קציצות בקר קטנות ודובדבנים
כדורי בקר קטנים. דובדבנים. בצל סגול. זהו
כדורים קטנים של בשר בקר, מרוכזים ברוטב חמוץ מתוק של דובדבנים בעונתם. הכי כיף בעונתם, כל דבר בעונתו
לקציצות משתמשת בבקר טעים עם הרבה שומן, לפחות 30 אחוז מגידול מקומי
קוצצת לקוביות קטנטנות בצל קטן
מוסיפה גם מעט מלח ומעט מרווה יבשה
לשה טוב את תערובת הקציצות
כחמש דקות ומעבירה למקרר לחצי שעה
מוציאה ומגלגלת כדורים קטנים
קטנים כמו דובדבן גדול לא כמו כדור פינגפונג
יצאו כ35 קציצות קטנות
במחבת ברזל מחממת מעט שמן זית ומשחימה את הכדורים
מוציאה לצלחת
בניית הסיר
חותכת בצל סגול לאורך לפלחים דקים
מגלענת דובדבנים טריים, כמה? כמספר הקציצות לפחות
מחממת בסיר נמוך שיש לו מיכסה
מוסיפה מעט שמן זית
מוסיפה את הבצל ואת הדובדבנים, מערבבת
מוסיפה את הכדורים המטוגנים מעל
מוסיפה כוס ציר ומכסה
מבשלת על אש קטנה מאוד כחצי שעה
בודקת בדרך שיש נוזלים
Ingredients
Directions
לקציצות משתמשת בבקר טעים עם הרבה שומן, לפחות 30 אחוז מגידול מקומי
קוצצת לקוביות קטנטנות בצל קטן
מוסיפה גם מעט מלח ומעט מרווה יבשה
לשה טוב את תערובת הקציצות
כחמש דקות ומעבירה למקרר לחצי שעה
מוציאה ומגלגלת כדורים קטנים
קטנים כמו דובדבן גדול לא כמו כדור פינגפונג
יצאו כ35 קציצות קטנות
במחבת ברזל מחממת מעט שמן זית ומשחימה את הכדורים
מוציאה לצלחת
בניית הסיר
חותכת בצל סגול לאורך לפלחים דקים
מגלענת דובדבנים טריים, כמה? כמספר הקציצות לפחות
מחממת בסיר נמוך שיש לו מיכסה
מוסיפה מעט שמן זית
מוסיפה את הבצל ואת הדובדבנים, מערבבת
מוסיפה את הכדורים המטוגנים מעל
מוסיפה כוס ציר ומכסה
מבשלת על אש קטנה מאוד כחצי שעה
בודקת בדרך שיש נוזלים
הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

סלט שייטל מישמש ועשבים
פרוסות עסיסיות של שייטל. המון עלים ירוקים ארומטיים. מעט מישמש קרנצ'י חמצמץ. רוטב חמוץ מתוק מלוח. זוית חריפה אופציונלית עם צ'ילי אדום טרי

מרק בשר ראש קטיפתי עם ירוקים וכורכום
בישול ארוך של בשר ראש יוצר סמיכות נעימה ובשר רך מאוד, התרד מוסיף עוד סמיכות קטיפתית. מסביב המון ירוקים שום ירוק וארומטים, קצת יין וציר וגשם בחוץ להשלמת החוויה

פלאפל ברוקולי ירוק
הטעם הוא של פלאפל וגם הצבע החי הירוק, פלאפל ירוק יש עליו. אין כאן חומוס, גם לא מונבט. יש הרבה ברוקולי וכוסברה ותבלינים של פלאפל שיוצרים את הטעם המזוהה. פלאפל פליאו אפילו קטוגני

פסטרמה לחי בקר כבושה
לחי בקר יש בה המון קולגן, כשהוא מתמצק מאוד קל לחתוך אותו. קלאסי לבשר קר. גודל הנתח מתאים מאוד לכבישה קצרה. יצאה פסטרמה מלחי בקר. מפתיע טעים מאוד. מלוח
0 תגובות