קיש אספרגוס ופטריות

| 26/05/2021

קיש חגיגי מבצק פריך עם קוקוס ושקדים במילוי אספרגוס ופטריות. על טעמי הקוקוס מכסה פסטו טעים. התוצאה מספקת וחגיגית מצוין לשבועות

כמותזמן הכנה
תבנית פאי מאורכת 60 דקות

לבצק
 רבע כוס קמח קוקוס
 כוס קמח שקדים
 3 וחצי כפות שמן קוקוס
 1 ביצה
 קורט מלח חצי כפית אבקת שום
מילוי
 חצי כוס חלב קוקוס
 2 ביצים
 2 כפות ממרח פסטו
 חצי כפית פלפל שחור
 חצי כפית אבקת שום
 כפית מלח
 כפית קמח טפיוקה
 חופן אספרגוס
 3 בצלים ירוקים
 פטריות שימאג'י או אחרות

לבצק
1

בקערה מערבבת קמח קוקוס וקמח שקדים מלח ואבקת שום (אופציונלי) מוסיפה את השמן קוקוסומערבבת בקצות האצבעות לתערובת חולית
כצד טורפת ביצה ומוסיפה לאט לבצק עד שמתקבל בצק אחיד
משטחת בתבנית מהבסיס עולה לשולים. אני בחרתי בתבנית ארוכה, עם אתן עושות עגולה כדאי להכפיל כמויות
מחממת תנור ל150 מעלות
מכניסה את הבצק המשוטח למקפיא לעשר דקות
מכניסה לתנור לאפיה עיוורת, אין צורך לשים מעל קיטניות לכ15 דקות עד להשחמה קלה

מילוי
2

בנתים שהבצק בתנור מכינה את הירקות, את האספרגוס חולטת
את הפטריות משחימה במעט שמן זית
את גבעולי הבצל מנקה ומשאירה שלמים
שהבצק מוכן מוציאה ומסדרת יפה את בירקות בתבנית

3

בקערה מכינה את המלית. ביצים, חלב קוקוס, פסטו ותבלינים, טורפת טוב
מניחה את התבנית עם הבצק והירקות בתוך תבנית תנור כדי להקל על ההובלה לתנור
יוצקת בעדינות את המילוי
אופה כחצי שעה על 170 מעלות

Ingredients

לבצק
 רבע כוס קמח קוקוס
 כוס קמח שקדים
 3 וחצי כפות שמן קוקוס
 1 ביצה
 קורט מלח חצי כפית אבקת שום
מילוי
 חצי כוס חלב קוקוס
 2 ביצים
 2 כפות ממרח פסטו
 חצי כפית פלפל שחור
 חצי כפית אבקת שום
 כפית מלח
 כפית קמח טפיוקה
 חופן אספרגוס
 3 בצלים ירוקים
 פטריות שימאג'י או אחרות

Directions

לבצק
1

בקערה מערבבת קמח קוקוס וקמח שקדים מלח ואבקת שום (אופציונלי) מוסיפה את השמן קוקוסומערבבת בקצות האצבעות לתערובת חולית
כצד טורפת ביצה ומוסיפה לאט לבצק עד שמתקבל בצק אחיד
משטחת בתבנית מהבסיס עולה לשולים. אני בחרתי בתבנית ארוכה, עם אתן עושות עגולה כדאי להכפיל כמויות
מחממת תנור ל150 מעלות
מכניסה את הבצק המשוטח למקפיא לעשר דקות
מכניסה לתנור לאפיה עיוורת, אין צורך לשים מעל קיטניות לכ15 דקות עד להשחמה קלה

מילוי
2

בנתים שהבצק בתנור מכינה את הירקות, את האספרגוס חולטת
את הפטריות משחימה במעט שמן זית
את גבעולי הבצל מנקה ומשאירה שלמים
שהבצק מוכן מוציאה ומסדרת יפה את בירקות בתבנית

3

בקערה מכינה את המלית. ביצים, חלב קוקוס, פסטו ותבלינים, טורפת טוב
מניחה את התבנית עם הבצק והירקות בתוך תבנית תנור כדי להקל על ההובלה לתנור
יוצקת בעדינות את המילוי
אופה כחצי שעה על 170 מעלות

קיש אספרגוס פטריות ופסטו

הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

עוד באותו ענין: מאפים מלוחים. פסח

עוגת אגוזים לפסח חופשיה מגלוטן

עוגת אגוזים לפסח חופשיה מגלוטן

זו עוגת האגוזים המשפחתית שסבתא שלי היתה מכינה גם לא בפסח, היא עמדה על השולחן בנחלת יצחק מקושטת בקרם וחצאי אגוזים. הוגשה בכלים יפים מרומניה מלווה בקפה קטן שהיתה הופכת וקוראת בקוים. שומרת עליה לדורות הבאים. בגירסה ללא גלוטן

קניידלך פליאו – טעימים ממש

קניידלך פליאו – טעימים ממש

טעם עמוק של מרק עוף, חומרים טובים ונוטרינטים בשפע. כדאי להשקיע קצת בהקצפת החלבונים כדי לקבל קניידלך אורירים מלאי טעם. מתאים לפליאו, מתאים לתזונה קטוגנית. נטול עמילנים וקמחי דגנים

מעמול פליאו בשני טעמים

מעמול פליאו בשני טעמים

עוגיות חג חלומיות נמסות בפה. בצק פריך ורסטילי שמתאים גם לאוזני המן. מילוי פיסטוקים או מרציפן עשיר. אין גלוטן ויחסית לא עמילני מעט האורז נותן בייט שמזכיר סולת

גאלט בצל סגול ללא גלוטן

גאלט בצל סגול ללא גלוטן

אני אוהבת מרק בצל ועוגה פריכה. הגאלט הפרוע הזה, יש בו בצלים סגולים מקורמלים בסבלנות עד לריבת בצל סמיכה. הבצק מקמח קסאווה וחמאה, פריך ויציב. מתוק, מלוח ונמס בפה