קיש אספרגוס ופטריות

קיש אספרגוס ופטריות

קיש חגיגי מבצק פריך עם קוקוס ושקדים במילוי אספרגוס ופטריות.

על טעמי הקוקוס מכסה פסטו טעים.

התוצאה מספקת וחגיגית מצוין לשבועות

קיש אספרגוס ופטריות

 

ככה עושה

קיש אספרגוס פטריות ופסטו

הכנות30 minutes
זמן בישול אפיה התססה30 minutes
מנות1 תבנית קיש מאורכת
חופשי מאלרגנים
milkfree
רוטב סויה
glutenfree

מרכיבים

לבצק

  • ¼ כוס קמח קוקוס
  • כוס קמח שקדים
  • 3 ½ כפות שמן קוקוס
  • 1 ביצה
  • קורט מלח חצי כפית אבקת שום

מילוי

  • ½ כוס חלב קוקוס
  • 2 ביצים
  • 2 כפות ממרח פסטו
  • ½ כפית פלפל שחור
  • ½ כפית אבקת שום
  • כפית מלח
  • כפית קמח טפיוקה
  • חופן אספרגוס
  • 3 בצלים ירוקים
  • פטריות שימאג'י או אחרות

הכנות

לבצק

  • בקערה מערבבת קמח קוקוס וקמח שקדים מלח ואבקת שום (אופציונלי) מוסיפה את השמן קוקוס ומערבבת בקצות האצבעות לתערובת חולית
    כצד טורפת ביצה ומוסיפה לאט לבצק עד שמתקבל בצק אחיד
    משטחת בתבנית מהבסיס עולה לשולים.
    אני בחרתי בתבנית ארוכה, עם אתן עושות עגולה כדאי להכפיל כמויות
    מחממת תנור ל150 מעלות. מכניסה את הבצק המשוטח למקפיא לעשר דקות
    מכניסה לתנור לאפיה עיוורת, אין צורך לשים מעל קיטניות לכ15 דקות עד להשחמה קלה

מילוי

  • בנתים שהבצק בתנור מכינה את הירקות, את האספרגוס חולטת את הפטריות משחימה במעט שמן זית
    את גבעולי הבצל מנקה ומשאירה שלמים
    שהבצק מוכן מוציאה ומסדרת יפה את בירקות בתבנית
  • בקערה מכינה את המלית. ביצים, חלב קוקוס, פסטו ותבלינים, טורפת טוב מניחה את התבנית עם הבצק והירקות בתוך תבנית תנור כדי להקל על ההובלה לתנור
    יוצקת בעדינות את המילוי
  • אופה כחצי שעה על 170 מעלות
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineדל פחממה . פליאו

התססות חורף סדנה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י לבן

סדנה מעשית במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן