קציצות סרדינים

קציצות סרדינים מפוצצות בנוטריאנטים, המון ויטמין די ובי12 סלניום ואומגה שלוש.

יותר תוסף מקציצה, טעם של ים, קשוח ועז

ככה עושה

קציצות סרדינים

הכנות20 minutes
זמן בישול אפיה10 minutes
מנות7 קציצות
חופשי מאלרגנים
egg free
glutenfree

מרכיבים

  • 7 סרדינים טרים מאוד
  • 2 פרוסות לימון כבוש.
  • 1 שן שום כתושה
  • 8 עלי נענע
  • 2 כפות כוסברה קצוצה
  • שמן זית לטיגון

הכנות

ניקוי הסרדינים

  • סרדינים, יש להם באמת ערכים מעולים
    יוצאת קציצה מכל דג, זו מנה עזת טעם ככה ששלוש ארבע קציצות זו אחלה מנה
    סרדינים
  • עיקר העבודה-ניקיון והפילוט הדגים
    מורידה את הראש ומכניסה את האצבע מתחת לאידרה מצד אחד, הדג מאוד רך ודי בקלות האידרה נפרדת מהבשר, מכניסה את האצבע גם מהצד השני. נשארת עם פרפר של שני צדי הדג, אידרה משוחררת וזנב. מושכת במטרה להפריד את הזנב והאידרה מהגוף. הפרפר הפתוח יש בו עוד קצת עצמות קטנות בעיקר בשתי הדפנות, פשוט חותכת כמה מלימטר מכל צד. מעט העצמות שנותרו קטנות מספיק ויקצצו דק, סך הכל יתרמו לתוסף

קיצוץ

  • הקיצוץ נעשה ביד, מניחה את הפילטים ומתחילה לקצוץ בסכין מושחזת, אחרי רגע מוסיפה גם את הלימונים הכבושים
    בהמשך כשהמסה כבר די קרובה לקיצוץ טוב מוסיפה את השום והעלים, בצד קוצצת אותם גס וממשיכה לתוך המסה. בסבלנות זה לוקח כרבע שעה
  • המסה מאוד נוחה לעבודה, מחלקת לשבע קציצות קטנות ויפות
  • מטגנת במעט שמן זית כשלוש ארבע דקות מכל צד
    מגישה עם חמוצים וטחינה ירוקה, בטח גם ממרח מלימון כבוש יעבוד טוב
    קציצת סרדינים מבפנים
קציצות סרדינים מטוגנות
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineדל פחממה . פליאו . פליאו אוטואימוני . קיטו

סדנת התססה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י קוראני לבן

עד 6 משתתפים במטבח ביתי

2 מחשבות על “קציצות סרדינים”

5 from 1 vote (1 rating without comment)

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן