קראמבל פירות קיץ פליאו

קינוח מאוד פשוט פירות קצת פחות יצוגים, השתמשתי בנקטרינות ושזיפים שהגיעו בארגז השאריות של עלה הביתה. כל שילוב של אפרסקים, שזיפים, אגסים, משמשים יעבוד מעולה. קראמבל פירות קיץ

אפשר להחליף בשפע שת תפוחים עם קינמון לקראמבל קלאסי

אפיה ארוכה של מעל שעה תרכך ותקרמל את הפירות

קראמבל פירות קיץ

ככה עושה

קראמבל פירות קיץ פליאו

הכנות15 minutes
זמן בישול אפיה1 hour 15 minutes
מנות8
חופשי מאלרגנים
egg free
glutenfree

מרכיבים

מיקס פירות

  • 5 נקטרינות גדולות
  • 5 שזיפים אדומים
  • 50 גרם חמאה או גהיי

קראמבל

  • 50 גרם חמאה קרה
  • חצי כוס קמח שקדים
  • כפית סוכר קוקוס

הכנות

לקרמבל

  • בקערה קטנה מערבבת קמח שקדים ומעט סוכר קוקוס
    מוציאה מהמקרר את החמאה וחותכת לקוביות קטנות, מאחדת בידיים בעדינות ככה שיש פרורים
    מאחדת במהירות ומחזירה למקרר שהשומן יתקשה שוב, אני מעדיפה את הקרמבל בלי תיבול כדי שהפירות יככבו, אבל לגמרי אפשר להוסיף כאן קינמון או וניל או אפילו טימין שהולך מעולה עם שזיפים.
    אפשר להחליף את קמח השקדים בקמח קוקוס
    אפשר להשתמש בשמן קוקוס במקום גההי רק לקרר אותו קודם
    אפשר להוסיף אגוזים גרוסים לתוספת מרקם
  • בזמן שהקרמבל מתקשה במקרר, חותכת את הנקטרינות לרבעים ואז לרוחב לפרוסות. את השזיפים ל 8 פלחיםמעבירה לקערה ומערבבת. יש שמוסיפות כאן סוכר קוקוס או מיפליש שמוסיפות כף של טפיוקה כדי שתספוג את המיצים של הפרי
  • לוקחת תבנית פירקס ומשמנת אותה במעט מהחמאה
    מעבירה את הפירות ומשטחת, מפזרת מעל קוביות חמאה
    קרמבל שזיפים ונקטרינה
  • מוציאה את בצק הקרמבל מהמקרר, ומפוררת אותו מעל הפירות
    מכניסה לתנור ל75 דקות על 180 מעלותיחסית אפיה ארוכה ואיטית כדי שהפירות יפרישו את המיצים שלהם, וחלקם יתאדו החוצה, מה שיוצר טעם מרוכז ומאפה יציב
    אפשר לאכול חמים או קר
קרמבל פירות קיץ פליאו
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineפליאו . פליאו אוטואימוני

סדנת התססה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י קוראני לבן

עד 6 משתתפים במטבח ביתי

5 from 1 vote (1 rating without comment)

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן