קציצות בקר ולב

לב בקר זה חלק פנים שיש לו ערכים תזונתיים מעולים, מחיר זול ויחסי ציבור לא משהו. טעם של בקר וטקסטורה של בקר דחוס. דרך קלה לצרוך אותו זה טחון בקציצות

הכנות20 minsזמן בישול20 mins

 חצי קילו לב בקר בתקן חי בריא טחון עם השומן
 חצי קילו בשר בקר שמן טחון
 1 בצל גדול קצוץ דק
 4 פרוסות לימון כבוש קצוץ דק
 עלים משלושה ענפי טימין
 שומן אווז או שמן זית לטיגון

1

לב בקר מגידול מקומי אפשר למצוא אצל קצבים שיש להם בשר בתקן חי בריא, למצוא קצב כזה זה החלק הכי מורכב במתכון, השאר ממש פשוט
בקערה שמה בשר טחון שמן ואת בשר הלב הטחון, קוצצת דק את הבצל ומטגנת עד לשקיפות
קוצצת דק דק את הלימון הכבוש ומוסיפה לתערובת מוסיפה גם את עלי הטימין, לשה את התערובת טוב כדי לשחרר את החלבון שיקשור הכל
מתישבת לגלגל קציצות, לידי כערית מים, מגלגלת קציצות מאורכות ושטוחות
במחבת מניחה כף של שומן אווז, שהוא נמס מוסיפה את הקציצות ברווחים יפים, אם אין, גם שמן זית זה מצויין. ששחום מצד אחד הופכת ומכסה, מקטינה את האש לעוד שבע שמונה דקות

חומרים

 חצי קילו לב בקר בתקן חי בריא טחון עם השומן
 חצי קילו בשר בקר שמן טחון
 1 בצל גדול קצוץ דק
 4 פרוסות לימון כבוש קצוץ דק
 עלים משלושה ענפי טימין
 שומן אווז או שמן זית לטיגון

אופן ההכנה

1

לב בקר מגידול מקומי אפשר למצוא אצל קצבים שיש להם בשר בתקן חי בריא, למצוא קצב כזה זה החלק הכי מורכב במתכון, השאר ממש פשוט
בקערה שמה בשר טחון שמן ואת בשר הלב הטחון, קוצצת דק את הבצל ומטגנת עד לשקיפות
קוצצת דק דק את הלימון הכבוש ומוסיפה לתערובת מוסיפה גם את עלי הטימין, לשה את התערובת טוב כדי לשחרר את החלבון שיקשור הכל
מתישבת לגלגל קציצות, לידי כערית מים, מגלגלת קציצות מאורכות ושטוחות
במחבת מניחה כף של שומן אווז, שהוא נמס מוסיפה את הקציצות ברווחים יפים, אם אין, גם שמן זית זה מצויין. ששחום מצד אחד הופכת ומכסה, מקטינה את האש לעוד שבע שמונה דקות

קציצות בקר ולב
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

קציצות בקר ולב

לב בקר זה חלק פנים שיש לו ערכים תזונתיים מעולים, מחיר זול ויחסי ציבור לא משהו. טעם של בקר וטקסטורה של בקר דחוס. דרך קלה לצרוך אותו זה טחון בקציצות

הכנות20 minsזמן בישול20 mins

 חצי קילו לב בקר בתקן חי בריא טחון עם השומן
 חצי קילו בשר בקר שמן טחון
 1 בצל גדול קצוץ דק
 4 פרוסות לימון כבוש קצוץ דק
 עלים משלושה ענפי טימין
 שומן אווז או שמן זית לטיגון

1

לב בקר מגידול מקומי אפשר למצוא אצל קצבים שיש להם בשר בתקן חי בריא, למצוא קצב כזה זה החלק הכי מורכב במתכון, השאר ממש פשוט
בקערה שמה בשר טחון שמן ואת בשר הלב הטחון, קוצצת דק את הבצל ומטגנת עד לשקיפות
קוצצת דק דק את הלימון הכבוש ומוסיפה לתערובת מוסיפה גם את עלי הטימין, לשה את התערובת טוב כדי לשחרר את החלבון שיקשור הכל
מתישבת לגלגל קציצות, לידי כערית מים, מגלגלת קציצות מאורכות ושטוחות
במחבת מניחה כף של שומן אווז, שהוא נמס מוסיפה את הקציצות ברווחים יפים, אם אין, גם שמן זית זה מצויין. ששחום מצד אחד הופכת ומכסה, מקטינה את האש לעוד שבע שמונה דקות

חומרים

 חצי קילו לב בקר בתקן חי בריא טחון עם השומן
 חצי קילו בשר בקר שמן טחון
 1 בצל גדול קצוץ דק
 4 פרוסות לימון כבוש קצוץ דק
 עלים משלושה ענפי טימין
 שומן אווז או שמן זית לטיגון

אופן ההכנה

1

לב בקר מגידול מקומי אפשר למצוא אצל קצבים שיש להם בשר בתקן חי בריא, למצוא קצב כזה זה החלק הכי מורכב במתכון, השאר ממש פשוט
בקערה שמה בשר טחון שמן ואת בשר הלב הטחון, קוצצת דק את הבצל ומטגנת עד לשקיפות
קוצצת דק דק את הלימון הכבוש ומוסיפה לתערובת מוסיפה גם את עלי הטימין, לשה את התערובת טוב כדי לשחרר את החלבון שיקשור הכל
מתישבת לגלגל קציצות, לידי כערית מים, מגלגלת קציצות מאורכות ושטוחות
במחבת מניחה כף של שומן אווז, שהוא נמס מוסיפה את הקציצות ברווחים יפים, אם אין, גם שמן זית זה מצויין. ששחום מצד אחד הופכת ומכסה, מקטינה את האש לעוד שבע שמונה דקות

קציצות בקר ולב
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
פרויקט לזניה

פרויקט לזניה

לזניה זו אם מזון ששווה להתאמץ לבקר אותה לפעמים. כאן גירסה 100 אחוז פרוטוקולית, בלי עגבניות. בתפקיד הפסטה הבטטה הלבנה. מלאכת שכבות

לשון וחברים

לשון וחברים

לשון יש לה הרבה חברים: מגישה אותה חמה או קרה, מבושלת או מטוגנת, עם רוטב… או בלי. יש לה טקסטורה רכה שמנונית ונגיסה. מתכון בסיס לבישול הלשון והצעות מה לעשות איתה

כבד עגלה

כבד עגלה

המזון הדחוס ביותר. יש בו כמות עצומה של ויטמין אי והמון מינרלים (ברזל, נחושת, יוד וסלניום). חיות בטבע אוכלות קודם את הכבד
בעיה קטנה, יש לו טעם ברזלי, או שאוהבות או שלא

מעורב ירושלמי

מעורב ירושלמי

חלקי פנים של תרנגולת זולים וזמינים. מעורב ירושלמי זו קלאסיקה קלה להכנה

ממרח כבד עוף וקישואים

ממרח כבד עוף וקישואים

מהפרוטוקול של טרי וואלס למדתי שכדאי לאכול כמה פעמים בשבוע חלקי פנים, כזו צנצנת במקרר עושה את זה פשוט. הקישואים מאווררים את הממרח שנוטה להיות כבד

דלעת ספגטי וראגו לחי

דלעת ספגטי וראגו לחי

לחי פרה זה בשר מהמממ, מלא קולוגן וריקמות חיבור. יש לו גודל נוח של שתים שלוש מנות, והוא טעים ממש. בישול של שעה מרכך אותו מספיק ונוצר ציר גלטיני בריא וטעים

$