קציצות פרגית וסלק

באווירת הביונד והמבורגר טבעוני, קציצה עם טעמים עזים וצבעים חזקים שנשארים בוהקים גם בטיגון

הכנות20 minsזמן בישול30 mins

 חצי קילו פרגיות טחונות
 1 סלק גדול מגורד דק
 אצבע של ג'ינג'ר מגורד דק
 3 שיני שום מגורדות דק
 3 כפות כוסברה קצוצה
 חצי כפית מלח
 שמן זית לטיגון

1

מתחילה בגרוד הסלק דק, סוחטת את הסלק שהקציצות יצאו יציבות
בקערה גדולה מערבבת חצי קילו פרגית טחונה, סלק, אצבע ג'ינגר מגורד דק, שלושה שני שום מגורדות דק, כוסברה קצוצה דק ומלח. לשה כחמש דקות כדי לפתוח את החלבונים שהקציצות יצאו מהודקות
מכדררת קציצות ומניחה אותם על צלחת ולמקרר לחצי שעה
מטגנת במעט שמן זית כחמש דקות מכל צד
\
אפשר ליצור קציצה גדולה בגודל של המבורגר

Ingredients

 חצי קילו פרגיות טחונות
 1 סלק גדול מגורד דק
 אצבע של ג'ינג'ר מגורד דק
 3 שיני שום מגורדות דק
 3 כפות כוסברה קצוצה
 חצי כפית מלח
 שמן זית לטיגון

Directions

1

מתחילה בגרוד הסלק דק, סוחטת את הסלק שהקציצות יצאו יציבות
בקערה גדולה מערבבת חצי קילו פרגית טחונה, סלק, אצבע ג'ינגר מגורד דק, שלושה שני שום מגורדות דק, כוסברה קצוצה דק ומלח. לשה כחמש דקות כדי לפתוח את החלבונים שהקציצות יצאו מהודקות
מכדררת קציצות ומניחה אותם על צלחת ולמקרר לחצי שעה
מטגנת במעט שמן זית כחמש דקות מכל צד
\
אפשר ליצור קציצה גדולה בגודל של המבורגר

קציצות פרגית וסלק
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

קציצות פרגית וסלק

באווירת הביונד והמבורגר טבעוני, קציצה עם טעמים עזים וצבעים חזקים שנשארים בוהקים גם בטיגון

הכנות20 minsזמן בישול30 mins

 חצי קילו פרגיות טחונות
 1 סלק גדול מגורד דק
 אצבע של ג'ינג'ר מגורד דק
 3 שיני שום מגורדות דק
 3 כפות כוסברה קצוצה
 חצי כפית מלח
 שמן זית לטיגון

1

מתחילה בגרוד הסלק דק, סוחטת את הסלק שהקציצות יצאו יציבות
בקערה גדולה מערבבת חצי קילו פרגית טחונה, סלק, אצבע ג'ינגר מגורד דק, שלושה שני שום מגורדות דק, כוסברה קצוצה דק ומלח. לשה כחמש דקות כדי לפתוח את החלבונים שהקציצות יצאו מהודקות
מכדררת קציצות ומניחה אותם על צלחת ולמקרר לחצי שעה
מטגנת במעט שמן זית כחמש דקות מכל צד
\
אפשר ליצור קציצה גדולה בגודל של המבורגר

Ingredients

 חצי קילו פרגיות טחונות
 1 סלק גדול מגורד דק
 אצבע של ג'ינג'ר מגורד דק
 3 שיני שום מגורדות דק
 3 כפות כוסברה קצוצה
 חצי כפית מלח
 שמן זית לטיגון

Directions

1

מתחילה בגרוד הסלק דק, סוחטת את הסלק שהקציצות יצאו יציבות
בקערה גדולה מערבבת חצי קילו פרגית טחונה, סלק, אצבע ג'ינגר מגורד דק, שלושה שני שום מגורדות דק, כוסברה קצוצה דק ומלח. לשה כחמש דקות כדי לפתוח את החלבונים שהקציצות יצאו מהודקות
מכדררת קציצות ומניחה אותם על צלחת ולמקרר לחצי שעה
מטגנת במעט שמן זית כחמש דקות מכל צד
\
אפשר ליצור קציצה גדולה בגודל של המבורגר

קציצות פרגית וסלק
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
קציצות פרסה ועוף

קציצות פרסה ועוף

כרישה טעימה, טעמים עדינים של בצל וירוקים. קציצות פרסה ועוף קלילות ורכות, מאוד כיפיות ופרוטקוליות לגמרי

סלט עוף ומלפפונים אסיתי

סלט עוף ומלפפונים אסיתי

לפעמים תנועה אחת מדויקת מבהירה מתכון, כאן זו מכה בגב הסכין על מלפפון טרי, שראיתי בזוית העין במסטר שף השבוע. יש כאן שתי טכניקות אחת שיוצרת את הפריכות של המלפפונים והשניה שערות העוף. זה כל מה שצריך כדי לקבל סלט נפלא שיכול גם ללכת איתכן לארוחת צהרים בצנצנת

בלוק שווארמה

בלוק שווארמה

מתכון שרץ ברשת, התאמתי לו תבלינים פרוטוקולים והוספתי מישקולת שממצקת את הכיכר עם בונוס של בטטות חלומיות. ארוחת פטנט ברגע עם אפקט וואו

דים סאם

דים סאם

מתגעגעת לארוחות דים סאם שבהם יש מגוון של כיסונים. הינה ניסיון ראשון. כרישה ועוף שילוב שמעצים אחד את השני שהוא לגמרי פרוטוקולי! פשוט מאוד להכנה

מעורב ירושלמי

מעורב ירושלמי

חלקי פנים של תרנגולת זולים וזמינים. מעורב ירושלמי זו קלאסיקה קלה להכנה

קציצות עוף וגזר

קציצות עוף וגזר

אלו קציצות שמכונות אצלנו קציצות ילדים, השילוב של גזר מתקתק בצל שגם הוא די מתוק ובשר עוף, שטעמו לא משתלט מיצר קציצה קלילה. חטיף במתיקות עדינה

נקניקיות בוקר איטלקיות

נקניקיות בוקר איטלקיות

הן קטנות מלאות טעם ועסיסיות, חיות במקפיא ומופשרות ברגע. קוראים להן נקניקיות בוקר אבל הן ניראות כמו קציצות קטנות. והן נהדרות. במקור הן מירך חזיר, אפשר גם להשתמש בהודו

ממרח כבד עוף וקישואים

ממרח כבד עוף וקישואים

מהפרוטוקול של טרי וואלס למדתי שכדאי לאכול כמה פעמים בשבוע חלקי פנים, כזו צנצנת במקרר עושה את זה פשוט. הקישואים מאווררים את הממרח שנוטה להיות כבד

שווארמה פטריות

שווארמה פטריות

הרעיון הוא שיהיו יותר פטריות מבשר, החיתוך של הפיטריות לאורך בדומה לבשר הופך את הכל לקל

מרק גרון הודו

מרק גרון הודו

כולנו אוהבות מרק סבתא, שזה כמו מרק עוף רק עם גרון של הודו. בגרון יש הרבה עצמות וריקמות חיבור שתורמות לסמיכות ולערכים התזונתיים של המרק

$