

קציצות פרגית וסלק
באווירת הביונד והמבורגר טבעוני, קציצה עם טעמים עזים וצבעים חזקים שנשארים בוהקים גם בטיגון
מתחילה בגרוד הסלק דק, סוחטת את הסלק שהקציצות יצאו יציבות
בקערה גדולה מערבבת חצי קילו פרגית טחונה, סלק, אצבע ג'ינגר מגורד דק, שלושה שני שום מגורדות דק, כוסברה קצוצה דק ומלח. לשה כחמש דקות כדי לפתוח את החלבונים שהקציצות יצאו מהודקות
מכדררת קציצות ומניחה אותם על צלחת ולמקרר לחצי שעה
מטגנת במעט שמן זית כחמש דקות מכל צד
\
אפשר ליצור קציצה גדולה בגודל של המבורגר
חומרים
אופן ההכנה
מתחילה בגרוד הסלק דק, סוחטת את הסלק שהקציצות יצאו יציבות
בקערה גדולה מערבבת חצי קילו פרגית טחונה, סלק, אצבע ג'ינגר מגורד דק, שלושה שני שום מגורדות דק, כוסברה קצוצה דק ומלח. לשה כחמש דקות כדי לפתוח את החלבונים שהקציצות יצאו מהודקות
מכדררת קציצות ומניחה אותם על צלחת ולמקרר לחצי שעה
מטגנת במעט שמן זית כחמש דקות מכל צד
\
אפשר ליצור קציצה גדולה בגודל של המבורגר
מתאים לפרוטוקולים

קציצות פרגית וסלק
באווירת הביונד והמבורגר טבעוני, קציצה עם טעמים עזים וצבעים חזקים שנשארים בוהקים גם בטיגון
מתחילה בגרוד הסלק דק, סוחטת את הסלק שהקציצות יצאו יציבות
בקערה גדולה מערבבת חצי קילו פרגית טחונה, סלק, אצבע ג'ינגר מגורד דק, שלושה שני שום מגורדות דק, כוסברה קצוצה דק ומלח. לשה כחמש דקות כדי לפתוח את החלבונים שהקציצות יצאו מהודקות
מכדררת קציצות ומניחה אותם על צלחת ולמקרר לחצי שעה
מטגנת במעט שמן זית כחמש דקות מכל צד
\
אפשר ליצור קציצה גדולה בגודל של המבורגר
חומרים
אופן ההכנה
מתחילה בגרוד הסלק דק, סוחטת את הסלק שהקציצות יצאו יציבות
בקערה גדולה מערבבת חצי קילו פרגית טחונה, סלק, אצבע ג'ינגר מגורד דק, שלושה שני שום מגורדות דק, כוסברה קצוצה דק ומלח. לשה כחמש דקות כדי לפתוח את החלבונים שהקציצות יצאו מהודקות
מכדררת קציצות ומניחה אותם על צלחת ולמקרר לחצי שעה
מטגנת במעט שמן זית כחמש דקות מכל צד
\
אפשר ליצור קציצה גדולה בגודל של המבורגר
מתאים לפרוטוקולים


בלוק שווארמה
מתכון לא שלי שנחשפתי אליו דרך לימור לנידו תירוש, גם היא אומרת שהוא לא שלה. הוא שלכן והוא מעולה. התאמתי לתבלינים פרוטוקולים והוספתי מישקולת שממצקת את הכיכר

דים סאם
מתגעגעת לארוחות דים סאם שבהם יש מגוון של כיסונים. הינה ניסיון ראשון. כרישה ועוף שילוב שמעצים אחד את השני שהוא לגמרי פרוטוקולי! פשוט מאוד להכנה

מעורב ירושלמי
חלקי פנים של תרנגולת זולים וזמינים. מעורב ירושלמי זו קלאסיקה קלה להכנה

קציצות עוף וגזר
אלו קציצות שמכונות אצלנו קציצות ילדים, השילוב של גזר מתקתק בצל שגם הוא די מתוק ובשר עוף, שטעמו לא משתלט מיצר קציצה קלילה. חטיף במתיקות עדינה

נקניקיות בוקר איטלקיות
הן קטנות מלאות טעם ועסיסיות, חיות במקפיא ומופשרות ברגע. קוראים להן נקניקיות בוקר אבל הן ניראות כמו קציצות קטנות. והן נהדרות. במקור הן מירך חזיר, אפשר גם להשתמש בהודו

ממרח כבד עוף וקישואים
מהפרוטוקול של טרי וואלס למדתי שכדאי לאכול כמה פעמים בשבוע חלקי פנים, כזו צנצנת במקרר עושה את זה פשוט. הקישואים מאווררים את הממרח שנוטה להיות כבד

שווארמה פטריות
הרעיון הוא שיהיו יותר פטריות מבשר, החיתוך של הפיטריות לאורך בדומה לבשר הופך את הכל לקל

מרק גרון הודו
כולנו אוהבות מרק סבתא, שזה כמו מרק עוף רק עם גרון של הודו. בגרון יש הרבה עצמות וריקמות חיבור שתורמות לסמיכות ולערכים התזונתיים של המרק
0 Comments