קציצות בקר ולב

לב בקר זה חלק פנים שיש לו ערכים תזונתיים מעולים, מחיר זול ויחסי ציבור לא משהו. טעם של בקר וטקסטורה של בקר דחוס. דרך קלה לצרוך אותו זה טחון בקציצות

לב בקר מגידול מקומי אפשר למצוא אצל קצבים שיש להם בשר מרעה גולן וגם קצבים שמפרקים את הבשר שלהם לבד לב קונים טרי זה לא חלק שמישנים

ככה עושה

קציצות בקר ולב

הכנות20 minutes
זמן בישול אפיה התססה20 minutes
מנות40
חופשי מאלרגנים
egg free
glutenfree

מרכיבים

  • ½ קילו לב בקר טחון עם השומן
  • ½ קילו בשר בקר טחון
  • 1 בצל גדול קצוץ דק
  • 4 פרוסות לימון כבוש קצוץ דק
  • עלים משלושה ענפי טימין
  • שומן אווז, בקר או שמן זית לטיגון

הכנות

  • בקערה שמה בשר טחון שמן ואת בשר הלב הטחון
    קוצצת דק את הבצל ומטגנת עד לשקיפות קוצצת דק דק את הלימון הכבוש ומוסיפה לתערובת
    מוסיפה גם את עלי הטימין לשה את התערובת טוב כדי לשחרר את החלבון שיקשור הכל
  • מתישבת לגלגל קציצות, לידי קערית מים, מגלגלת קציצות עגולות ושטוחות
    הקציצות יחסית יציבות, אם יש צורך אפשר לתת להם חצי שעה מקרר לפני הטיגון
  • במחבת מניחה כף של שומן מהחי, שהוא נמס מוסיפה את הקציצות ברווחים יפים
    אם אין גם שמן זית זה מצויין. ששחום מצד אחד הופכת ומכסה
    מקטינה את האש לעוד שבע שמונה דקות
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineדל פחממה . פליאו . פליאו אוטואימוני . קיטו

התססות חורף סדנה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י לבן

סדנה מעשית במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן