קולסלאו פרוביוטי Fermented Coleslaw

|

31/07/2021

תהליכי הכרות בהם שוהים מינים שונים יחד, תוססים ומוצאים את החיבורים בניהם. אז כזה, בסלט ביתי ומוכר. סלט כרוב וגזר, הרגיל הזה אבל עם טוויסט. הירקות שמרכיבים את הסלט תוססים יחד בצינצנת, שהטעם החמוץ התפתח יחד עם החידקים הטובים אפשר להכין מיונז ביתי ולחבר. תהליכים

שתי צינצנות של 700 מיל

 1 כרוב ירוק בינוני
 2 גזרים גדולים
 1 תפוח ירוק בינוני
 1 בצל סגול בינוני
 מלח אטלנטי או הימלאיה
 חצי כוס מיונז ביתי

1

פורסת דק את הכרוב
מגרדת בינוני את הגזר והתפוח
פורסת דק את הבצל

2

מניחה קערה גדולה על המשקל
מאפסת
מכניסה את הירקות הקצוצים
רושמת בצד את המספר
מכפילה את המספר שיצא ב שתים וחצי ומחלקת ב100
הכוונה היא להכניס שנים וחצי אחוז מלח
לירקות שכאן הוספתי 40 גרם מלח
מערבבת את המלח ולשה קצת, מניחה בצד לחצי שעה להגיר נוזלים

3

בוחרת שתי צינצנות זכוכית עם פקק שלם
שופכת פנימה מים רותחים ומוציאה
עכשיו שהצינצנת נקיה דוחסת נימה את הירקות שקמלו והגירו נוזלים
סוגרת ומניחה הצד במקום קריר וחשוך לשבוע
בימים הראשונים פותחת חצי סיבוב לשחרר נוזלים
אפשר שבוע אפשר שבועים הטעם החמוץ רק יתפתח

4

עבר שבוע מעבירה את תוכן הצינצנת לקערה
מוסיפה את המיונז מערבבת ומגישה
חמוץ קרימי ומאוד טעים

5

אפשר לותר על הבצל ולכבוש רק כרוב, גזר ותפוח. להוסיף את הבצל חי בסוף, יתן זוית אחרת
אפשר להוסיף מעט שמיר טרי קצוץ דק
אפשר להחליף את הכרוב הירוק בכרוב סגול ולקבל סלט סגול
אפשר להמשיך ולכבוש עוד שבוע לקבל טעמים יותר חמוצים ועמוקים

קישור למתכון מיונז ביתי מחלמון ביצה ושמן זית עדין

Ingredients

 1 כרוב ירוק בינוני
 2 גזרים גדולים
 1 תפוח ירוק בינוני
 1 בצל סגול בינוני
 מלח אטלנטי או הימלאיה
 חצי כוס מיונז ביתי

Directions

1

פורסת דק את הכרוב
מגרדת בינוני את הגזר והתפוח
פורסת דק את הבצל

2

מניחה קערה גדולה על המשקל
מאפסת
מכניסה את הירקות הקצוצים
רושמת בצד את המספר
מכפילה את המספר שיצא ב שתים וחצי ומחלקת ב100
הכוונה היא להכניס שנים וחצי אחוז מלח
לירקות שכאן הוספתי 40 גרם מלח
מערבבת את המלח ולשה קצת, מניחה בצד לחצי שעה להגיר נוזלים

3

בוחרת שתי צינצנות זכוכית עם פקק שלם
שופכת פנימה מים רותחים ומוציאה
עכשיו שהצינצנת נקיה דוחסת נימה את הירקות שקמלו והגירו נוזלים
סוגרת ומניחה הצד במקום קריר וחשוך לשבוע
בימים הראשונים פותחת חצי סיבוב לשחרר נוזלים
אפשר שבוע אפשר שבועים הטעם החמוץ רק יתפתח

4

עבר שבוע מעבירה את תוכן הצינצנת לקערה
מוסיפה את המיונז מערבבת ומגישה
חמוץ קרימי ומאוד טעים

5

אפשר לותר על הבצל ולכבוש רק כרוב, גזר ותפוח. להוסיף את הבצל חי בסוף, יתן זוית אחרת
אפשר להוסיף מעט שמיר טרי קצוץ דק
אפשר להחליף את הכרוב הירוק בכרוב סגול ולקבל סלט סגול
אפשר להמשיך ולכבוש עוד שבוע לקבל טעמים יותר חמוצים ועמוקים

