סיר של קציצות דג איטלקיות עם במיה צלויה ועגבניות

קציצות דגים איטלקיות עם במיה צלויה ועגבניות

קציצות קטנות מלאות טעם, מדג טרי עם עגבניות בזיליקום וזיתים שחורים. דניס טרי מפולט בלי עור מתאים כאן מאוד, הוא דג מספיק שמן לקציצות. כל דג לבן יתאים.

קציצות קטנות טעימות מתאימות גם לילדים, עגבניות נותנות מתיקות וחמצמצות, זיתי טאטוס נותנים מליחות, פרורי לחם אצלי זה ללא גלוטן, גם רגילים יתאימו. תורמים לרכות. אחלה קציצה

אפשר לעצור כאן או להמשיך לסיר עם במיה צלויה ועגבניות שרי בלי ריר כמובן שמתאימה בול לקציצות

סיר קליל לתחילת הקיץ

קציצות דג איטלקיות מטוגנות

ככה עושה

קציצות דגים איטלקיות עם במיה צלויה ועגבניות

הכנות30 minutes
זמן בישול אפיה20 minutes
מנות4 מנות
חופשי מאלרגנים
soyfree
glutenfree

מרכיבים

קציצות

  • 500 גרם דניס מפולט ללא עור
  • ½ כוס זיתי טאטוס ללא גרעינים
  • 6 עגבניות שרי מתוקות
  • 3 כפות פרורי לחם
  • 1 כף ממרח לימון כבוש

טעם במחבת

  • 1 בצל לבן קצוץ דק
  • 2 עגבניות מגורדות
  • 20 עלי בזיליקום קצוצים
  • ½ כפית פלפל שחור
  • ¼ כוס שמן זית

במיה צלויה עם עגבניות שרי

  • קילו במיה
  • 20 עגבניות שרי
  • 5 שני שום

הכנות

קציצות דגים איטלקיות

  • מתחילה עם טעם במחבת. בצל בינוני קצוץ קטן, מאדה על מחבת עם שמן זית. שקצת חום מוסיפה שתי עגבניות מגורדות דק על פומפיה, עלי בזיליקום קצוצים דק וקצת מלח ופלפל שחור. מאדה כמה דקות עד שרוב מיץ העגבניות מתאדה. מקררת
  • במג'ימיקס מכניסה פילטים יבשים של דג דניס טרי, ללא עור מומלחים קלות וחתוכים גס. חצי כוס זיתי טאטוס מגורענים וכמה עגבניות שרי חתוכות. קוצצת בפולסים, ניזהרת שלא יגיע למשחה
  • מעבירה לקערה את תערובת הבצל אחרי שהתקררה, מוסיפה את תערובת הדג הקצוץ. מוסיפה פרורי לחם ללא גלוטן, כמובן שזם רגילים אפשר. מוסיפה ממרח לימון כבוש.
    כל ממרח לימון כבוש יתאים, כאן הוספתי ממרח עם קצת צילי מותסס ושראב תות
    מערבבת ולשה את המסה כדי לקשור טוב. היא קצת רכה וזה בסדר, חצי שעה במקרר תמצק את המסה. כדאי לגלגל קציצות בידים רטובות
    מרכיבים לקציצות דג איטלקיות
  • מגלגלת קציצות קטנות ועגולות. יצאו כ30
    מטגנת את הקציצות טיגון קל במעט שמן זית על מחבת ברזל כבדה, מוציאה לצד
    עד כאן קציצות דגים איטלקיות. הן מעולות ככה. אפשר לעצור כאן או להמשיך לתת להן רקע של במיה עם עגבניות שרי, וליצור סיר שלם לארוחה
    קציצות דג איטלקיות קטנות לפני טיגון

במיה צלויה עם עגבניות שרי

  • בסיר נמוך כבד שמה את הבמיה יבשה אחרי שקטמתי את הגבעול, רק את הקצה ככה שהתרמיל לא יפגע ולא יפריש ריר. וכמה שיני שום שלמות. נותנת כמה דקות תןך ערבוב מדי פעם במטרה שהבמיה תקבל צליה ודפנות חומות. אין צורך לרכך רק לצלות.
    מוסיפה עגבניות שרי אפשר בשלות או קצת ישנות חצויות לרבעים. ממליחה ומוסיפה מעל שמן זית.
    מערבבת ומנסה לא לפצוע את הבמיה. כאשר העגבניות נתנו מהמיץ שלהם לבמיה זה מוכן, משהו כמו חמש עד 10 דקות.
    במיה צלויה עם עגבניות שרי
  • מוסיפה פנימה את הקציצות, משקשקת את הסיר ככה שגם הקציצות מצופות ברוטב העגבניות הקל. מוסיפה עלים שלמים של בזיליקום וזהו. מוכן
    סיר של קציצות דג איטלקיות עם במיה ועגבניות
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineאוכל לחיילים . חופשי מגלוטן . פליאו
קציצות דג איטלקיות מטוגנות
קציצות דג איטלקיות מושלמות כמושהן, או בסיר עם במיה צלויה

סדנת התססה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י קוראני לבן

עד 6 משתתפים במטבח ביתי

מחשבה 1 על “קציצות דגים איטלקיות עם במיה צלויה ועגבניות”

5 from 1 vote

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן