קרפציו פלמידה אדומה וציפס

קרפצ'יו פלמידה אדומה

פלמידה אדומה זה דג זול, אח של טונה ברבע מחיר. הוא טעים רק נא.

נהדר ביום הראשון, טעם עדין של ים, כל כך עדין שכדאי להיזהר עם טעמים. למחרת הטעם והריח מתגברים ביום השלישי זה כבר לא כיף.

שווה לקלוט על הרגע ולהרויח ריח וטעם מאוד עדין של ים.

פרוסות דקות של פלמידה אדומה על שמנת או יוגורט יווני, מעט שמן זית ומלח. מעל סלט קצוץ דק מאוד רגיל, עם מלפפון עגבניה ובצל סגול, קצת לימון ושמן זית. ולסיום אם בא, גפרורים דקיקים של ציפס תפוח אדמה. כל הטעמים שקטים ומוכרים, יחד זה ביס מגניב.

אפשר להחליף בטונה, גם מגניב רק בביוקר

קרפציו פלמידה אדומה

ככה עושה

קרפצ'יו פלמידה אדומה

הכנות10 minutes
מנות2
חופשי מאלרגנים
glutenfree

מרכיבים

  • 150 גרם פלמידה אדומה
  • 2 כפות יוגורט יווני שמן או שמנת חמוצה
  • 3 עגבניות שרי תמר
  • מלפפון קטן
  • ½ בצל סגול קטן
  • ½ תפוח אדמה
  • לימון
  • שמן זית
  • מלח

הכנות

  • בוחרת צלחת הגשה ומורחת שתים שלוש כפות של יוגורט יוני שמן או שמנת חמוצה, כמו חומוס.
    ממליחה ומטפטפת מעט שמן זית
  • פלמידה אדומה, רק מאוד טריה. מנקה מחלקים שחורים וממליחה בעדינות.
    פורסת פרוסות דקות ומסדרת יפה על היוגורט
    קרפציו פלמידה אדומה
  • קוצצת דק מלפפון עגבניה בצל סגול, אפשר גם פלפל חריף, מעט מלח לימון ושמן זית. סלט רגיל קצוץ מאוד קטן.
    מניחה מעל בערימה יפה
    קרפציו פלמידה אדומה וסלט
  • חותכת את תפוח האדמה לגפרורים דקיקים. מחממת שמן זית במחבת קטן ומטגנת את הגפרורים עד לפריכות. מעבירה לנייר סופג ממליחה ומסדרת מעל
    קרפציו פלמידה אדומה וציפס
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineדל פחממה . פליאו
קרפציו פלמידה אדומה וציפס
קרפציו פלמידה אדומה וציפס

gesture_012-swipe_left-hand-touch-fingerCreated with Sketch.Created by Pham Thi Dieu Linhfrom the Noun Projectעוד דגי פרא

סדנת התססה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י קוראני לבן

עד 6 משתתפים במטבח ביתי

5 from 1 vote (1 rating without comment)

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן