קרפצ'יו כף עגלה

|

2/08/2021

קרפצ'יו בקר זו מנה מנצחת, מתאימה מאוד לקיץ. כאן השתמשתי בכף עגלה. בשר נקי מגידים רך, בצבע בהיר עם טעם בשרי עדין. בעגלה הנתחים השוים הם לאו דוקא סינטה, שייטל או פילה

מנה ראשונה לשנים שלושה אנשים

Prep Time10 minsCook Time5 mins

גירסה פרוטוקולית
 150 גרם כף עגלה פרוס דק דק
 1 סלק צהוב או סגול מבושל
 1 ליים או לימון
 שמן זית טעים
 כוסברה
 מלח אטלנטי גס
גירסה קלאסית
 150 גרם כף עגלה פרוס דק דק
 חופן עלי רוקט
 1 ליים או לימון
 כמה טיפות חומץ בלסמי
 שמן זית
 שבבי פרמזן
 מלח אטלנטי גס

1

אצל הקצב, זו עיקר העבודה לבקש פרוסות דקות של כף עגלה
אלטרנטיבות: שייטל, סינטה, שפיץ צ'ך או פילה של פרה
כדי לדקק עוד את הפרוסות אפשר לשים בין שני נירות צלופן ולרדד עם מערוך

גירסה פרוטוקולית
2

מטפטפת לימון בצלחת ההגשה
מניחה את הפרוסות מעל הלימון, ככה הן יכבשו כבישה קלה
קוצצת דק את הסלק ומפזרת קוביות קטנות מעל
מפזרת גם קצת עלים של כוסברה
מעל הכל שמן זית טעים ומלח גס
אוכלות מיד

קרפצ'יו קלאסי
3

מטפטפת לימון בצלחת ההגשה
מניחה את הפרוסות מעל הלימון, ככה הן יכבשו כבישה קלה
מעל מניחה עלים ללא גבעולים של רוקט
כמה טיפות של בלסמי מצומצם
כמה גילופים של פרמזן
ושמן זית טעים על הכל
אוכלות מייד

Ingredients

גירסה פרוטוקולית
 150 גרם כף עגלה פרוס דק דק
 1 סלק צהוב או סגול מבושל
 1 ליים או לימון
 שמן זית טעים
 כוסברה
 מלח אטלנטי גס
גירסה קלאסית
 150 גרם כף עגלה פרוס דק דק
 חופן עלי רוקט
 1 ליים או לימון
 כמה טיפות חומץ בלסמי
 שמן זית
 שבבי פרמזן
 מלח אטלנטי גס

Directions

1

אצל הקצב, זו עיקר העבודה לבקש פרוסות דקות של כף עגלה
אלטרנטיבות: שייטל, סינטה, שפיץ צ'ך או פילה של פרה
כדי לדקק עוד את הפרוסות אפשר לשים בין שני נירות צלופן ולרדד עם מערוך

גירסה פרוטוקולית
2

מטפטפת לימון בצלחת ההגשה
מניחה את הפרוסות מעל הלימון, ככה הן יכבשו כבישה קלה
קוצצת דק את הסלק ומפזרת קוביות קטנות מעל
מפזרת גם קצת עלים של כוסברה
מעל הכל שמן זית טעים ומלח גס
אוכלות מיד

קרפצ'יו קלאסי
3

מטפטפת לימון בצלחת ההגשה
מניחה את הפרוסות מעל הלימון, ככה הן יכבשו כבישה קלה
מעל מניחה עלים ללא גבעולים של רוקט
כמה טיפות של בלסמי מצומצם
כמה גילופים של פרמזן
ושמן זית טעים על הכל
אוכלות מייד

קרפצ'יו כף עגלה

קרפצ'יו כף עגלה

|

קרפצ'יו בקר זו מנה מנצחת, מתאימה מאוד לקיץ. כאן השתמשתי בכף עגלה. בשר נקי מגידים רך, בצבע בהיר עם טעם בשרי עדין. בעגלה הנתחים השוים הם לאו דוקא סינטה, שייטל או פילה

מנה ראשונה לשנים שלושה אנשים

Prep Time10 minsCook Time5 mins

גירסה פרוטוקולית
 150 גרם כף עגלה פרוס דק דק
 1 סלק צהוב או סגול מבושל
 1 ליים או לימון
 שמן זית טעים
 כוסברה
 מלח אטלנטי גס
גירסה קלאסית
 150 גרם כף עגלה פרוס דק דק
 חופן עלי רוקט
 1 ליים או לימון
 כמה טיפות חומץ בלסמי
 שמן זית
 שבבי פרמזן
 מלח אטלנטי גס

1

אצל הקצב, זו עיקר העבודה לבקש פרוסות דקות של כף עגלה
אלטרנטיבות: שייטל, סינטה, שפיץ צ'ך או פילה של פרה
כדי לדקק עוד את הפרוסות אפשר לשים בין שני נירות צלופן ולרדד עם מערוך

גירסה פרוטוקולית
2

מטפטפת לימון בצלחת ההגשה
מניחה את הפרוסות מעל הלימון, ככה הן יכבשו כבישה קלה
קוצצת דק את הסלק ומפזרת קוביות קטנות מעל
מפזרת גם קצת עלים של כוסברה
מעל הכל שמן זית טעים ומלח גס
אוכלות מיד

קרפצ'יו קלאסי
3

מטפטפת לימון בצלחת ההגשה
מניחה את הפרוסות מעל הלימון, ככה הן יכבשו כבישה קלה
מעל מניחה עלים ללא גבעולים של רוקט
כמה טיפות של בלסמי מצומצם
כמה גילופים של פרמזן
ושמן זית טעים על הכל
אוכלות מייד

Ingredients

גירסה פרוטוקולית
 150 גרם כף עגלה פרוס דק דק
 1 סלק צהוב או סגול מבושל
 1 ליים או לימון
 שמן זית טעים
 כוסברה
 מלח אטלנטי גס
גירסה קלאסית
 150 גרם כף עגלה פרוס דק דק
 חופן עלי רוקט
 1 ליים או לימון
 כמה טיפות חומץ בלסמי
 שמן זית
 שבבי פרמזן
 מלח אטלנטי גס

Directions

1

אצל הקצב, זו עיקר העבודה לבקש פרוסות דקות של כף עגלה
אלטרנטיבות: שייטל, סינטה, שפיץ צ'ך או פילה של פרה
כדי לדקק עוד את הפרוסות אפשר לשים בין שני נירות צלופן ולרדד עם מערוך

גירסה פרוטוקולית
2

מטפטפת לימון בצלחת ההגשה
מניחה את הפרוסות מעל הלימון, ככה הן יכבשו כבישה קלה
קוצצת דק את הסלק ומפזרת קוביות קטנות מעל
מפזרת גם קצת עלים של כוסברה
מעל הכל שמן זית טעים ומלח גס
אוכלות מיד

קרפצ'יו קלאסי
3

מטפטפת לימון בצלחת ההגשה
מניחה את הפרוסות מעל הלימון, ככה הן יכבשו כבישה קלה
מעל מניחה עלים ללא גבעולים של רוקט
כמה טיפות של בלסמי מצומצם
כמה גילופים של פרמזן
ושמן זית טעים על הכל
אוכלות מייד

קרפצ'יו כף עגלה

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *