קציצות פרגית וסלק

באווירת הביונד והמבורגר טבעוני, קציצה מסלק מגורד ופרגית טחונה שזה עדיף מחזה עוף טחון כי יש יותר טעם ושומן.

טעמים עזים וצבעים חזקים שנשארים בוהקים גם בטיגון.

עובר טוב גם אצל ילדים

 

ככה עושה

קציצות פרגית וסלק

הכנות20 minutes
זמן בישול אפיה30 minutes
מנות16
חופשי מאלרגנים
egg free
glutenfree

מרכיבים

  • ½ קילו פרגיות טחונות
  • 1 סלק גדול מגורד דק
  • אצבע של ג'ינג'ר מגורד דק
  • 3 שיני שום מגורדות דק
  • 3 כפות כוסברה קצוצה
  • חצי כפית מלח
  • שמן זית לטיגון

הכנות

  • מתחילה בגרוד הסלק דק, סוחטת את הסלק שהקציצות יצאו יציבות
  • בקערה גדולה מערבבת חצי קילו פרגית טחונה, סלק, אצבע ג'ינגר מגורד דק, שלושה שני שום מגורדות דק, כוסברה קצוצה דק ומלח
  • לשה כחמש דקות כדי לפתוח את החלבונים שהקציצות יצאו מהודקות
  • מכדררת קציצות ומניחה אותם על צלחת ולמקרר לחצי שעה
  • מטגנת במעט שמן זית כחמש דקות מכל צד
    אפשר ליצור קציצה גדולה בגודל של המבורגר
קציצות פרגית וסלק מטוגנות
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineפליאו . פליאו אוטואימוני

סדנת התססה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י קוראני לבן

עד 6 משתתפים במטבח ביתי

5 from 1 vote (1 rating without comment)

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן