קציצות פרגית וסלק

|

8/01/2021

באווירת הביונד והמבורגר טבעוני, קציצה עם טעמים עזים וצבעים חזקים שנשארים בוהקים גם בטיגון

16 קציצות

Prep Time20 minsCook Time30 mins

 חצי קילו פרגיות טחונות
 1 סלק גדול מגורד דק
 אצבע של ג'ינג'ר מגורד דק
 3 שיני שום מגורדות דק
 3 כפות כוסברה קצוצה
 חצי כפית מלח
 שמן זית לטיגון

1

מתחילה בגרוד הסלק דק, סוחטת את הסלק שהקציצות יצאו יציבות

2

בקערה גדולה מערבבת חצי קילו פרגית טחונה, סלק, אצבע ג'ינגר מגורד דק, שלושה שני שום מגורדות דק, כוסברה קצוצה דק ומלח

3

לשה כחמש דקות כדי לפתוח את החלבונים שהקציצות יצאו מהודקות

4

מכדררת קציצות ומניחה אותם על צלחת ולמקרר לחצי שעה

5

מטגנת במעט שמן זית כחמש דקות מכל צד
\
אפשר ליצור קציצה גדולה בגודל של המבורגר

Ingredients

 חצי קילו פרגיות טחונות
 1 סלק גדול מגורד דק
 אצבע של ג'ינג'ר מגורד דק
 3 שיני שום מגורדות דק
 3 כפות כוסברה קצוצה
 חצי כפית מלח
 שמן זית לטיגון

Directions

1

מתחילה בגרוד הסלק דק, סוחטת את הסלק שהקציצות יצאו יציבות

2

בקערה גדולה מערבבת חצי קילו פרגית טחונה, סלק, אצבע ג'ינגר מגורד דק, שלושה שני שום מגורדות דק, כוסברה קצוצה דק ומלח

3

לשה כחמש דקות כדי לפתוח את החלבונים שהקציצות יצאו מהודקות

4

מכדררת קציצות ומניחה אותם על צלחת ולמקרר לחצי שעה

5

מטגנת במעט שמן זית כחמש דקות מכל צד
\
אפשר ליצור קציצה גדולה בגודל של המבורגר

קציצות פרגית וסלק

קציצות פרגית וסלק

|

8/01/2021

באווירת הביונד והמבורגר טבעוני, קציצה עם טעמים עזים וצבעים חזקים שנשארים בוהקים גם בטיגון

16 קציצות

Prep Time20 minsCook Time30 mins

 חצי קילו פרגיות טחונות
 1 סלק גדול מגורד דק
 אצבע של ג'ינג'ר מגורד דק
 3 שיני שום מגורדות דק
 3 כפות כוסברה קצוצה
 חצי כפית מלח
 שמן זית לטיגון

1

מתחילה בגרוד הסלק דק, סוחטת את הסלק שהקציצות יצאו יציבות

2

בקערה גדולה מערבבת חצי קילו פרגית טחונה, סלק, אצבע ג'ינגר מגורד דק, שלושה שני שום מגורדות דק, כוסברה קצוצה דק ומלח

3

לשה כחמש דקות כדי לפתוח את החלבונים שהקציצות יצאו מהודקות

4

מכדררת קציצות ומניחה אותם על צלחת ולמקרר לחצי שעה

5

מטגנת במעט שמן זית כחמש דקות מכל צד
\
אפשר ליצור קציצה גדולה בגודל של המבורגר

Ingredients

 חצי קילו פרגיות טחונות
 1 סלק גדול מגורד דק
 אצבע של ג'ינג'ר מגורד דק
 3 שיני שום מגורדות דק
 3 כפות כוסברה קצוצה
 חצי כפית מלח
 שמן זית לטיגון

Directions

1

מתחילה בגרוד הסלק דק, סוחטת את הסלק שהקציצות יצאו יציבות

2

בקערה גדולה מערבבת חצי קילו פרגית טחונה, סלק, אצבע ג'ינגר מגורד דק, שלושה שני שום מגורדות דק, כוסברה קצוצה דק ומלח

3

לשה כחמש דקות כדי לפתוח את החלבונים שהקציצות יצאו מהודקות

4

מכדררת קציצות ומניחה אותם על צלחת ולמקרר לחצי שעה

5

מטגנת במעט שמן זית כחמש דקות מכל צד
\
אפשר ליצור קציצה גדולה בגודל של המבורגר

קציצות פרגית וסלק

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *