קציצות סרדינים

קציצות סרדינים מפוצצות בנוטריאנטים, המון ויטמין די ובי12 סלניום ואומגה שלוש. יותר תוסף מקציצה, טעם של ים, קשוח ועז

הכנות20 minsזמן בישול10 mins

 7 סרדינים טרים מאוד
 2 פרוסות לימון כבוש
 1 שן שום כתושה
 8 עלי נענע
 2 כפות כוסברה קצוצה
 שמן זית לטיגון

ניקוי הסרדינים
1

שתי מנות. יוצאת קציצה מכל דג, זו מנה עזת טעם ככה ששלוש ארבע קציצות זו אחלה מנה
\
עיקר העבודה-ניקיון והפילוט הדגים
מורידה את הראש ומכניסה את האצבע מתחת לאידרה מצד אחד, הדג מאוד רך ודי בקלות האידרה נפרדת מהבשר, מכניסה את האצבע גם מהצד השני. נשארת עם פרפר של שני צדי הדג, אידרה משוחררת וזנב. מושכת במטרה להפריד את הזנב והאידרה מהגוף. הפרפר הפתוח יש בו עוד קצת עצמות קטנות בעיקר בשתי הדפנות, פשוט חותכת כמה מלימטר מכל צד. מעט העצמות שנותרו קטנות מספיק ויקצצו דק, סך הכל יתרמו לתוסף

קיצוץ
2

הקיצוץ נעשה ביד, מניחה את הפילטים ומתחילה לקצוץ בסכין מושחזת, אחרי רגע מוסיפה גם את הלימונים הכבושים
בהמשך כשהמסה כבר די קרובה לקיצוץ טוב מוסיפה את השום והעלים, בצד קוצצת אותם גס וממשיכה לתוך המסה. בסבלנות זה לוקח כרבע שעה

3

המסה מאוד נוחה לעבודה, מחלקת לשבע קציצות קטנות ויפות
מטגנת במעט שמן זית כשלוש ארבע דקות מכל צד
מגישה עם חמוצים וטחינה ירוקה, בטח גם ממרח מלימון כבוש יעבוד טוב

Ingredients

 7 סרדינים טרים מאוד
 2 פרוסות לימון כבוש
 1 שן שום כתושה
 8 עלי נענע
 2 כפות כוסברה קצוצה
 שמן זית לטיגון

Directions

ניקוי הסרדינים
1

שתי מנות. יוצאת קציצה מכל דג, זו מנה עזת טעם ככה ששלוש ארבע קציצות זו אחלה מנה
\
עיקר העבודה-ניקיון והפילוט הדגים
מורידה את הראש ומכניסה את האצבע מתחת לאידרה מצד אחד, הדג מאוד רך ודי בקלות האידרה נפרדת מהבשר, מכניסה את האצבע גם מהצד השני. נשארת עם פרפר של שני צדי הדג, אידרה משוחררת וזנב. מושכת במטרה להפריד את הזנב והאידרה מהגוף. הפרפר הפתוח יש בו עוד קצת עצמות קטנות בעיקר בשתי הדפנות, פשוט חותכת כמה מלימטר מכל צד. מעט העצמות שנותרו קטנות מספיק ויקצצו דק, סך הכל יתרמו לתוסף

קיצוץ
2

הקיצוץ נעשה ביד, מניחה את הפילטים ומתחילה לקצוץ בסכין מושחזת, אחרי רגע מוסיפה גם את הלימונים הכבושים
בהמשך כשהמסה כבר די קרובה לקיצוץ טוב מוסיפה את השום והעלים, בצד קוצצת אותם גס וממשיכה לתוך המסה. בסבלנות זה לוקח כרבע שעה

3

המסה מאוד נוחה לעבודה, מחלקת לשבע קציצות קטנות ויפות
מטגנת במעט שמן זית כשלוש ארבע דקות מכל צד
מגישה עם חמוצים וטחינה ירוקה, בטח גם ממרח מלימון כבוש יעבוד טוב

קציצות סרדינים
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

קציצות סרדינים

קציצות סרדינים מפוצצות בנוטריאנטים, המון ויטמין די ובי12 סלניום ואומגה שלוש. יותר תוסף מקציצה, טעם של ים, קשוח ועז

הכנות20 minsזמן בישול10 mins

 7 סרדינים טרים מאוד
 2 פרוסות לימון כבוש
 1 שן שום כתושה
 8 עלי נענע
 2 כפות כוסברה קצוצה
 שמן זית לטיגון

ניקוי הסרדינים
1

שתי מנות. יוצאת קציצה מכל דג, זו מנה עזת טעם ככה ששלוש ארבע קציצות זו אחלה מנה
\
עיקר העבודה-ניקיון והפילוט הדגים
מורידה את הראש ומכניסה את האצבע מתחת לאידרה מצד אחד, הדג מאוד רך ודי בקלות האידרה נפרדת מהבשר, מכניסה את האצבע גם מהצד השני. נשארת עם פרפר של שני צדי הדג, אידרה משוחררת וזנב. מושכת במטרה להפריד את הזנב והאידרה מהגוף. הפרפר הפתוח יש בו עוד קצת עצמות קטנות בעיקר בשתי הדפנות, פשוט חותכת כמה מלימטר מכל צד. מעט העצמות שנותרו קטנות מספיק ויקצצו דק, סך הכל יתרמו לתוסף

קיצוץ
2

הקיצוץ נעשה ביד, מניחה את הפילטים ומתחילה לקצוץ בסכין מושחזת, אחרי רגע מוסיפה גם את הלימונים הכבושים
בהמשך כשהמסה כבר די קרובה לקיצוץ טוב מוסיפה את השום והעלים, בצד קוצצת אותם גס וממשיכה לתוך המסה. בסבלנות זה לוקח כרבע שעה

3

המסה מאוד נוחה לעבודה, מחלקת לשבע קציצות קטנות ויפות
מטגנת במעט שמן זית כשלוש ארבע דקות מכל צד
מגישה עם חמוצים וטחינה ירוקה, בטח גם ממרח מלימון כבוש יעבוד טוב

Ingredients

 7 סרדינים טרים מאוד
 2 פרוסות לימון כבוש
 1 שן שום כתושה
 8 עלי נענע
 2 כפות כוסברה קצוצה
 שמן זית לטיגון

Directions

ניקוי הסרדינים
1

שתי מנות. יוצאת קציצה מכל דג, זו מנה עזת טעם ככה ששלוש ארבע קציצות זו אחלה מנה
\
עיקר העבודה-ניקיון והפילוט הדגים
מורידה את הראש ומכניסה את האצבע מתחת לאידרה מצד אחד, הדג מאוד רך ודי בקלות האידרה נפרדת מהבשר, מכניסה את האצבע גם מהצד השני. נשארת עם פרפר של שני צדי הדג, אידרה משוחררת וזנב. מושכת במטרה להפריד את הזנב והאידרה מהגוף. הפרפר הפתוח יש בו עוד קצת עצמות קטנות בעיקר בשתי הדפנות, פשוט חותכת כמה מלימטר מכל צד. מעט העצמות שנותרו קטנות מספיק ויקצצו דק, סך הכל יתרמו לתוסף

קיצוץ
2

הקיצוץ נעשה ביד, מניחה את הפילטים ומתחילה לקצוץ בסכין מושחזת, אחרי רגע מוסיפה גם את הלימונים הכבושים
בהמשך כשהמסה כבר די קרובה לקיצוץ טוב מוסיפה את השום והעלים, בצד קוצצת אותם גס וממשיכה לתוך המסה. בסבלנות זה לוקח כרבע שעה

3

המסה מאוד נוחה לעבודה, מחלקת לשבע קציצות קטנות ויפות
מטגנת במעט שמן זית כשלוש ארבע דקות מכל צד
מגישה עם חמוצים וטחינה ירוקה, בטח גם ממרח מלימון כבוש יעבוד טוב

קציצות סרדינים
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
לברק על העור

לברק על העור

מאוד מאוד פשוט ומאוד מאוד טעים, לברק קל מאוד להשיג בכל סופר, הטכניקה של צליה של פילה על העור, יוצרת דג עסיסי ומדויק שהעור שלו קריספי וכפי. אפשר כמובן גם עם פילה דניס ודגים לבנים אחרים

שיפודי דגים תאילנדים

שיפודי דגים תאילנדים

יש כאן כמה אופציות של שיפודי דגים תאילנדים. כיף המגוון וכיף שיש מלא סלטים מענינים מסביב. מושלם לארוחת עצמאות קלילה

לביבות סלמון ושקדים

לביבות סלמון ושקדים

לביבות מסלמון ושקדים. קלילות יציבות ורטובות מספיק, עם שקדים טחונים חלב שקדים קצת לימון בצל ושמיר. קלות לטיגון גם בגודל של בורגר

לביבות סלמון קלילות

לביבות סלמון קלילות

טעמים פשוטים ונעימים שהולכים נהדר עם סלט ואבוקדו. לביבות שכיף להכין מהן כמות ולהקפיא לארוחה נוסעת

מליטות קטנות מטוגנות

מליטות קטנות מטוגנות

דגים קטנים זו בחירה מעולה, עוד לא התצברו בגופם מתכות כבדות, הם זולים ופשוטים להכנה. המליטות הקטנות טעימות במיוחד

פלמידה לבנה כבושה

פלמידה לבנה כבושה

נתחים עבים של דג מאוד טרי, כבושים קלות עם גוון של תפוז וזעתר כי זו העונה

פורל במעטפה

פורל במעטפה

פורל גדל בנחל הדן, גידול מקומי איכותי, ערכים טובים של אומגה שלוש. קל למצוא אותו בשווקים, אחת הבחירות הבטוחות לדג איכותי ללא מתכות רעילות ואנטיביוטיקות. שיטת ההכנה במעטפה תתאים לעוד דגים במשקל של כחצי קילו

שניצל אינטיאס

שניצל אינטיאס

העינין הוא הציפוי, את פרורי הלחם מחליפה בקמח שקדים עם קצת קמח קוקוס ושומשום, יוצא מעולה. הציפוי מתאים גם לעוף או כל דג אחר

סלט ניסואז

סלט ניסואז

דגים קטנים אפשר למצוא כל השנה, הם לא חשודים כנושאי מתכות רעילות, צריך רק לשכנע את מוכר הדגים לפלט אותם עבורכן

קציצות דג

קציצות דג

קציצות מאוד קלות ירוקות ולימוניות
מוסר ים נותן תמורה טובה לדג נטו וטעם ימי עדין

דג במלח

דג במלח

אחת הדרכים הכי מדויקות להנות מטריות של דג ים שלם. במליחות מדויקת

פיש אנד ציפ’ס

פיש אנד ציפ’ס

מאוד התחשק לי פיסות דג לבן קריספיות ופחממה מטוגנת ליד. אתגר להצליח ליצר תחושה דומה בלי טיגון עמוק ובלי פרורי לחם. הינה הניסיון שלי. מאוד מספק. חיבים מחבת ברזל כבדה ליצר מספיק חום לקראסט

פלמידה צרובה וסלט מים

פלמידה צרובה וסלט מים

גספצ’ו ודג נשמע די הגיוני סך הכל, די דומה ומאוד מכאן, הרבה רוטב דליל ומיץ מעגבניות שמתחבר בקלות לבשר הקל של הדג. מפתיע כמה שזה טעים. אני על עגבניות לא מוותרת

בן גוריון

בן גוריון

בן גוריון קוראים לו. דג ים פראי. מתרגשת לפגוש אותו, הוא מאוד מאוד טעים בשלמותו

$