 דקות. בנוסף אפיתי בחום 180 מעלות, ועשיתי 4 מגשים מכמות המסה שהצעת. החלפתי את הסוכר בכף סירופ מייפל.
תודה רבה סימה. האמת שהמתכון התחיל עם פחות מים וככל שעשיתי הוספתי עוד, כדי לקבל קרקרים יותר פריכים ולהקל על הפעולה של ההחלקה.
שמחה לשמוע שמצאת את הדרך שלך למתכון הזה. סך הכל מתכון הוא רק נקודת מוצא. חג שמח