קציצות פרגית וסלק

| 8/01/2021

באווירת הביונד והמבורגר טבעוני, קציצה מסלק מגורד ופרגית טחונה שזה עדיף מחזה עוף טחון כי יש יותר טעם ושומן. טעמים עזים וצבעים חזקים שנשארים בוהקים גם בטיגון. עובר טוב גם אצל ילדים

כמותזמן הכנה
16 קציצות 50 דקות

 חצי קילו פרגיות טחונות
 1 סלק גדול מגורד דק
 אצבע של ג'ינג'ר מגורד דק
 3 שיני שום מגורדות דק
 3 כפות כוסברה קצוצה
 חצי כפית מלח
 שמן זית לטיגון

1

מתחילה בגרוד הסלק דק, סוחטת את הסלק שהקציצות יצאו יציבות

2

בקערה גדולה מערבבת חצי קילו פרגית טחונה, סלק, אצבע ג'ינגר מגורד דק, שלושה שני שום מגורדות דק, כוסברה קצוצה דק ומלח

3

לשה כחמש דקות כדי לפתוח את החלבונים שהקציצות יצאו מהודקות

4

מכדררת קציצות ומניחה אותם על צלחת ולמקרר לחצי שעה

5

מטגנת במעט שמן זית כחמש דקות מכל צד

אפשר ליצור קציצה גדולה בגודל של המבורגר

Ingredients

 חצי קילו פרגיות טחונות
 1 סלק גדול מגורד דק
 אצבע של ג'ינג'ר מגורד דק
 3 שיני שום מגורדות דק
 3 כפות כוסברה קצוצה
 חצי כפית מלח
 שמן זית לטיגון

Directions

1

מתחילה בגרוד הסלק דק, סוחטת את הסלק שהקציצות יצאו יציבות

2

בקערה גדולה מערבבת חצי קילו פרגית טחונה, סלק, אצבע ג'ינגר מגורד דק, שלושה שני שום מגורדות דק, כוסברה קצוצה דק ומלח

3

לשה כחמש דקות כדי לפתוח את החלבונים שהקציצות יצאו מהודקות

4

מכדררת קציצות ומניחה אותם על צלחת ולמקרר לחצי שעה

5

מטגנת במעט שמן זית כחמש דקות מכל צד

אפשר ליצור קציצה גדולה בגודל של המבורגר

קציצות פרגית וסלק

הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

עוד באותו ענין: עוף הודו חזיר. קציצות

פסטרמה חזה הודו בתנור

פסטרמה חזה הודו בתנור

מה שצריך בשביל פסטרמה ביתי מחזה הודו זה קצת סבלנות. מתחילות בהשריה בברין שישמור על עסיסיות הבשר. ממשיכות בציפוי נחמד שיתן לווית טעם קלה, ולבסוף אפיה באדים לשמור על הלחות. זהו. נקניק בריא ביתי ברבע מחיר

פלאפל ברוקולי ירוק

פלאפל ברוקולי ירוק

הטעם הוא של פלאפל וגם הצבע החי הירוק, פלאפל ירוק יש עליו. אין כאן חומוס, גם לא מונבט. יש הרבה ברוקולי וכוסברה ותבלינים של פלאפל שיוצרים את הטעם המזוהה. פלאפל פליאו אפילו קטוגני

כנפיים של עוף מזוגגות בריבת תפוזים

כנפיים של עוף מזוגגות בריבת תפוזים

אפשר לומר שזה ממתק עם קצה מרירות של תפוזים המון אוממי מהעוף ורעננות של תפוז טרי. יש גם רוטב מתקתק לטבילה. ארוחה בידים עם פרחי כרובית צלויה וזעתר שמאזן את המתוק

לביבות ירוקות עם מנגולד ובצל

לביבות ירוקות עם מנגולד ובצל

הרעיון של לביבות ירוקות ממנגולד ובצל אלו הוא היכולת של פיסת העלה להחזיק את המבנה, העלה קריספי, החלקים המעובים של העלה עוברים ריכוך וקירמול וחוזרים לעלהים ומתאחדים בעזרת מעט קמח מאפונה אורז קוקוס