קונפי גזר

היה לנו גזר שניראה מאוד אורגני, קצר לא אחיד וקשה לקילוף. ניסינו למצות אותו לאט בתנור עם שומן שנישאר מהאסדו ושום יצא קונפי גזר מפתיע

הכנות5 minsזמן בישול2 hrs

 צרור של גזר טרי, כל גזר יתאים
 חצי ראש שום חצוי לרוחב
 כוס שמן זית או שומן מהחי

1

הגזרים, צרור של גזר אורגני עם העלים יתצלם נהדר, גם גזר בשקית יטעם נהדר. מה שמשנה זה שטח הפנים שבא במגע עם השמן, לכן גזר עבה כדאי לחתוך למקטעים, חותכת לרוחב חיתוכים אלכסונים וכל פעם הופכת את הסכין ככה שיוצאים טרפזים עם הרבה פינות שיהפכו קריספיות בהמשך
בוחרת תבנית שתכיל את הגזרים בשיכבה אחת, מכניסה גם את השום, מוזגת את השמן מעל. מכניסה לתנור לשעתיים על 150 מעלות

Ingredients

 צרור של גזר טרי, כל גזר יתאים
 חצי ראש שום חצוי לרוחב
 כוס שמן זית או שומן מהחי

Directions

1

הגזרים, צרור של גזר אורגני עם העלים יתצלם נהדר, גם גזר בשקית יטעם נהדר. מה שמשנה זה שטח הפנים שבא במגע עם השמן, לכן גזר עבה כדאי לחתוך למקטעים, חותכת לרוחב חיתוכים אלכסונים וכל פעם הופכת את הסכין ככה שיוצאים טרפזים עם הרבה פינות שיהפכו קריספיות בהמשך
בוחרת תבנית שתכיל את הגזרים בשיכבה אחת, מכניסה גם את השום, מוזגת את השמן מעל. מכניסה לתנור לשעתיים על 150 מעלות

קונפי גזר
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

קונפי גזר

היה לנו גזר שניראה מאוד אורגני, קצר לא אחיד וקשה לקילוף. ניסינו למצות אותו לאט בתנור עם שומן שנישאר מהאסדו ושום יצא קונפי גזר מפתיע

הכנות5 minsזמן בישול2 hrs

 צרור של גזר טרי, כל גזר יתאים
 חצי ראש שום חצוי לרוחב
 כוס שמן זית או שומן מהחי

1

הגזרים, צרור של גזר אורגני עם העלים יתצלם נהדר, גם גזר בשקית יטעם נהדר. מה שמשנה זה שטח הפנים שבא במגע עם השמן, לכן גזר עבה כדאי לחתוך למקטעים, חותכת לרוחב חיתוכים אלכסונים וכל פעם הופכת את הסכין ככה שיוצאים טרפזים עם הרבה פינות שיהפכו קריספיות בהמשך
בוחרת תבנית שתכיל את הגזרים בשיכבה אחת, מכניסה גם את השום, מוזגת את השמן מעל. מכניסה לתנור לשעתיים על 150 מעלות

Ingredients

 צרור של גזר טרי, כל גזר יתאים
 חצי ראש שום חצוי לרוחב
 כוס שמן זית או שומן מהחי

Directions

1

הגזרים, צרור של גזר אורגני עם העלים יתצלם נהדר, גם גזר בשקית יטעם נהדר. מה שמשנה זה שטח הפנים שבא במגע עם השמן, לכן גזר עבה כדאי לחתוך למקטעים, חותכת לרוחב חיתוכים אלכסונים וכל פעם הופכת את הסכין ככה שיוצאים טרפזים עם הרבה פינות שיהפכו קריספיות בהמשך
בוחרת תבנית שתכיל את הגזרים בשיכבה אחת, מכניסה גם את השום, מוזגת את השמן מעל. מכניסה לתנור לשעתיים על 150 מעלות

קונפי גזר
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
אָפְּיוּ – שורש סלרי ברוטב לימוני

אָפְּיוּ – שורש סלרי ברוטב לימוני

יש את הרגע ששורש הסלרי פשוט ענק, סוף החורף תחילת האביב. הסלט הזה מהמטבח הבלקני, אני פגשתי בו אצל משפחה יונית. מאוד מאוד פשוט ובעונה זו קלאסיקה

נומאטו – רוטב ‘כמו’ עגבניות

נומאטו – רוטב ‘כמו’ עגבניות

עגבניות חוזרות יחסית מאוחר, עד אז הינה תחליף שעושה את ההמתנה ניסבלת פלוס, זה אשכרה רוטב מאוד טעים שהוויב האיטלקי שלו תורם לתחושת העגבניות

דלורית מתוקה

דלורית מתוקה

לפעמים יוצא שירק פורח בצורת הכנה מסוימת. אז כאן זה קורה לדלורית, שיוצאת מתוקה וצלויה עם ארומות של עשבים

קוטג’ פאי או פאי רועים

קוטג’ פאי או פאי רועים

פאי רועים זו הגירסה עם בשר כבשים וקוטג’ פיא עם בקר, בקר שמן מתאים פה. בטטה צהובה שהיא קצת יותר יבשה ומזכירה תפוח אדמה משלימה את הקמופלאז’. מחבת שיש בו נחמה

פוטיטו

פוטיטו

בטטה לבנה, בטטה סגולה, ובטטה כתומה. טעמים קרובים ומספיק שונים כדי ליצר צלחת מנחמת ומענינת שיש בה מספיק מהצ’יפס כדי לספק

קרפצ’יו סלק צהוב

קרפצ’יו סלק צהוב

סלק צהוב הוא מהירקות שאני מעדיפה לאפות על מלח, צורת ההכנה הזו מרכזת את הסוכרים שבו ומוסיפה גם מעט טעם מעושן

בקר טחון ודלעת יפנית

בקר טחון ודלעת יפנית

דלעת יפנית מפתיעה בעזות הטעם שלה, היא גם שומרת על צורה ומתבשלת מהר. יחד עם הבשר והשומן, צהרים ברגע

$