קונפי גזר

בקור הזה כיף שהתנור פועל, זמן לרכך שורשים שדורשים המון זמן.

היה לנו גזר שניראה מאוד אורגני, קצר לא אחיד וקשה לקילוף.

אז ניסינו למצות אותו לאט בתנור עם שומן שנישאר מהאסדו ושום יצא מפתיע

קונפי גזר

 

ככה עושה

קונפי גזר

הכנות5 minutes
זמן בישול אפיה התססה2 hours
מנות2
חופשי מאלרגנים
nutfree
tomatofree
glutenfree

מרכיבים

  • צרור של גזר טרי, כל גזר יתאים
  • חצי ראש שום חצוי לרוחב
  • כוס שמן זית או שומן מהחי

הכנות

  • הגזרים, צרור של גזר אורגני עם העלים יתצלם נהדר
    גם גזר רגיל בשקית יטעם נהדר
    מה שמשנה זה שטח הפנים שבא במגע עם השמן, לכן גזר עבה כדאי לחתוך למקטעים
    חותכת לרוחב חיתוכים אלכסונים וכל פעם הופכת את הסכין ככה שיוצאים טרפזים עם הרבה פינות שיהפכו קריספיות בהמשך
  • בוחרת תבנית שתכיל את הגזרים בשיכבה אחת, מכניסה גם את השום, מוזגת את השמן מעל. מכניסה לתנור לשעתיים על 150 מעלות
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineפליאו . פליאו אוטואימוני

התססות חורף סדנה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י לבן

סדנה מעשית במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן