קוביות בטן חזיר וירקות על גריד

| 27/05/2021

רוצה להכין ביקון בבית, עד שזה יקרה, מסתפקת ברצועות בטן חזיר שניראים כמו הבטחה לביקון, כאן הן אפויות בתנור קריספיות וטעימות. מתכון קצת הזוי. ארוחת ערב וחטיף

קוביות בטן חזיר עם כרוב סגול

קטגוריה: עוף הודו חזיר
כמותזמן הכנה
שתים שלוש מנות שעתיים

חומרים
 800 גרם בטן חזיר ברצועה של כשלושה סנטימטר
 חצי ליטר ציר בקר
 בטטה, דלעת, קישוא, ברוקולי כרובית
 או גרסה קטוגנית כרוב ירוק וסגול
 כפית מרווה יבשה
 כפית מלח גס

1

הרעיון הוא להניח קוביות של בטן חזיר וירקות בשתי וערב בתוך תבנית מרופדת
אפשר להשיג פרוסות אורך של בטן חזיר לא צריך לקנות את כולה, שלוש כאלו יספיקו
בוחרת את הירקות שבא לי, כל השורשים יבואו טוב, וגם כרוב כרובית ברוקולי, פשוט מה שבא לכן
אם אתן במיגבלת פחממות תשתמשו בכרוב הוא גם סופג שומן נהדר וגם דל מאוד בפחממות
חותכת את בטן החזיר לקוביות שוות צלעות
מנסה ליצור מהירקות חתיכות בגודל דומה

2

מרפדת תבנית ומניחה קוביה של בשר לידה קובית ירק ושוב בשר עד סוף השורה
בשורה הבאה הופכת קודם ירק ואחר כך בשר, יוצר שתי וערב של בשר וירקות

קוביות בטן חזיר

3

ממליחה ומפזרת מעל מרווה טחונה, אפשר גם תבלין יבש אחר אהוב
שופכת מעל חצי ליטר ציר בקר ביתי
מכסה בעוד ניר אפיה ומעל בנייר אלומניום
מכניסה לתנור על 150 מעלות לשעתים לפחות

4

אחרי שעתים מסירה את נייר האפיה ומשחימה בשליש העליון של התנור
הבשר כבר רך ומה שצריך זה את הקריספיות
הבטן של החזיר מאוד שומנית ככה שיש הרבה שומן בתבנית
אפשר גם להפוך וקבל קריספיות משני הצדדים

Ingredients

חומרים
 800 גרם בטן חזיר ברצועה של כשלושה סנטימטר
 חצי ליטר ציר בקר
 בטטה, דלעת, קישוא, ברוקולי כרובית
 או גרסה קטוגנית כרוב ירוק וסגול
 כפית מרווה יבשה
 כפית מלח גס

Directions

1

הרעיון הוא להניח קוביות של בטן חזיר וירקות בשתי וערב בתוך תבנית מרופדת
אפשר להשיג פרוסות אורך של בטן חזיר לא צריך לקנות את כולה, שלוש כאלו יספיקו
בוחרת את הירקות שבא לי, כל השורשים יבואו טוב, וגם כרוב כרובית ברוקולי, פשוט מה שבא לכן
אם אתן במיגבלת פחממות תשתמשו בכרוב הוא גם סופג שומן נהדר וגם דל מאוד בפחממות
חותכת את בטן החזיר לקוביות שוות צלעות
מנסה ליצור מהירקות חתיכות בגודל דומה

2

מרפדת תבנית ומניחה קוביה של בשר לידה קובית ירק ושוב בשר עד סוף השורה
בשורה הבאה הופכת קודם ירק ואחר כך בשר, יוצר שתי וערב של בשר וירקות

קוביות בטן חזיר

3

ממליחה ומפזרת מעל מרווה טחונה, אפשר גם תבלין יבש אחר אהוב
שופכת מעל חצי ליטר ציר בקר ביתי
מכסה בעוד ניר אפיה ומעל בנייר אלומניום
מכניסה לתנור על 150 מעלות לשעתים לפחות

4

אחרי שעתים מסירה את נייר האפיה ומשחימה בשליש העליון של התנור
הבשר כבר רך ומה שצריך זה את הקריספיות
הבטן של החזיר מאוד שומנית ככה שיש הרבה שומן בתבנית
אפשר גם להפוך וקבל קריספיות משני הצדדים

קוביות בטן חזיר וירקות על גריד

הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

עוד באותו ענין: עוף הודו חזיר

פסטרמה חזה הודו בתנור

פסטרמה חזה הודו בתנור

מה שצריך בשביל פסטרמה ביתי מחזה הודו זה קצת סבלנות. מתחילות בהשריה בברין שישמור על עסיסיות הבשר. ממשיכות בציפוי נחמד שיתן לווית טעם קלה, ולבסוף אפיה באדים לשמור על הלחות. זהו. נקניק בריא ביתי ברבע מחיר

כנפיים של עוף מזוגגות בריבת תפוזים

כנפיים של עוף מזוגגות בריבת תפוזים

אפשר לומר שזה ממתק עם קצה מרירות של תפוזים המון אוממי מהעוף ורעננות של תפוז טרי. יש גם רוטב מתקתק לטבילה. ארוחה בידים עם פרחי כרובית צלויה וזעתר שמאזן את המתוק