קולסלאו פרוביוטי Fermented Coleslaw

קולסלאו פרוביוטי Fermented Coleslaw

|

תהליכי הכרות בהם שוהים מינים שונים יחד, תוססים ומוצאים את החיבורים בניהם. אז כזה, בסלט ביתי ומוכר. סלט כרוב וגזר, הרגיל הזה אבל עם טוויסט. הירקות שמרכיבים את הסלט תוססים יחד בצינצנת, שהטעם החמוץ התפתח יחד עם החידקים הטובים אפשר להכין מיונז ביתי ולחבר. תהליכים

שתי צינצנות של 700 מיל

 1 כרוב ירוק בינוני
 2 גזרים גדולים
 1 תפוח ירוק בינוני
 1 בצל סגול בינוני
 מלח אטלנטי או הימלאיה
 חצי כוס מיונז ביתי

1

פורסת דק את הכרוב
מגרדת בינוני את הגזר והתפוח
פורסת דק את הבצל

2

מניחה קערה גדולה על המשקל
מאפסת
מכניסה את הירקות הקצוצים
רושמת בצד את המספר
מכפילה את המספר שיצא ב שתים וחצי ומחלקת ב100
הכוונה היא להכניס שנים וחצי אחוז מלח
לירקות שכאן הוספתי 40 גרם מלח
מערבבת את המלח ולשה קצת, מניחה בצד לחצי שעה להגיר נוזלים

3

בוחרת שתי צינצנות זכוכית עם פקק שלם
שופכת פנימה מים רותחים ומוציאה
עכשיו שהצינצנת נקיה דוחסת נימה את הירקות שקמלו והגירו נוזלים
סוגרת ומניחה הצד במקום קריר וחשוך לשבוע
בימים הראשונים פותחת חצי סיבוב לשחרר נוזלים
אפשר שבוע אפשר שבועים הטעם החמוץ רק יתפתח

4

עבר שבוע מעבירה את תוכן הצינצנת לקערה
מוסיפה את המיונז מערבבת ומגישה
חמוץ קרימי ומאוד טעים

5

אפשר לותר על הבצל ולכבוש רק כרוב, גזר ותפוח. להוסיף את הבצל חי בסוף, יתן זוית אחרת
אפשר להוסיף מעט שמיר טרי קצוץ דק
אפשר להחליף את הכרוב הירוק בכרוב סגול ולקבל סלט סגול
אפשר להמשיך ולכבוש עוד שבוע לקבל טעמים יותר חמוצים ועמוקים

קישור למתכון מיונז ביתי מחלמון ביצה ושמן זית עדין

Ingredients

 1 כרוב ירוק בינוני
 2 גזרים גדולים
 1 תפוח ירוק בינוני
 1 בצל סגול בינוני
 מלח אטלנטי או הימלאיה
 חצי כוס מיונז ביתי

Directions

1

פורסת דק את הכרוב
מגרדת בינוני את הגזר והתפוח
פורסת דק את הבצל

2

מניחה קערה גדולה על המשקל
מאפסת
מכניסה את הירקות הקצוצים
רושמת בצד את המספר
מכפילה את המספר שיצא ב שתים וחצי ומחלקת ב100
הכוונה היא להכניס שנים וחצי אחוז מלח
לירקות שכאן הוספתי 40 גרם מלח
מערבבת את המלח ולשה קצת, מניחה בצד לחצי שעה להגיר נוזלים

3

בוחרת שתי צינצנות זכוכית עם פקק שלם
שופכת פנימה מים רותחים ומוציאה
עכשיו שהצינצנת נקיה דוחסת נימה את הירקות שקמלו והגירו נוזלים
סוגרת ומניחה הצד במקום קריר וחשוך לשבוע
בימים הראשונים פותחת חצי סיבוב לשחרר נוזלים
אפשר שבוע אפשר שבועים הטעם החמוץ רק יתפתח

4

עבר שבוע מעבירה את תוכן הצינצנת לקערה
מוסיפה את המיונז מערבבת ומגישה
חמוץ קרימי ומאוד טעים

5

אפשר לותר על הבצל ולכבוש רק כרוב, גזר ותפוח. להוסיף את הבצל חי בסוף, יתן זוית אחרת
אפשר להוסיף מעט שמיר טרי קצוץ דק
אפשר להחליף את הכרוב הירוק בכרוב סגול ולקבל סלט סגול
אפשר להמשיך ולכבוש עוד שבוע לקבל טעמים יותר חמוצים ועמוקים

קולסלאו פרוביוטי Fermented Coleslaw

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *