קרמבל פירות קיץ פליאו

22/09/2021

קינוח מאוד פשוט שאפשר לעשות מפירות שכבר קצת פחות יצוגים, כאן השתמשתי בנקטרינות ושזיפים שהגיעו בארגז השאריות של עלה הביתה. כל שילוב של אפרסקים, שזיפים, אגסים שסק, משמשים יעבוד מעולה

8 מנות

Prep Time15 minsCook Time1 hr 15 mins

 5 נקטרינות גדולות
 5 שזיפים אדומים
 50 גרם חמאה או גהיי
לקרמבל
 50 גרם חמאה קרה
 חצי כוס קמח שקדים
 כפית סוכר קוקוס

לקרמבל
1

בקערה קטנה מערבבת קמח שקדים ומעט סוכר קוקוס
מוציאה מהמקרר את החמאה וחותכת לקוביות קטנות, מאחדת בידיים בעדינות ככה שיש פרורים
מאחדת במהירות ומחזירה למקרר שהשומן יתקשה שוב
אני מעדיפה את הקרמבל בלי תיבול כדי שהפירות יככבו, אבל לגמרי אפשר להוסיף כאן קינמון או וניל או אפילו טימין שהולך מעולה עם שזיפים.
* אפשר להחליף את קמח השקדים בקמח קוקוס
* אפשר להשתמש בשמן קוקוס במקום גההי רק לקרר אותו קודם
* אפשר להוסיף אגוזים גרוסים לתוספת מרקם

2

בזמן שהקרמבל מתקשה במקרר
חותכת את הנקטרינות לרבעים ואז לרוחב לפרוסות
את השזיפים ל 8 פלחים
מעבירה לקערה ומערבבת
יש שמוסיפות כאן סוכר קוקוס או מיפל
יש שמוסיפות כף של טפיוקה כדי שתספוג את המיצים של הפרי

3

לוקחת תבנית פירקס ומשמנת אותה במעט מהחמאה
מעבירה את הפירות ומשטחת, מפזרת מעל קוביות חמאה

4

מוציאה את בצק הקרמבל מהמקרר, ומפוררת אותו מעל הפירות
מכניסה לתנור ל75 דקות על 180 מעלות
יחסית אפיה ארוכה ואיטית כדי שהפירות יפרישו את המיצים שלהם, וחלקם יתאדו החוצה, מה שיוצר טעם מרוכז ומאפה יציב
אפשר לאכול חמים או קר

Ingredients

 5 נקטרינות גדולות
 5 שזיפים אדומים
 50 גרם חמאה או גהיי
לקרמבל
 50 גרם חמאה קרה
 חצי כוס קמח שקדים
 כפית סוכר קוקוס

Directions

לקרמבל
1

בקערה קטנה מערבבת קמח שקדים ומעט סוכר קוקוס
מוציאה מהמקרר את החמאה וחותכת לקוביות קטנות, מאחדת בידיים בעדינות ככה שיש פרורים
מאחדת במהירות ומחזירה למקרר שהשומן יתקשה שוב
אני מעדיפה את הקרמבל בלי תיבול כדי שהפירות יככבו, אבל לגמרי אפשר להוסיף כאן קינמון או וניל או אפילו טימין שהולך מעולה עם שזיפים.
* אפשר להחליף את קמח השקדים בקמח קוקוס
* אפשר להשתמש בשמן קוקוס במקום גההי רק לקרר אותו קודם
* אפשר להוסיף אגוזים גרוסים לתוספת מרקם

2

בזמן שהקרמבל מתקשה במקרר
חותכת את הנקטרינות לרבעים ואז לרוחב לפרוסות
את השזיפים ל 8 פלחים
מעבירה לקערה ומערבבת
יש שמוסיפות כאן סוכר קוקוס או מיפל
יש שמוסיפות כף של טפיוקה כדי שתספוג את המיצים של הפרי

3

לוקחת תבנית פירקס ומשמנת אותה במעט מהחמאה
מעבירה את הפירות ומשטחת, מפזרת מעל קוביות חמאה

4

מוציאה את בצק הקרמבל מהמקרר, ומפוררת אותו מעל הפירות
מכניסה לתנור ל75 דקות על 180 מעלות
יחסית אפיה ארוכה ואיטית כדי שהפירות יפרישו את המיצים שלהם, וחלקם יתאדו החוצה, מה שיוצר טעם מרוכז ומאפה יציב
אפשר לאכול חמים או קר

קרמבל פירות קיץ פליאו

קרמבל פירות קיץ פליאו

קינוח מאוד פשוט שאפשר לעשות מפירות שכבר קצת פחות יצוגים, כאן השתמשתי בנקטרינות ושזיפים שהגיעו בארגז השאריות של עלה הביתה. כל שילוב של אפרסקים, שזיפים, אגסים שסק, משמשים יעבוד מעולה

8 מנות

Prep Time15 minsCook Time1 hr 15 mins

 5 נקטרינות גדולות
 5 שזיפים אדומים
 50 גרם חמאה או גהיי
לקרמבל
 50 גרם חמאה קרה
 חצי כוס קמח שקדים
 כפית סוכר קוקוס

לקרמבל
1

בקערה קטנה מערבבת קמח שקדים ומעט סוכר קוקוס
מוציאה מהמקרר את החמאה וחותכת לקוביות קטנות, מאחדת בידיים בעדינות ככה שיש פרורים
מאחדת במהירות ומחזירה למקרר שהשומן יתקשה שוב
אני מעדיפה את הקרמבל בלי תיבול כדי שהפירות יככבו, אבל לגמרי אפשר להוסיף כאן קינמון או וניל או אפילו טימין שהולך מעולה עם שזיפים.
* אפשר להחליף את קמח השקדים בקמח קוקוס
* אפשר להשתמש בשמן קוקוס במקום גההי רק לקרר אותו קודם
* אפשר להוסיף אגוזים גרוסים לתוספת מרקם

2

בזמן שהקרמבל מתקשה במקרר
חותכת את הנקטרינות לרבעים ואז לרוחב לפרוסות
את השזיפים ל 8 פלחים
מעבירה לקערה ומערבבת
יש שמוסיפות כאן סוכר קוקוס או מיפל
יש שמוסיפות כף של טפיוקה כדי שתספוג את המיצים של הפרי

3

לוקחת תבנית פירקס ומשמנת אותה במעט מהחמאה
מעבירה את הפירות ומשטחת, מפזרת מעל קוביות חמאה

4

מוציאה את בצק הקרמבל מהמקרר, ומפוררת אותו מעל הפירות
מכניסה לתנור ל75 דקות על 180 מעלות
יחסית אפיה ארוכה ואיטית כדי שהפירות יפרישו את המיצים שלהם, וחלקם יתאדו החוצה, מה שיוצר טעם מרוכז ומאפה יציב
אפשר לאכול חמים או קר

Ingredients

 5 נקטרינות גדולות
 5 שזיפים אדומים
 50 גרם חמאה או גהיי
לקרמבל
 50 גרם חמאה קרה
 חצי כוס קמח שקדים
 כפית סוכר קוקוס

Directions

לקרמבל
1

בקערה קטנה מערבבת קמח שקדים ומעט סוכר קוקוס
מוציאה מהמקרר את החמאה וחותכת לקוביות קטנות, מאחדת בידיים בעדינות ככה שיש פרורים
מאחדת במהירות ומחזירה למקרר שהשומן יתקשה שוב
אני מעדיפה את הקרמבל בלי תיבול כדי שהפירות יככבו, אבל לגמרי אפשר להוסיף כאן קינמון או וניל או אפילו טימין שהולך מעולה עם שזיפים.
* אפשר להחליף את קמח השקדים בקמח קוקוס
* אפשר להשתמש בשמן קוקוס במקום גההי רק לקרר אותו קודם
* אפשר להוסיף אגוזים גרוסים לתוספת מרקם

2

בזמן שהקרמבל מתקשה במקרר
חותכת את הנקטרינות לרבעים ואז לרוחב לפרוסות
את השזיפים ל 8 פלחים
מעבירה לקערה ומערבבת
יש שמוסיפות כאן סוכר קוקוס או מיפל
יש שמוסיפות כף של טפיוקה כדי שתספוג את המיצים של הפרי

3

לוקחת תבנית פירקס ומשמנת אותה במעט מהחמאה
מעבירה את הפירות ומשטחת, מפזרת מעל קוביות חמאה

4

מוציאה את בצק הקרמבל מהמקרר, ומפוררת אותו מעל הפירות
מכניסה לתנור ל75 דקות על 180 מעלות
יחסית אפיה ארוכה ואיטית כדי שהפירות יפרישו את המיצים שלהם, וחלקם יתאדו החוצה, מה שיוצר טעם מרוכז ומאפה יציב
אפשר לאכול חמים או קר

קרמבל פירות קיץ פליאו

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד באותו ענין: מתוק ומאפים

חבושים לאמא

חבושים לאמא

בחגי תשרי יש חבושים. פרי שניראה עתיק, קשה, עם ציפה פרוותית, אי אפשר לתת בו ביס, אז תכלס למה לטרוח?
אבל יש לו קסם שקורה בזמנו, ריכוך ארוך והצבע משתנה לכתום ורוד שיש רק לו, ריח של וניל ותפוחים, הביס יציב ומשם הוא רק מתחיל להפתיע.

גלידוניות פליאו סטייל

גלידוניות פליאו סטייל

קינוח שבועות מפנק שכולם אוהבים. גלידת הבננות המוכרת והאהובה, עם המון אוכמניות כחולות. ציפוי משוקולד מריר עם אופציה לשוקולד רואו. טבעוני ללא גלוטן מתאים לפרוטוקול האוטואימיוני בשלב ההחזרות