קוביות בטן חזיר וירקות על גריד

מאוד רוצה להכין ביקון בבית, אבל עד שזה יקר, מדי פעם קונה רצועות של בטן חזיר שניראים כמו הבטחה לביקון, כאן הן אפויות בתנור קריספיות וטעימות מאוד. מתכון קצת הזוי. גם ארוחת ערב וגם חטיף

2 מנות

Prep Time15 minsCook Time2 hrs 30 mins

חומרים
 800 גרם בטן חזיר ברצועה של כשלושה סנטימטר
 חצי ליטר ציר בקר
 בטטה, דלעת, קישוא, ברוקולי
 כפית מרווה יבשה
 כפית מלח גס

1

הרעיון הוא להניח קוביות של בטן חזיר וירקות בשתי וערב בתוך תבנית מרופדת
בוחרת את הירקות שבא לי, מי שאוכלת תפוחי אדמה גם יבואו טוב, כל השורשים יבואו טוב, וגם כרוב או ברוקולי, פשוט מה שבא לכן
חותכת את בטן החזיר לקוביות שוות צלעות
מנסה ליצור מהירקות חתיכות בגודל דומה

2

מרפדת תבנית ומניחה קוביה של בשר לידה קובית ירק ושוב בשר עד סוף השורה
בשורה הבאה הופכת קודם ירק ואחר כך בשר, יוצר שתי וערב של בשר וירקות
ממליחה ומפזרת מעל מרווה טחונה, אפשר גם תבלין יבש אחר אהוב
שופכת מעל חצי ליטר ציר בקר ביתי
מכסה בעוד ניר אפיה ומעל בנייר אלומניום
מכניסה לתנור על 150 מעלות לשעתים לפחות
אחרי שעתים פותחת ומשחימה, הבשר כבר רך ומה שצריך זה את הקריספיות
זהו

Ingredients

חומרים
 800 גרם בטן חזיר ברצועה של כשלושה סנטימטר
 חצי ליטר ציר בקר
 בטטה, דלעת, קישוא, ברוקולי
 כפית מרווה יבשה
 כפית מלח גס

Directions

1

הרעיון הוא להניח קוביות של בטן חזיר וירקות בשתי וערב בתוך תבנית מרופדת
בוחרת את הירקות שבא לי, מי שאוכלת תפוחי אדמה גם יבואו טוב, כל השורשים יבואו טוב, וגם כרוב או ברוקולי, פשוט מה שבא לכן
חותכת את בטן החזיר לקוביות שוות צלעות
מנסה ליצור מהירקות חתיכות בגודל דומה

2

מרפדת תבנית ומניחה קוביה של בשר לידה קובית ירק ושוב בשר עד סוף השורה
בשורה הבאה הופכת קודם ירק ואחר כך בשר, יוצר שתי וערב של בשר וירקות
ממליחה ומפזרת מעל מרווה טחונה, אפשר גם תבלין יבש אחר אהוב
שופכת מעל חצי ליטר ציר בקר ביתי
מכסה בעוד ניר אפיה ומעל בנייר אלומניום
מכניסה לתנור על 150 מעלות לשעתים לפחות
אחרי שעתים פותחת ומשחימה, הבשר כבר רך ומה שצריך זה את הקריספיות
זהו

קוביות בטן חזיר וירקות על גריד

קוביות בטן חזיר וירקות על גריד

מאוד רוצה להכין ביקון בבית, אבל עד שזה יקר, מדי פעם קונה רצועות של בטן חזיר שניראים כמו הבטחה לביקון, כאן הן אפויות בתנור קריספיות וטעימות מאוד. מתכון קצת הזוי. גם ארוחת ערב וגם חטיף

2 מנות

Prep Time15 minsCook Time2 hrs 30 mins

חומרים
 800 גרם בטן חזיר ברצועה של כשלושה סנטימטר
 חצי ליטר ציר בקר
 בטטה, דלעת, קישוא, ברוקולי
 כפית מרווה יבשה
 כפית מלח גס

1

הרעיון הוא להניח קוביות של בטן חזיר וירקות בשתי וערב בתוך תבנית מרופדת
בוחרת את הירקות שבא לי, מי שאוכלת תפוחי אדמה גם יבואו טוב, כל השורשים יבואו טוב, וגם כרוב או ברוקולי, פשוט מה שבא לכן
חותכת את בטן החזיר לקוביות שוות צלעות
מנסה ליצור מהירקות חתיכות בגודל דומה

2

מרפדת תבנית ומניחה קוביה של בשר לידה קובית ירק ושוב בשר עד סוף השורה
בשורה הבאה הופכת קודם ירק ואחר כך בשר, יוצר שתי וערב של בשר וירקות
ממליחה ומפזרת מעל מרווה טחונה, אפשר גם תבלין יבש אחר אהוב
שופכת מעל חצי ליטר ציר בקר ביתי
מכסה בעוד ניר אפיה ומעל בנייר אלומניום
מכניסה לתנור על 150 מעלות לשעתים לפחות
אחרי שעתים פותחת ומשחימה, הבשר כבר רך ומה שצריך זה את הקריספיות
זהו

Ingredients

חומרים
 800 גרם בטן חזיר ברצועה של כשלושה סנטימטר
 חצי ליטר ציר בקר
 בטטה, דלעת, קישוא, ברוקולי
 כפית מרווה יבשה
 כפית מלח גס

Directions

1

הרעיון הוא להניח קוביות של בטן חזיר וירקות בשתי וערב בתוך תבנית מרופדת
בוחרת את הירקות שבא לי, מי שאוכלת תפוחי אדמה גם יבואו טוב, כל השורשים יבואו טוב, וגם כרוב או ברוקולי, פשוט מה שבא לכן
חותכת את בטן החזיר לקוביות שוות צלעות
מנסה ליצור מהירקות חתיכות בגודל דומה

2

מרפדת תבנית ומניחה קוביה של בשר לידה קובית ירק ושוב בשר עד סוף השורה
בשורה הבאה הופכת קודם ירק ואחר כך בשר, יוצר שתי וערב של בשר וירקות
ממליחה ומפזרת מעל מרווה טחונה, אפשר גם תבלין יבש אחר אהוב
שופכת מעל חצי ליטר ציר בקר ביתי
מכסה בעוד ניר אפיה ומעל בנייר אלומניום
מכניסה לתנור על 150 מעלות לשעתים לפחות
אחרי שעתים פותחת ומשחימה, הבשר כבר רך ומה שצריך זה את הקריספיות
זהו

קוביות בטן חזיר וירקות על גריד

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *