קציצות עוף וגזר

אלו קציצות שמכונות אצלנו קציצות ילדים , השילוב של גזר מתקתק בצל שגם הוא די מתוק ובשר עוף שטעמו לא משתלט מיצר קציצה קלילה. חטיף במתיקות עדינה

הכנות20 minsזמן בישול30 mins

 1 קילו עוף (פרגית) או שוק הודו מפורק, טחון
 4 גזרים גדולים מגוררים דק
 2 בצלים סגולים גדולים קצוצים דק
 מלח ים
 שומן לטיגון: אווז \ קוקוס \ זית
 גיוון: חופן פטרוזיליה\כוסברה קצוצה דק

1

קוצצת דק את הבצל הסגול ומטגנת עד לשקיפות, מעבירה לכערה גדולה, מוסיפה את הגזר המגורר על החורים הדקים של הפומפיה ואת העוף הטחון וכפית מלח
העוף יכול להיות פרגיות או חזה או תערובת של שניהם, או שוק הודו מפורק טחון, לשה טוב את התערובת שתים שלוש דקות כדי לעזור לחלבון לקשור את המסב, התערובת יוצאת רכה, אורירית ולחה, אם קצת יבשה אפשר להוסיף כף סודה או מים
לפעמים מגוונת עם חופן פטרוזיליה או כוסברה

טיגון או אפיה
2

שתי השיטות מצוינות, הטיגון נותן עוד כירמול מתיקות וצבע
טיגון: שיכבה דקה של שומן על אש בינונית זו הדרך שלי. מגלגלת מראש קציצות לא גדולות בערך מכף של התערובת, בידים רטובות, או משומנות, מניחה את הקציצות במחבת שהשמן חם, משתדלת לא לצופף אותן, שהתחתית שחומה הופכת מורידה את האש ומניחה מיכסה לעוד כמה דקות
אפיה: תבנית, נייר אפיה, שמן זית
מניחה את הקציצות בתבנית ואופה במרכז התנור עשרים דקות עד שהקציצות מלבינות ומפרישות נוזלים
מוציאה את התבנית ונפטרת מהנוזלים, מדליקה את הגריל על מקסימום מחזירה לתנור הפעם לשליש העליון, אחרי כמה דקות בודקת שקיבל צבע, מוציאה והופכת עוד שתים שלוש דקות
הקציצות נשמרות במקרר יומים שלושה ונחטפות כמו עוגיות

Ingredients

 1 קילו עוף (פרגית) או שוק הודו מפורק, טחון
 4 גזרים גדולים מגוררים דק
 2 בצלים סגולים גדולים קצוצים דק
 מלח ים
 שומן לטיגון: אווז \ קוקוס \ זית
 גיוון: חופן פטרוזיליה\כוסברה קצוצה דק

Directions

1

קוצצת דק את הבצל הסגול ומטגנת עד לשקיפות, מעבירה לכערה גדולה, מוסיפה את הגזר המגורר על החורים הדקים של הפומפיה ואת העוף הטחון וכפית מלח
העוף יכול להיות פרגיות או חזה או תערובת של שניהם, או שוק הודו מפורק טחון, לשה טוב את התערובת שתים שלוש דקות כדי לעזור לחלבון לקשור את המסב, התערובת יוצאת רכה, אורירית ולחה, אם קצת יבשה אפשר להוסיף כף סודה או מים
לפעמים מגוונת עם חופן פטרוזיליה או כוסברה

טיגון או אפיה
2

שתי השיטות מצוינות, הטיגון נותן עוד כירמול מתיקות וצבע
טיגון: שיכבה דקה של שומן על אש בינונית זו הדרך שלי. מגלגלת מראש קציצות לא גדולות בערך מכף של התערובת, בידים רטובות, או משומנות, מניחה את הקציצות במחבת שהשמן חם, משתדלת לא לצופף אותן, שהתחתית שחומה הופכת מורידה את האש ומניחה מיכסה לעוד כמה דקות
אפיה: תבנית, נייר אפיה, שמן זית
מניחה את הקציצות בתבנית ואופה במרכז התנור עשרים דקות עד שהקציצות מלבינות ומפרישות נוזלים
מוציאה את התבנית ונפטרת מהנוזלים, מדליקה את הגריל על מקסימום מחזירה לתנור הפעם לשליש העליון, אחרי כמה דקות בודקת שקיבל צבע, מוציאה והופכת עוד שתים שלוש דקות
הקציצות נשמרות במקרר יומים שלושה ונחטפות כמו עוגיות

קציצות עוף וגזר
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

קציצות עוף וגזר

אלו קציצות שמכונות אצלנו קציצות ילדים , השילוב של גזר מתקתק בצל שגם הוא די מתוק ובשר עוף שטעמו לא משתלט מיצר קציצה קלילה. חטיף במתיקות עדינה

הכנות20 minsזמן בישול30 mins

 1 קילו עוף (פרגית) או שוק הודו מפורק, טחון
 4 גזרים גדולים מגוררים דק
 2 בצלים סגולים גדולים קצוצים דק
 מלח ים
 שומן לטיגון: אווז \ קוקוס \ זית
 גיוון: חופן פטרוזיליה\כוסברה קצוצה דק

1

קוצצת דק את הבצל הסגול ומטגנת עד לשקיפות, מעבירה לכערה גדולה, מוסיפה את הגזר המגורר על החורים הדקים של הפומפיה ואת העוף הטחון וכפית מלח
העוף יכול להיות פרגיות או חזה או תערובת של שניהם, או שוק הודו מפורק טחון, לשה טוב את התערובת שתים שלוש דקות כדי לעזור לחלבון לקשור את המסב, התערובת יוצאת רכה, אורירית ולחה, אם קצת יבשה אפשר להוסיף כף סודה או מים
לפעמים מגוונת עם חופן פטרוזיליה או כוסברה

טיגון או אפיה
2

שתי השיטות מצוינות, הטיגון נותן עוד כירמול מתיקות וצבע
טיגון: שיכבה דקה של שומן על אש בינונית זו הדרך שלי. מגלגלת מראש קציצות לא גדולות בערך מכף של התערובת, בידים רטובות, או משומנות, מניחה את הקציצות במחבת שהשמן חם, משתדלת לא לצופף אותן, שהתחתית שחומה הופכת מורידה את האש ומניחה מיכסה לעוד כמה דקות
אפיה: תבנית, נייר אפיה, שמן זית
מניחה את הקציצות בתבנית ואופה במרכז התנור עשרים דקות עד שהקציצות מלבינות ומפרישות נוזלים
מוציאה את התבנית ונפטרת מהנוזלים, מדליקה את הגריל על מקסימום מחזירה לתנור הפעם לשליש העליון, אחרי כמה דקות בודקת שקיבל צבע, מוציאה והופכת עוד שתים שלוש דקות
הקציצות נשמרות במקרר יומים שלושה ונחטפות כמו עוגיות

Ingredients

 1 קילו עוף (פרגית) או שוק הודו מפורק, טחון
 4 גזרים גדולים מגוררים דק
 2 בצלים סגולים גדולים קצוצים דק
 מלח ים
 שומן לטיגון: אווז \ קוקוס \ זית
 גיוון: חופן פטרוזיליה\כוסברה קצוצה דק

Directions

1

קוצצת דק את הבצל הסגול ומטגנת עד לשקיפות, מעבירה לכערה גדולה, מוסיפה את הגזר המגורר על החורים הדקים של הפומפיה ואת העוף הטחון וכפית מלח
העוף יכול להיות פרגיות או חזה או תערובת של שניהם, או שוק הודו מפורק טחון, לשה טוב את התערובת שתים שלוש דקות כדי לעזור לחלבון לקשור את המסב, התערובת יוצאת רכה, אורירית ולחה, אם קצת יבשה אפשר להוסיף כף סודה או מים
לפעמים מגוונת עם חופן פטרוזיליה או כוסברה

טיגון או אפיה
2

שתי השיטות מצוינות, הטיגון נותן עוד כירמול מתיקות וצבע
טיגון: שיכבה דקה של שומן על אש בינונית זו הדרך שלי. מגלגלת מראש קציצות לא גדולות בערך מכף של התערובת, בידים רטובות, או משומנות, מניחה את הקציצות במחבת שהשמן חם, משתדלת לא לצופף אותן, שהתחתית שחומה הופכת מורידה את האש ומניחה מיכסה לעוד כמה דקות
אפיה: תבנית, נייר אפיה, שמן זית
מניחה את הקציצות בתבנית ואופה במרכז התנור עשרים דקות עד שהקציצות מלבינות ומפרישות נוזלים
מוציאה את התבנית ונפטרת מהנוזלים, מדליקה את הגריל על מקסימום מחזירה לתנור הפעם לשליש העליון, אחרי כמה דקות בודקת שקיבל צבע, מוציאה והופכת עוד שתים שלוש דקות
הקציצות נשמרות במקרר יומים שלושה ונחטפות כמו עוגיות

קציצות עוף וגזר
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
קציצות פרסה ועוף

קציצות פרסה ועוף

כרישה טעימה, טעמים עדינים של בצל וירוקים. קציצות פרסה ועוף קלילות ורכות, מאוד כיפיות ופרוטקוליות לגמרי

סלט עוף ומלפפונים אסיתי

סלט עוף ומלפפונים אסיתי

לפעמים תנועה אחת מדויקת מבהירה מתכון, כאן זו מכה בגב הסכין על מלפפון טרי, שראיתי בזוית העין במסטר שף השבוע. יש כאן שתי טכניקות אחת שיוצרת את הפריכות של המלפפונים והשניה שערות העוף. זה כל מה שצריך כדי לקבל סלט נפלא שיכול גם ללכת איתכן לארוחת צהרים בצנצנת

קציצות פרגית וסלק

קציצות פרגית וסלק

באווירת הביונד והמבורגר טבעוני, קציצה עם טעמים עזים וצבעים חזקים שנשארים בוהקים גם בטיגון

בלוק שווארמה

בלוק שווארמה

מתכון שרץ ברשת, התאמתי לו תבלינים פרוטוקולים והוספתי מישקולת שממצקת את הכיכר עם בונוס של בטטות חלומיות. ארוחת פטנט ברגע עם אפקט וואו

דים סאם

דים סאם

מתגעגעת לארוחות דים סאם שבהם יש מגוון של כיסונים. הינה ניסיון ראשון. כרישה ועוף שילוב שמעצים אחד את השני שהוא לגמרי פרוטוקולי! פשוט מאוד להכנה

מעורב ירושלמי

מעורב ירושלמי

חלקי פנים של תרנגולת זולים וזמינים. מעורב ירושלמי זו קלאסיקה קלה להכנה

נקניקיות בוקר איטלקיות

נקניקיות בוקר איטלקיות

הן קטנות מלאות טעם ועסיסיות, חיות במקפיא ומופשרות ברגע. קוראים להן נקניקיות בוקר אבל הן ניראות כמו קציצות קטנות. והן נהדרות. במקור הן מירך חזיר, אפשר גם להשתמש בהודו

ממרח כבד עוף וקישואים

ממרח כבד עוף וקישואים

מהפרוטוקול של טרי וואלס למדתי שכדאי לאכול כמה פעמים בשבוע חלקי פנים, כזו צנצנת במקרר עושה את זה פשוט. הקישואים מאווררים את הממרח שנוטה להיות כבד

שווארמה פטריות

שווארמה פטריות

הרעיון הוא שיהיו יותר פטריות מבשר, החיתוך של הפיטריות לאורך בדומה לבשר הופך את הכל לקל

מרק גרון הודו

מרק גרון הודו

כולנו אוהבות מרק סבתא, שזה כמו מרק עוף רק עם גרון של הודו. בגרון יש הרבה עצמות וריקמות חיבור שתורמות לסמיכות ולערכים התזונתיים של המרק

$