קציצות סרדינים

25/04/2021

קציצות סרדינים מפוצצות בנוטריאנטים, המון ויטמין די ובי12 סלניום ואומגה שלוש. יותר תוסף מקציצה, טעם של ים, קשוח ועז

2 מנות

Prep Time20 minsCook Time10 mins

 7 סרדינים טרים מאוד
 2 פרוסות לימון כבוש.
 1 שן שום כתושה
 8 עלי נענע
 2 כפות כוסברה קצוצה
 שמן זית לטיגון

ניקוי הסרדינים
1

יוצאת קציצה מכל דג, זו מנה עזת טעם ככה ששלוש ארבע קציצות זו אחלה מנה
\
עיקר העבודה-ניקיון והפילוט הדגים
מורידה את הראש ומכניסה את האצבע מתחת לאידרה מצד אחד, הדג מאוד רך ודי בקלות האידרה נפרדת מהבשר, מכניסה את האצבע גם מהצד השני. נשארת עם פרפר של שני צדי הדג, אידרה משוחררת וזנב. מושכת במטרה להפריד את הזנב והאידרה מהגוף. הפרפר הפתוח יש בו עוד קצת עצמות קטנות בעיקר בשתי הדפנות, פשוט חותכת כמה מלימטר מכל צד. מעט העצמות שנותרו קטנות מספיק ויקצצו דק, סך הכל יתרמו לתוסף

קיצוץ
2

הקיצוץ נעשה ביד, מניחה את הפילטים ומתחילה לקצוץ בסכין מושחזת, אחרי רגע מוסיפה גם את הלימונים הכבושים
בהמשך כשהמסה כבר די קרובה לקיצוץ טוב מוסיפה את השום והעלים, בצד קוצצת אותם גס וממשיכה לתוך המסה. בסבלנות זה לוקח כרבע שעה

3

המסה מאוד נוחה לעבודה, מחלקת לשבע קציצות קטנות ויפות
מטגנת במעט שמן זית כשלוש ארבע דקות מכל צד
מגישה עם חמוצים וטחינה ירוקה, בטח גם ממרח מלימון כבוש יעבוד טוב

Ingredients

 7 סרדינים טרים מאוד
 2 פרוסות לימון כבוש.
 1 שן שום כתושה
 8 עלי נענע
 2 כפות כוסברה קצוצה
 שמן זית לטיגון

Directions

ניקוי הסרדינים
1

יוצאת קציצה מכל דג, זו מנה עזת טעם ככה ששלוש ארבע קציצות זו אחלה מנה
\
עיקר העבודה-ניקיון והפילוט הדגים
מורידה את הראש ומכניסה את האצבע מתחת לאידרה מצד אחד, הדג מאוד רך ודי בקלות האידרה נפרדת מהבשר, מכניסה את האצבע גם מהצד השני. נשארת עם פרפר של שני צדי הדג, אידרה משוחררת וזנב. מושכת במטרה להפריד את הזנב והאידרה מהגוף. הפרפר הפתוח יש בו עוד קצת עצמות קטנות בעיקר בשתי הדפנות, פשוט חותכת כמה מלימטר מכל צד. מעט העצמות שנותרו קטנות מספיק ויקצצו דק, סך הכל יתרמו לתוסף

קיצוץ
2

הקיצוץ נעשה ביד, מניחה את הפילטים ומתחילה לקצוץ בסכין מושחזת, אחרי רגע מוסיפה גם את הלימונים הכבושים
בהמשך כשהמסה כבר די קרובה לקיצוץ טוב מוסיפה את השום והעלים, בצד קוצצת אותם גס וממשיכה לתוך המסה. בסבלנות זה לוקח כרבע שעה

3

המסה מאוד נוחה לעבודה, מחלקת לשבע קציצות קטנות ויפות
מטגנת במעט שמן זית כשלוש ארבע דקות מכל צד
מגישה עם חמוצים וטחינה ירוקה, בטח גם ממרח מלימון כבוש יעבוד טוב

קציצות סרדינים

קציצות סרדינים

קציצות סרדינים מפוצצות בנוטריאנטים, המון ויטמין די ובי12 סלניום ואומגה שלוש. יותר תוסף מקציצה, טעם של ים, קשוח ועז

2 מנות

Prep Time20 minsCook Time10 mins

 7 סרדינים טרים מאוד
 2 פרוסות לימון כבוש.
 1 שן שום כתושה
 8 עלי נענע
 2 כפות כוסברה קצוצה
 שמן זית לטיגון

ניקוי הסרדינים
1

יוצאת קציצה מכל דג, זו מנה עזת טעם ככה ששלוש ארבע קציצות זו אחלה מנה
\
עיקר העבודה-ניקיון והפילוט הדגים
מורידה את הראש ומכניסה את האצבע מתחת לאידרה מצד אחד, הדג מאוד רך ודי בקלות האידרה נפרדת מהבשר, מכניסה את האצבע גם מהצד השני. נשארת עם פרפר של שני צדי הדג, אידרה משוחררת וזנב. מושכת במטרה להפריד את הזנב והאידרה מהגוף. הפרפר הפתוח יש בו עוד קצת עצמות קטנות בעיקר בשתי הדפנות, פשוט חותכת כמה מלימטר מכל צד. מעט העצמות שנותרו קטנות מספיק ויקצצו דק, סך הכל יתרמו לתוסף

קיצוץ
2

הקיצוץ נעשה ביד, מניחה את הפילטים ומתחילה לקצוץ בסכין מושחזת, אחרי רגע מוסיפה גם את הלימונים הכבושים
בהמשך כשהמסה כבר די קרובה לקיצוץ טוב מוסיפה את השום והעלים, בצד קוצצת אותם גס וממשיכה לתוך המסה. בסבלנות זה לוקח כרבע שעה

3

המסה מאוד נוחה לעבודה, מחלקת לשבע קציצות קטנות ויפות
מטגנת במעט שמן זית כשלוש ארבע דקות מכל צד
מגישה עם חמוצים וטחינה ירוקה, בטח גם ממרח מלימון כבוש יעבוד טוב

Ingredients

 7 סרדינים טרים מאוד
 2 פרוסות לימון כבוש.
 1 שן שום כתושה
 8 עלי נענע
 2 כפות כוסברה קצוצה
 שמן זית לטיגון

Directions

ניקוי הסרדינים
1

יוצאת קציצה מכל דג, זו מנה עזת טעם ככה ששלוש ארבע קציצות זו אחלה מנה
\
עיקר העבודה-ניקיון והפילוט הדגים
מורידה את הראש ומכניסה את האצבע מתחת לאידרה מצד אחד, הדג מאוד רך ודי בקלות האידרה נפרדת מהבשר, מכניסה את האצבע גם מהצד השני. נשארת עם פרפר של שני צדי הדג, אידרה משוחררת וזנב. מושכת במטרה להפריד את הזנב והאידרה מהגוף. הפרפר הפתוח יש בו עוד קצת עצמות קטנות בעיקר בשתי הדפנות, פשוט חותכת כמה מלימטר מכל צד. מעט העצמות שנותרו קטנות מספיק ויקצצו דק, סך הכל יתרמו לתוסף

קיצוץ
2

הקיצוץ נעשה ביד, מניחה את הפילטים ומתחילה לקצוץ בסכין מושחזת, אחרי רגע מוסיפה גם את הלימונים הכבושים
בהמשך כשהמסה כבר די קרובה לקיצוץ טוב מוסיפה את השום והעלים, בצד קוצצת אותם גס וממשיכה לתוך המסה. בסבלנות זה לוקח כרבע שעה

3

המסה מאוד נוחה לעבודה, מחלקת לשבע קציצות קטנות ויפות
מטגנת במעט שמן זית כשלוש ארבע דקות מכל צד
מגישה עם חמוצים וטחינה ירוקה, בטח גם ממרח מלימון כבוש יעבוד טוב

קציצות סרדינים

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *